12

8888

преди 10 години

Днес в обедните новини Нова телевизия ни каза че по последното соц проучване БСП има 18,8% а Герб 18%.Появява се графика която ни показва точно обратното за Герб 18,8% а за БСП 18%.това е живо манипулиране на зрителите,може да не слушаш добре но виждаш"правилното" -това което желае бойковата телевизия.И къде е СЕМ в случая-тя мълчи защото е много"демократична"към някои и особено строга към други.

11

ох

преди 10 години

И този ни говори за плурализъм. И под това той разбира такива *** като Ал. Йорданов /виж Реконструкция/. Този болен русофоб говореше като дрогиран - агресори, агресори... Ами да го каже на американците, те къде ли не нахлуха? Само те имат интереси. Е сега вече знаят, че и Русия има интереси и то много по-основателни-

10

безпартиен

преди 10 години

И този на 9.11.1989 заспал като комунист и на 10 се събудил демократ.Кой ни го натресе този навлек?Кой непрекъснато го лансираше и издигаше от нищото?Сигурно има някой роднина голям комунист преди 10.11.89.1щото сега те са демократи и са в първите редици.

9

Анонимен

преди 10 години

"Защо се захванахте с тази тема?"ами защото се плащат пари, естествено, защо, например, някой не направи филм че сме живели преди по-добреМИСИЯТА - НЕВЪЗМОЖНА

8

анонимен

преди 10 години

за такива като него няма значение в кое време живеят, те винаги ще се нагласят

7

Въздухар

преди 10 години

Гневен билНе на нас тия Лозанов тарикатеНе верваме да си гневен

6

^&^

преди 10 години

Крайно време е понятието "демокрация", когато се свързва с България да се разбира "Клептокрация". Тогава всичко си идва на мястото и този "преход" ще се нарича просто кражба, а думата демокрация ще се изпълни със съдържание. Сега е просто думичка, с която политиците жонглират и все още си мислят, че лъжат хората. Горките те! Просто май не искат да си представят, какво ги чака!

5

Анонимен

преди 10 години

Лицемер, та дрънка. Нали с неговата несравнима помощ и инициатива се проведе пародията, наречена "цифровизация" с единствена цел да се нагушат някои хора.

4

Отврат

преди 10 години

Този плазмодий е толкова противен,че не искам и да зная за какво става въпрос в интервюто му!

3

Анонимен

преди 10 години

До АЗ Долното се отнася за човечето на снимката.

2

Анонимен

преди 10 години

До АЗ Комунистическо отроче сложило маската на демократ. От такива България отиде на дъното.

1

123

преди 10 години

Лозанов, твоите десни представители са неприятни, отблъскващи, смешни. Особено този Янакиев. М.Неделчев е стара муцуна и нищо ново не казва. А Вие Лозанов сте смешен и жалък в желанието си да угодите на някой.