24

John

преди 10 години

tova sa prichini da se zapochne voenni deistvia kam Russia... americantzite sa vehce v Evropa, se'a shte doidat i ot kam iztok....

23

Анонимен

преди 10 години

Пет пътници не са се качили на борда на изчезналия самолет. Багажите им били свалени. Двата билета, издадени по фалшивите паспорти, са били до Пекин, оттам - до Амстердам. Пътникът с италианския паспорт е трябвало да продължи до Копенхаген, а този с австрийския паспорт - до Франкфурт - съобщава CNN.

22

Анонимен

преди 10 години

5, след атентатът над Локърби през 1988-*** година въведоха правилото, че ако пътник не се качи на самолета, задължително му свалят багажа! Няма как да качиш бомба, а ти да не си на самолета! Не е случайно, че днешно време всичките терористи са самоубийци!

21

Краси

преди 10 години

Гледах документален филм за катастрофата на Air France през 2009 година.Показват се мненията на специалисти в областа на въздухоплаването за вероятната причина за катастрофата.Всички говорят за човешка грешка, като единодушно заключават, че пилотите все повече разчитат на техниката в самолета и нямат необходимия опит в сложни ситуации.Те настояват за повече обучение на пилотите.Ако ви се гледа https://youtube/watch?v=8dBa5_yGs64

20

Анонимен

преди 10 години

Билетите на двамата пътници с фалшивите паспорти са с крайна дестинация Европа. И двамата са чекирани по едно и също време на летището в Куала Лумпур, един след друг.

19

Анонимен

преди 10 години

Не се шегувайте с трагедията на пътниците и близките им. Вече е уточнено името на италианеца, на когото са откраднали през лятото паспорта. Той си е жив и здрав, но с паспорта му се е качил на самолета някой друг. Вторият паспорт е на австриец, откраднат е преди две години. Дано не е това, което трябва да се предполага и вече е почти сигурно. Би трябвало да се прави проверка на всички паспорти, обявени за откраднати където и да е по света.

18

Анонимен

преди 10 години

Niama takova neshto. -nemogat da otkriat samoleta ! Nali ima GPS sistema. satelit. i hiliadi snimki. Amerikancite shte go otkriat samo ako im e vajno.

17

Анонимен

преди 10 години

Щом ФБР са изпратили агенти, значи ще намерят самолета. Те амариканците си знаят къде пращат терористи.

16

Анонимен

преди 10 години

Анонимния ,ако искаш да се правиш на остроумен не е тук място ,ако имаше твои близки на самолета дали щеше така да говориш извини се и изтрий коментара....На този самолет беше мой много близък приятел ,не е мястото да се правиш на шут ...

15

Анонимен

преди 10 години

може да е нарязан за скрап в полет.у нас вече са разработени подобни технологии

14

Анонимен

преди 10 години

Щом са изпратени американски специалисти няма проблеми. Сега ще открият от целия изгорял самолет непокътнати паспортите на евентуалните терористи. Вече имат постижения в тази насока. Откриха паспортите на терористите взривили кулите близнаци в Ню Йорк след като самолетите изгоряха и от кулите нищо не остана.

13

Анонимен

преди 10 години

Да пращат агент Мълдър и Скъли, били са похитени.

12

Мишо

преди 10 години

Бойнг 777 е може би най-сигурният самолет в историята на авиацията - в експлоатация е от Юни 1995 г и първият инцидент с него е едва през Юли 2013 г. Така че версията за калпав самолет куца малко. В случая са много интересни още 2 неща - само 9% от инцидентите се случват по време на полет с набрана височина и няма съобщение от екипажа за възникнал проблем...

11

Анонимен

преди 10 години

За съжаление май истината е далеч по-проста. Самолет изчезва над океана- познайте от 3 пъти къде е катастрофирал...

10

Не

преди 10 години

извънземни са да знаете :)

9

До Jana /2/

преди 10 години

Скъпа JanaДа извънземни са отвлекли самолета. В момента търсят и тебе да отвлекат. Крий се моля ти се да не те четем и тебе по вестниците!

8

Анонимен

преди 10 години

Как така не могат да открият цял самолет, нали имат GPS система.

7

Анонимен

преди 10 години

Атентат ли е изчезването на самолета край Виетнам?HA POZNAITE DE

6

Анонимен

преди 10 години

Ако е дело на атентат ФБР изпраща хората си да прикрият следите си.

5

дядо

преди 10 години

Въобще да не се чудят -Костов е виновен!