11

Рали1

преди 10 години

До Гневен българинНай-вероятно имат застраховки.В планината хората първо спасяват човек в нужда,последното от което се интересуват е кой какъв е.Може и благодаря да няма за нашите момчета,но те са там на работа.А спасителни акции са продължавали и повече време.Пишман скиори като тези винаги е имало,няма и да са последните,които си мислят,че са нещо повече от природата.Не намесвай тук политиката.

10

Анонимен

преди 10 години

И какво, заради *** Чърчил трябва да мразя всички англичани ли? Няма как да стане.

9

Рали1

преди 10 години

До Гневен българинТова е работата на Планинската спасителна служба!Момчетата многократно моля,когато тръгваме към планината да сме подготвени и разумни,да сме взели всички предпазни средства за нашата безопасност!Кой ги чува,обаче?Остави политиката в момента,успешно е приключило всичко,а мега глупостите на такива пишман туристи не свършват.Безумие и самоубийство е през март да се кара в улеите.Адмирации за спасителите,които спасяват такива скиори и бордисти от тяхната глупост и безразсъдство!

8

АЗ

преди 10 години

АНГЛИЧАНИТЕ СА ЖАЛЪК И СМОТАН НАРОД..НО СЪС МНОГО ДОБРА ПОЛИТИКА..ТОЧНО ОБРАТНОТО НА НАС..А ИНАЧЕ РЕДОВИЯ ИНГЛЕС Е ***, ГРОЗЕН, И КРАЙНО ЕГОИСТИЧЕН..

7

Анонимен

преди 10 години

До АнонименГледането назад и поуките от миналото ще ни помогнат да се запазим, като нация, иначе ще изчезнем от света. Ти като не си знаеш историята и благодарение на кого съществуваш по добре хващай пътя и да те няма, полза от такива като теб няма.

6

хаха

преди 10 години

Баси колко *** народ има тука. Не си показвал носа навънка от село.

5

.

преди 10 години

Абе аре стига сте писали глупости, смотани хейтъри такива. Загубили са се две момчета в планината, били англичани - голямата работа. В крайна сметка те си плащат за спасяване от ПСС. Да са живи и здрави и още много каране им пожелавам!

4

Анонимен

преди 10 години

До Гневен българинКога българите ще се научим да гледаме НАПРЕД, а не назад?

3

тцЪ

преди 10 години

Ми по подгизналия им остров няма кой знае какви планини. Извадили са див късмет, че на са предизвикали лавина. Друг път да знаят - кара се там, където е обозначено.

2

Пореден случай

преди 10 години

Богатите българи дават хиляди евро за да спасят бедните пияни англичани. Бял *** не ни трябва !

1

Анонимен

преди 10 години

ами те британците като пййнат...