12

Тръба

преди 10 години

до9 запасенИмало е наводнение от цунамито. Също така, са били прекъснати електричеството и комуникациите. Спасителните екипи и правителството не са знаели мащаба на аварията.

11

Тръба

преди 10 години

''Мигове от катастрофата: Фукушима''Документален филм по темата.

10

Мамантос

преди 10 години

И тук беше дългата ръка на Вашнгтон, но вие си повтаряйте полит-корректните тъпни, за да неби да пострада карриерното ви развитие...

9

Запасен

преди 10 години

До petter.bojinovНе знам дали е тъпотия, както казваш, но още не мога да си обясня как два дена те не са могли да си захранят охлаждащите помпи. Тия хора за преносими агрегати не са ли чували???

8

jane

преди 10 години

П.С. Белене или Козлодуй нямат нищо общо в случая. По света в момента работят стотици реактори, работили са в продължение на десетилетия с минимални вреди. Реакторите са направени с безкрайна грижа за безопасността. Проблемите не са в технологията, а в корумпираните ***, които си мислят, че глупостта им може да победи физическите закони. И това, че никой от нас, не им потърси сметка - нито за Чернобил, нито за Фукушима, нито за стотиците ядрени бомби гръмнали през десетилетията

7

jane

преди 10 години

Аз пък искам да кажа само благодаря на всички участвали в обезопасяването и във Фукушима и в Чернобил. Могат да се кажат много и различни неща по въпроса, но единственото от което наистина има смисъл е "благодаря". Защото такива аварии не са локални, те засягат целият свят. И реално всички ние сме длъжници на тези хора, които са дали или вероятно ще дадат живота си за нас! Иначе, че аварията и последвалата катастрофа за по вина на ТЕПКО и прикриващото ги яп. правителство няма никакво съмнение!

6

лази Боже !

преди 10 години

Коментара е излишен.Неволно се сещам за мерака ни за Белене.Очаквайте след някоя и друга година да се появят водни чудовища, с големината на динозаври.

5

petter.bojinov

преди 10 години

В моментоа тези хора се наричат "ядрени камикадзета" и се събират от бездомници, затворници и наказани на смърт от якудзе (японската мафия).Материала обаче започва с лъжа - нито земетресението нито цунамито предизвикаха ненормална работа на централата. Централата е работила нормално в продължение на 13 часа след това - липсата на захранване и японска тъпотия доведоха до аварията. И от 3 години изливата радиоактивни материали в тихи океан - не яжте вносни морски продукти!!!!

4

тя

преди 10 години

катастрофата във Фукушима -1 е много по- голяма от Чернобил , но се крие от японците.

3

Фукушима

преди 10 години

Ама, чакай малко...нали по CNN казаха, а по бTV и NOVA подтвърдиха и потретиха, че радиацията от американски реактор е безвредна, а от руски реактор е много вредна...

2

Анонимен

преди 10 години

както винаги японците доказаха, че са истински мъже!!! Имаше стотици доброволци за тези спасителни мисии, въпреки че беше ясно, че ще се облъчат и то сериозно!

1

St. John Red

преди 10 години

Един американски *** по-малко.... добре поне, че тук не валя дъжд.