463

Анонимен

преди 10 години

До Анонименhahah

462

Анонимен

преди 10 години

usa rusia i ukriana trqbva da sa saizunici za vinagi ida vadvoqvat red i da sa tolerantni edni kam drugi zada iam mir po sveta tova sa nai silnite darjavi stane li voina tq ne vodi do ni6to dobro 6te dade mn jervtvi kakvito nee 4uvalo 4osve4estovoto pos veta badete nad vsi4ko imaite razum

461

kanio

преди 10 години

spored men sa6t ne trqbva da napada nikoga rusiq ako tova stane nqma daima mir nikoga po sveta naprotiv trbqvda sa saiuznici sa6t rusiq i ukraina za6oto arabskiq svqt samo tova 4aka da zavzemi celqi xristiqnski svqt poneje sunitite nepriemat drugite veri

460

БУЛАВА

преди 10 години

Държавт6а САЩ се управлява от еврейски милиардери масони,които са слуги на извънземна цивилизация.Зона51 е междупланетна база с участието на най-малко три чуждопланетни представители,емблемите на извънземните стоят на подземия вход на Зона51.Целите им редуциране населението на земята до 1-милиард души с цел робско експлоатиране,ресурсно заграбване,и за утоляване на животинския им нагон за секс и изяждане на нашите малки деца както ние ядем агнета.Последна пречка по пътя им е Русия..

459

koit

преди 10 години

v turciq ne moje-v ukraina moje...

458

Анонимен

преди 10 години

Ще видим как ще свърши тази история ,но си мисля ,че САЩ и ЕС след агонията в последните години слагат край на мъките с тези напъни за световно господство,правят Русия по-силна и катализират процесите в новата икономическа общност БРИК . Почти съм сигурен,защото традиционно БГ е на страната на губещите. Показателно е и събуждането на руските симпатии сред народите на много държави от бившия Соц.лагер

457

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен557Ако беше на запад и по точно в САЩ и Канада, то сега трябва да ти свършва работното време,а не да ставаш за работа. Моля те не пиши от Подуене и да се представяш за преуспял американец или канадец!

456

Анонимен

преди 10 години

До Важно!Това е логично и не толкова важно. Турция винаги е била съюзник на САЩ още от соца като близка до териториите на Варшавския договор държава с много US бази. Нормално е да се опитат да вкарат още напрежение под американска диктовка в отчаяните опити да сплашат Русия.

455

Важно!

преди 10 години

Кримските татари са поискали защита от Турция срещу руския шовинизъм в Крим.Очаква се Анкара да изпрати войска , която да защитава татарите от изстъпленията на руските скинове и неиндефицираните армейски части в Крим.

454

Анонимен

преди 10 години

Предвид написаното по-долу аз сериозно преосмислям ориентацията ни към ЕО,като се замисля,че капитализма там е граден над 300г. ние няма как да ги настигнем за 20 с ограниченията и акцизите,които членството в ЕС налага.

453

Анонимен

преди 10 години

Украйна е поредната жертва геополитическата война на силните. Жалко за тях ,жалко за нас и всички останали пострадали от тези битки. ЕС и САЩ са колонизатори и грабители,това е безспорно. Дали щяха да са толкова развити и богати,ако не са грабили целия свят след ВГОткрития. Католическата църква е помогнала за нашето изоставане като изтощава Византия, за да няма кой друг да помогне срещу Осм.Имп. ...а също и кланетата по време кръст.походи помагат за сплотяването на исляма ,за да е силна Осм.импе

452

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 548Най лошото е,че ще се върнете подкуйручени и ще ви приемем отново

451

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 548Като си толкова добре не си ври носа в бг форумите! Прави се на американец

450

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЕвропа има нуждата от нови пазари за стоките си /нас вече ни опоскаха ,унищожиха ни производството и вече сме им в тежест/ 50 милиона потребители ще отложат срива на европа с още няколко години.Когато опоскат украйна както направиха с българия ще им трябва русия . А после накъде ?Какво ще стане с ненужните народи и държави ? ЕВРОПА УПРАЖНЯВА ИКОНОМИЧЕСКИ НАЦИОНАЛИЗЪМ /кой е европа,запитайте се/СЛЕД ИКОНОМИЧЕСКИЯ НАЦИОНАЛИЗЪМ ИДВА КОРПОРАТИВНИЯ ФАШИЗЪМ.

449

Ами сега

преди 10 години

Като си помисля, че Сергей Дмитриевич е руски говорящ украинец, да не вземе Путин да прати 2-3 бронетранспортьора в София за да му "гарантира правата", че то толкаова са достатъчни за превземане на институциите в България по "Кримски вариант". Знам ли кое е по-голямото зло - брюкселските разбойници или императора Путин.

448

муспи

преди 10 години

Много е хубаво да сме за Русия, само че имайте предвид че Путин е човек на евреите. В Русия протичат процеси на разпадаане подобни на българските. Най вероятното е Путин да се рекламира за изборите с разрешение на евреите. Надеждата е че в тези избори, прераснали в гражданска война, Русия ще стане монархия с руски цар от рода Романов, и това ще е възродената Русия, която по пророчествата ще помете света.

447

Реалист

преди 10 години

Много ще ми е интересно да видя какво толкова ще направят САЩ ако Путин реши да си вземе половин Украйна заедно с Крим. Най-вероятно шумно ще го "заклеймяват" по всякакви международни форуми, конференции и организации с нулев реален авторитет и влияние. Какви санкции могат да се "наложат" на държава като Русия, която си има от всичко по много и едва ли изобщо някой ще се трогне от такива санкции - това е все едно да запашиш Либия, че ще й спреш достаките на пясък ... смешници.

446

Алберт Айнщайн

преди 10 години

Ако първата и втората световни войни са се водели с автомати и танкове,не знам с какво ще се води третатата,но четвъртата ще е с камъни и тояги

445

Анонимен

преди 10 години

Ами ако са в руски ръце какво правим?

444

Петър

преди 10 години

Без това тази "държава" е фигуративна ... сега, че някакъв КГБ-порно крал се прави на важен е още по интересно ...