25

честен

преди 10 години

Сара е еврейско име.

24

Анонимен

преди 10 години

До ХА-ХА-ХА !Сара си е съвсем нормално име за България, тук редовно са давали на децата си библейски имена...на кого викаш му бил промит мозъка?

23

УМЕН ГУЩЕР

преди 10 години

Епа она е вече разкрибуцана от онождане от височайши пътници,вече е ненужен ***

22

Анонимен

преди 10 години

Да е здрава Катюша Христова! Пълноценен живот изпълнен с щастие и желая!

21

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТРазвитието ти е спряло на 12 годишна възраст. Даже тийнейджър не си успял да станеш. Атакистите са такива по начло.

20

rusnak

преди 10 години

Давай, Катюша!!!:))

19

Катюш

преди 10 години

Катюша е умалителен вариант на женското име Екатерина, срещан най-често в руския език.БМ-13 Катюша е съветска реактивна система за залпов огън (РСЗО) от периода на Втората световна война. С галеното име Катюша, дадено от редовите войници, през този период са известни всички съветски бойни машини от подобен тип.Или,името си е баш женско,а тъпите журналисти решават че жената е с име на ракетна установка.Е нема такваз простотия.

18

Анонимен

преди 10 години

Странно заключение, имайки предвид, че единственото, което знаеш за мен, е базирано на няколко реда коментари в публичен новинарски сайт, които описват неспособността ти да защитиш невежата си "теза" (ха..ха..), формирана под влиянието на примитивните ти подсъзнателни импулси. Можеш да спреш с коментарите, няма нужда да самодоказваш повече всичко, което казах.

17

Анонимен

преди 10 години

Сега пък станах хомосексуалист този път с уточнениет, че е от мъжки пол. Объркана работа... Колкото до атмосферата - правиш я само по-опростачена с детинските си опити за обиди на тема сексуалност и география. Вероятно не се чувстваш достатъчно мъж и затова проектираш тази си несигурност върху околните, за да може в релативистичен аспект да си по-мъж от тях?

16

Анонимен

преди 10 години

Първо ме изкара жена, сега пък говориш за "моята Първолетка". Стегни се, че мисълта ти бяга като на митинг на Атака...

15

АТАКИСТ

преди 10 години

До 18Наздраве и за твоята Първолетка! И тя за теб е една от най-красивите!Весело да си изкарате празника, брато!

14

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТ:"Наздраве за най-красивите жени на света" - доста буквално звучи това. Обясненията ти са в стил 5-ти клас.

13

АТАКИСТ

преди 10 години

до 16Тъй като съм в настроение ще ти обясня за моя"изблик"!Красивите жени са ония с големи сърца, с широкоскроени души които мислят и усещат и гледат над нещата и не са дребнави. Не съм споменал че това са рускините, приятелю! Само посветих празника на всички КРАСИВИ жени- а това не значи само физическа красота, с което отъждестви ТИ рускините! Иначе Руският народ си е най-великият- никой не ЧУЖД ФЕОДАЛ не го е колел и бесел през стотиците години откакто съществува.Още да обяснявам ЛИИИ??

12

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТВсеки, който заявява, че човек или народ е най-красив, най-велик или най-еди-какъв-си, е в дълбока заблуда за света. Красиви жени има и в Русия, и в България, и в САЩ, и в Сингапур, ако щеш. Това, че ти не можеш да разбереш, че жените може да са красиви, независимо от националността си, е типична черта за един националист. Определяте хората по това, на какви географски координати са се родили, а не по това какви са или какво са постигнали... За такива като - (facepalm)

11

хахахаха

преди 10 години

Катюша----емблематично име,знаят го по целия свят,за разлика от цецка цачева,надка свирката,калинка бозкова,цъфта бозкова,членолюба бенатова ,танте ангела арбайтерката грозна,влаинката деска танасова-на сеско начленничката....плачи дете,баща ти е невинен хахахаха

10

:)

преди 10 години

Атакист, я обясни сега тука как Болен ви използва като *** от Околовръсното за да влезе в Парламента и да се замогне ? Вече не си брои линиите даже...

9

Пешо

преди 10 години

Честит прaзник нa женичките от Aтaкa!Нaй вече нa Волен!

8

Пешо

преди 10 години

Тогaвa Волен се е кaчвaл пиян във влaкa сегa беснее по сaмолетите!

7

баба Вуна

преди 10 години

колко патетично...сетих се за " Работническо дело" , който си купувах за 6 ст. от РЕП-а

6

Анонимен

преди 10 години

Кой изцапа влака?Кой?Кой?Кой?