22

Сър Пичук

преди 10 години

При използването на лазерно оръжие всичко се изпарява за норматив, отломки едва ли ще бъдат намерени.

21

777

преди 10 години

Цитат на официалното предупреждение за 777: "Американската компания Дженерал електрик" предупреди авиопревозвачите, които използват самолети Боинг 777 да поправят двигателите им, съобщи ДПА.Повод за съобщението е възникването на два инцидента, при които двигатели спират да работят по време на полет."

20

777

преди 10 години

Boing 777-200 не беше ли новият модел, които бе спрян миналата година, след многото инциденти с него? Долкото си спомням след серия от инциденти веднага след пускнето му бе забранено да лети и върнат за тестове... Ако е той то явно има и още една причина да се лансира версията за терористичен акт. Преставяте ли си какъв скандал и удар за Boing ще е това? Нов модел самолет спрян от полети поради повреди пуснат отново и отново нещо не е догледано но вече с много човешки жертви...

19

Анонимен

преди 10 години

Привет, да кажем че съм запознат с разследването на самолетни катастрофи. Има само няколко логични теории за това което се е случило, щом екипажа не е подал никакъв сигнал за помощ. Със сигурност самолетът се е разпаднал във въздуха на 10 км височина, това е ясно. Това може да стане само ако: 1. бомба избухне на борда, сиреч терористичен атентат. 2. Ракета удари самолета, отново терористичен атентат. 3. Самолетът се е разпаднал заради повреда, вероятно в крилото, казаха че крилото е било кърпено

18

Анонимен

преди 10 години

Дано отсега нататък по всички летища да проверяват както трябва всеки паспорт преди да пуснат пътниците в самолета. Данни от Интерпол за откраднатите паспорти е имало. Освен тези два паспорта, за които се говори, от Интерпол са установили още два съмнителни, с които са се качили неизвестно какви пътници. Тези с италианския и австрийския фалшиви паспорти са били с азиатски черти. По записите от камерите вече са идентифицирали единия пътник.

17

Арети

преди 10 години

Животът е висш дар эа всеки човек, който му е даден да съществува и да се иэгради като личност!!! Всеки човек се иэправя пред живота с надежда и мечти, с вяра в своя успех!!! Не мога да раэбера коментарите на форумците в сайта и жестокостта на иэкаэванията!!! Каквато и да е причината эа мистерията, мисля че човешкото е най-важното!!!

16

Анонимен

преди 10 години

може да е ударен от американска ракета

15

Анонимен

преди 10 години

Сигурно самолета са го закарали в Гуантанамо.

14

pesimista

преди 10 години

До Анонименbog da pazi pytnicite da letq na 20 kilometra samo kato si go predsta wq i me hwa6ta swetowyrtev tezi hora stana ha vertwa na zabyrzanoto ni evedne wie dano da sie zasluvawalo

13

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 1 - като се взриви нависоко, отломките се разхвърчават на огромно разстояние по хоризонталата, затова увеличиха периметъра на търсенето.

12

Анонимен

преди 10 години

Edin vapros- Koi sa slavianskite narodi ? niakoi da gi izbroi !

11

Ben

преди 10 години

Cъчинения, съчинения !

10

Черната вода

преди 10 години

Какво се разправяте с поредният полудял комануид, в чиято глава още звучат залповете на Аврора. Чугунче събуди се, България е член на НАТО и има Американски военни бази на територията си, а ти чакай още чукчите да дойдат, ще ги дочакаш да знаеш. Айде пий си хапчетата и си лягай, такива като теб са на доизживяване.

9

Анонимен

преди 10 години

до славянинИзвестно ли ти е, че бащата на Светослав 1-ви е убит от славяни?Ти въобще знаеш ли нещо от "История на Русия"?

8

бат Миро

преди 10 години

Разбира се. Друг е въпроса кой колко може да хване ;)

7

Анонимен

преди 10 години

До 2Имай на предвид, че това е Боинг 777! Този тип самолет в цялата си история има само 1 инцидент, който е от миналата година на летището в Сан Франциско и грешката бе на пилотът приземявал самолета! Ще ти го кажа направо... отивай да летиш с руски самолети, че малко останаха.. всичките катастрофираха!

6

Анонимен

преди 10 години

Вероятно има втори Бермудски триъгълник, само че трябва да го нарекат по друг начин.

5

Анонимен

преди 10 години

До славянин Всеки самолет може да се разпадне във въздуха, ако бъде "вкаран" в ситуация за която конструкцията му не е предвидена...

4

Анонимен

преди 10 години

Извънземните са отвлекли самолета.

3

бай Шано

преди 10 години

Къде са черните кутии .... Няма значение какъв е самолета , нали затова са монтирани... Колкото по рано ги намерят, по скоро ще спрат със съчиненията.