242

николай

преди 10 години

До БулаваБратле, ти не можеш да пишеш на български език бе. Току що показах на синът ми писаниците ти и той сам ти поправи грешките, и ти се смяхме, а уж си българин...

241

к

преди 10 години

Заради *** Русия, САЩ и Гермация, които винаги са си мерили ***, а сега хептен... войната е близо! Не виждам как може да се защитава която и да е от страните и то толкова агресивно по тези форуми... Заслужавате си ниските заплати, акъла ви определено се оценява на 330лв.

240

Булава

преди 10 години

Дуржавата САЩ се оправлява от еврейте които са слоги на извънземна цивилизация.Зона51 е междупланетна баз с участието на най-малко три чуждопланетни представители,емблемите на извънземните стоят на входа на Зона51.Целите им редуциране на населението на земята до 1-милиард души с цел робска експлоатация,и утоляване на животинския им нагон за секс и изяждане на нашите малки деца,както ние ядем агнета.Последната пречка по пътя им е Русия...нивото на очевидната дезинформация на хората е огромно.

239

жуков

преди 10 години

До пиратСамо су-35 ли .Ами су-40, МиГ-39, як-58 целита на истребителите е да подпомагат наземните сили. Друго плаши Янките , подводния флот. РУСКИТЕ АТОМНИ ПОДВОДНИЦИ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ПОТОПЯТ КОНТИНЕНТ ЗА ЧАСОВЕ. За ракетите какво да кажем Булава, Топол Синева. са страшно оръжие с което разполага само Русия. .

238

Шустакович

преди 10 години

САЩ изпращат изтребители в Полша?Who cares?

237

Анонимен

преди 10 години

До пиратТи кога си ходил в САЩ, та толкова знаеш? Там дебели са само най-пропадналия 0,5 % от хората. Всеки, който има пари и работа, ходи на фитнес, защото фирмите не наемат хора с нездрав вид.

236

Анонимен

преди 10 години

Няма да има никакви ядрени ракети, споко. Никой не е луд да натисне копчето, когато има и други начини.

235

Анонимен

преди 10 години

Ми за какво са им на американците самолети!? Те им навряха ракетите директно в нуса и газа и ги питат..така удобно ли вие другари??ха,ха

234

Анонимен

преди 10 години

ми те на американците толкоз им трябват ,да свалят всички летящи гробници на блядовите:))

233

e

преди 10 години

Понеже ти сменят и "номерата",пак те познах по Брадата-"Четвърти,долу-вляво"

232

e

преди 10 години

до 288-"анонимен поп" :Малко човек да се забави в тоалетната,веднага след това си изписва "откровенията".За попа става дума.Типично в православен стил,обилно размятащ маргарин(подмазвания) ,за да се хареса на силните.Чрез дървени дъски-богове,към "божието царство" Дедо попе,не ти ли мирише на Сопа(дървен господ)?

231

Анонимен

преди 10 години

До ГъзпромАлооо Пеевски, Босфор ТВ изобщо не ме интересува.

230

Анонимен

преди 10 години

до 285Естествено, че Русия е най-великата и могъща православна държава! И като такава е гарант за запазване на православието, което англо-саксонците ненавиждат! Личи си от геноцида над българите, за сметка на други етноси, извършван от продажни марионетни престъпни правителства,управляващи, не - унищожаващи България! Но вижда се, хората разбират каква е истината и един ден Русия ще ни помогне да ликвидираме предателите и да спасим българското население!

229

Гъзпром

преди 10 години

Газпром медия ще закупува BTV и още една телевизия в Румъния. Уважаеми сънародници, комунизма се опитва да се завръща и ще се опита да простре пипалата си и в тези 2 балкански държави (бивши членки на Варшавския договор). Полша неслучайно иска 16-те изтребителя, защото съдбата на Украйна (или по-точно това което искат от нея руснаците) след това ще сполети и нея (а те са сърбали попарата на братушките). Освен тях най-вероятно ще ни сполети и нас подобна съдба. ГъзПром управлява Русия.

228

Анонимен

преди 10 години

До ГарибалдиИ аз си мислех по едно време така, но като се замислих - и в Русия на власт са олигарси, а такива мислят само за собствения си джоб... Не очаквам такива изведнъж да бъдат обзети от човеколюбие. Че то тогава ще трябва да върнат откраднатото..Ти мислиш ли, че ДПС и БСП , ГЕРБ ще върнат нещо?

227

Гарибалди

преди 10 години

Този път Русия ще освободи цяла Европа от колониализма всички страни, подложени на геноцид от богатите изедници.А САЩ ще заличи от картата на света и двата океана ще сеслеят и плискат над бившата и територия.Краят на ОСКАРИТЕ им идва. В България руситеще ги посрещнем с цветя. От кога чакам този ден.Ще членуваме в Евроазиатския съюз с Русия.

226

Анонимен

преди 10 години

Тия пък да имат късмета да влетят в Русия.. Ще бъде забавно да се гледа после как ще им търсят отломките..

225

Анонимен

преди 10 години

превъзхождаща няколко пъти руската, те по никакъв начин не могат да открият този пуск. Пускът на Топол-М американците не виждат и сега, а на нея може да бъде монтирана и хиперзвукова маневрираща ядрена бойна глава, която не може "нито да се открие, нито да се прехване".

224

Анонимен

преди 10 години

"Булава" наследи от своя сухопътен предшественик - комплекса "Топол-М", възможността да прониква през всякаква противоракетна отбрана. Подводницата от проекта 955 ще може да ги изстрелва направо под дебелия арктически лед, разчупвайки го със своя корпус или със специален заряд, както правеха най-мощните съветски подводници от проекта - 941 Тайфун, като до последния момент не разкриват своето местоположение. И така, даже американците да имат спътникова система за ранно предупреждение,

223

българин

преди 10 години

По повод на споровете за оръжията се сещам,че японски учени работещи в областта на онкологията търсят пари за суперкомпютър с който създавайки 3 D модел на молекулата на новите лекарства да отсеят молекулите имащи по добър ефект като противотуморни лекарства.Та за военните винаги пари е имало-и в Русия и в Америка.Но ако в онкологията бяха вложени толкова пари колкото и във въоръжаването ракът отдавна би бил лечим напълно.Замислете се коя е най съвършената технология -тази за убиване,нали?Защо??