161

кирил

преди 10 години

ДАНО ДА НЕ Е ВЯРНО ТОВАПРОУЧВАНЕ, ЧЕ ШЕ Е СТРАШНО БСП И БАРЕКА ДА ЗАЕМАТ ТОЛКОВА ПРОЦЕНТИ, ПЪК И НЕ ВЯРВАМ ЧЕСТНО КАЗАНО ДА ИМА ТОЛКОВА ИЗТРЕЩЯЛ НАРОД

160

Анонимен

преди 10 години

Силно ме съмнява обективността на това проучване.

159

emo

преди 10 години

няма вече тези гласове за бсп къде ги видяха???

158

123

преди 10 години

БСП ще духа супата!

157

Краварин

преди 10 години

Не мога да повярвам, че има нормален човек освен роднините на Бареков, който да гласува за него. това е нереално. Ако пък е така е жалко!

156

тони

преди 10 години

НЕКА САМО ИМА ИЗБОРИ ТО ЩЕ СИ ПОКАЖЕ КОЙ КОЛКО ГЛАСОВЕ ЩЕ ИМА НО СЪ СИГОРНОСТ ГВРБ ЩЕ СПЕЧЕЛИ С 51%

155

ив

преди 10 години

Наркомана Бареков на 3та позиция? WTF хахаххха хора, я се стегнете малко!

154

Ая

преди 10 години

ГЕРБ е доста преди всички останали!

153

sev

преди 10 години

Пак яко стъкмистика, нагласили са резултатите, а Бареков пак е спечелил наддаването и най яко са го надули. А прочетох нечий коментар, че не познавал никой, който ще гласува за Бареков, но това не значи нищо. Аз също не познавам някой, който би гласувал за подобен ***, но хората по селата, малките градчета, тия които четат новините от вестниците Телеграф и Уйкенд, за които Бареков "рони сълзи" от милионерската си къща, те ще гласуват.

152

Гинчето

преди 10 години

Не съм съгласна! Това е абсолютно манипулирано проучване, което цели да промива мозъци! БСП и ББЦ никога няма да имат такива високи проценти! Не се опитвайте да ни втълпявате глупости!

151

Мими

преди 10 години

Маниполирано проучване. Извадката не е представителна.

150

Анонимен

преди 10 години

ха - НФСБ - 1,2 - че то Глас народен на Светло витков взима между 1,3 и 1,4 а зелените - 1,0, и то след като им крият резултатите и си нямат собствена телевизия.пропаднаха НФСБ-то

149

dimo

преди 10 години

Никой вече не вярва на Бареков - нека лудите се приберат в подходящите места. Останалите резултати няма смисъл да коментирам - то си личи, че са манипулирани.

148

Анонимен

преди 10 години

Тука разни *** се опитват да надъхват хората да не гласуват защото всички били еднакви и нямало смисъл. ТОВА Е МАНИПУЛАЦИЯ -- колкото повече хора гласуват толкова по-малко гласове за бсп и дпс ! ГЛАСУВАЙТЕ ВСИЧКИ -- това е истината !!!!

147

П.Петров

преди 10 години

"Малък, но много, много, много *** народ !"Менте стакмистика, но все пак има и някаква истина.БСП - партия на комунистическата олигархия;ГЕРБ - партия на бившите апаратчици на БКП, днешна мутро-олигархия;Бюреков-ВМРО- партия на политическите ***, финансирана от българо-руската олигархия;ДПС- партия на доносниците на ДС с етнически популизъм;АБВ- Партия на отлъчените комунисти.Не се чудете защо децата и внуците ви емигрират и защо живеете като *** - защото сте много прости!

146

perekly

преди 10 години

Ако тези "проучвания" са верни , няма надежда за малкото останали нормални Българи!

145

до 194

преди 10 години

А кой да ме управлява,мутрата Борисов ли с бухалките и наркотиците.Той поне да е умен,пак добре на не той е нагъл и хитър и така успя да повлече след себе си народа,много хора му повярваха на лъжите,но това беше временно ,просто го разбраха вече що за стока е.Не може непрекъснато да оплюваш другомислещите,е ти ли си най честния,почтения,интелигентния - да ама не.Борисов е просто един лицемер.

144

Петков

преди 10 години

Като искате да не ни управлява ДПС идете и гласувайте за българските партии. По този начин процента на ДПС ще се намали и ще имат по-малко депутати. Те имат твърд електорат, който гласува редовно, а ние, понеже сме тарикати, не ходим да гласуваме и после ревем, че ни управляват турците.

143

па я

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Абе ти нормален ли си бе кой е русофил... България е отделна независима държава. Където е стъпил руски крак и трева не никне! *** ***! Истината е че просто трябва всички да гласуваме.

142

Мдаа!

преди 10 години

Ако това е вярно, че Бареков е трета сила, значи няма спасение за България! За пореден път се убеждавам колко *** народ има! Всеки народ си заслужава управниците! *** се лъжат за пари, а българите кълват даже и на сладки приказки! *** народ, слаба държава!!!