132

Комунист

преди 10 години

Къде се загуби бе, kremenaabv ???Ела да си поговорим с конкретни дати и факти.Нали написа в коментар 169: помня,че навремето българските спортисти на международните състезания трябваше да отстъпват на руските за да продължат представителите на СССР.всичко беше контролирано от СССР.Ела да разкажеш на хората колко зле е бил българския спорт през комунизма и колко е добре сега.Със всичкото стана така, както е сега със спорта - заводи, заплати, безработица, престъпност ...

131

цар симеон велики

преди 10 години

До Даниел ти явно сиси взел дозата рано тая сутрин.яни осведоми, как преди демокрацията сме били една от водещите икономики, и сме имали наи добрите спортисти,асега сме по назад даже от афганистан които никога са нямали спорт.Като сме в ес защо ни третират като по нисши сащества тия в богатата ес

130

Комунист

преди 10 години

ОЛИМПИЙСКИ МЕДАЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ1976 - 221980 - 411988 - 351992 - 161996 - 152000 - 132004 - 122008 - 52012 - 2Как така при Бай Тошо нашите спортисти се връщаха с по 30-40 медала, а сега при демокрацията - с 2 ???Някой *** може ли да ми обясни на какво се дължи тая разлика??? Кажи ***, Кремено! Как така сме губили от съветските спортисти и сме печелили по 40 медала, а сега - по 2 ???СССР освен АЕЦ и заводите и спорта ни поддържаше, сега без Русия един медал нямаме! -

129

Анонимен

преди 10 години

Еми смръдливите руски капиталистически гадове ни съсипаха и зае.аха хубавичката държавица. Пусть ярость благородная, скипает как волна! На дечицинье на всичките гнусновонящи комунистически предатели на трудовия на род и рабкласата завършили Йел и Кембрич, да им се отрежат националсоциалистическите пишленца и набутат в народоизедническите комунистически дупенца на татковците им. Колелото на историята се върти!

128

Комунист

преди 10 години

ПОПРАВКА - България на Олимпийските игри 1976 г.:6 златни медала9 сребърни7 бронзовиобщо 22 медала само от една ОлимпиадаСега къде ни е олимпийският спорт и олимпийските успехи бе, юди искариотски???Как така до 1989 имахме по 5 медала от олимпиада а сега се прибираме наср*ни на 55 място с 0 медали???Кажете бе, гадове, що мълчите???

127

Анонимен

преди 10 години

Затова става дума: izvestia.ru/news/561690Цял Газпром в момента работи за усвояване на технологията на сланцев газ. Просто е по-евтин и конвенционалният добив става неконкурентен. Вярно че съсипва екологията, но не повече от засирането на черноморското ни крайбрежие с бетон, да не приказвам за решението за унищожаването на Странджа.

126

Комунист

преди 10 години

до kremenaabvПълни глупости, на Олимпиадата в Щутгарт 1976 имахме 16 златни медала, при Бай Тошо българските спортисти редовно си идваха с по четири-пет медала от всяка Олимпиада, а откакто дойде демокрацията и на спорта му разказахте играта, гадове фашистки, недобити и недостреляни.Колко медала имаме от последната Олимпиада?Колко ***, *** подлого???

125

kremenaabv

преди 10 години

помня,че навремето българските спортисти на международните състезания трябваше да отстъпват на руските за да продължат представителите на СССР.всичко беше контролирано от СССР.

124

Даниел

преди 10 години

До морскиЗа това ли всички терористи ползват АК-47 ? Понеже мира се крепи на руското оръжие, терористите с АК-47, Русия в Крим и прочие. Едно не ми е ясно - много ги защитавате тия руснаци, но частично благодарение на тях всички сме на този хал - 100 години изоставане от ЕС и разбито общество.

123

kremenaabv

преди 10 години

за поморие го казва кмета и жителите на поморие,а за руските туристи,работя в тази област и ти предавам настроенията на руснаците посещаващи бг.харесва им климата и природата,но територията трябва да се изчисти от българите и да стане тяхна

122

Леле че народ

преди 10 години

Само че забравят да споменат че доста БТР-ри са тръгнали от Лвов в неизвестна посока,току виж са се оказали пред Крим. Трябва да има баланс.Не може САЩ да взимат всичко на тоя свят.

121

морски

преди 10 години

Да е силна и мощна руската армия,че без нея целия православен свят да е загинал вече!!!Мирът в света се крепи благодарение на руското оръжие.

120

Поп Грую

преди 10 години

До kremenaabv 163Кой ти го каза това?Къде го прочете?Дай линкче.

119

kremenaabv

преди 10 години

скоро и в България ще влезнат и ще си я разделят с турция.впечатленията на руските туристи от тук са най общо така-единственото хубаво в бг е природата и то там където няма българи.рския квартал в поморие са заявили на кмета на поморие че не ги интересуват българските закони.тогава искам да ги видя любителите на путин като ги почне руския камшик и ботуш.те собствения си народ не жалят камо ли някакви си българи

118

el.pen.9

преди 10 години

Според Киев имало 30000х. руски войници, еми какви да има - англичани и французи ли?

117

Поп Грую

преди 10 години

До Анонимен 159И кой ти каза, че Сибир е даден под аренда на Китай, а?

116

Анонимен

преди 10 години

И аз прочетох сайта, има и доста други материали. Проблема не е точно в това. Проблема е в политиката на Путин в световното разделение, сегментиращо Русия, като суровинна държава. В това няма нищо лошо, подобна се превръща и Австралия. Но докато Австралия работи на "широк фронт" Путин се концентрира само върху нефт и газ. Затова отдаде Сибир под аренда на Китай, защото няма ресурс за усвояване. Борбата не е за Крим и руснаци, тя е за огромните шистови залежи в Керченския проток.

115

Анонимен

преди 10 години

МАЙ МАЙ ВИ СЕ ИСКА - МОРСКИ ПЕХОТИНЦИ ОТ САЩ ????????????????????? ДА АМА НЕЕЕЕЕ

114

ИВАНОВ

преди 10 години

До Анонимен 164 : А ,СВЕТОВНИТЕ УБИЙЦИ НА МИРНИ ХОРА И ЗАВОЕВАТЕЛИ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ , С КАКВА ГАГА И С КАКВО ПРАВО СЕ БЪРКАТ В ДЪРЖАВАТА УКРАЙНА ,РАЗПОЛОЖЕНА НА РУСКИТЕ ГРАНИЦИ ? ВИЕ ," ДЕМОКРАТИТЕ " , ОЩЕ ЛИ НЕ СТЕ СВЕТНАЛИ ,ЧЕ КОЛКОТО И МАЗНИ ХРАЧКИ ДА ПЛЮЕТЕ СРЕЩУ РУСИЯ,ПУТИН САМО СИ ГО МЕСТИ ОТ ЕДИНИЯ КРАЧОЛ ,В ДРУГИЯ ! ЕДИН ВАШ СИН НАЧАЛНИК / ТЮМБЕЛИН / ,ДАЖЕ СЕ КАНЕШЕ ДА СЪДИ РУСИЯ ,НО ВСИЧКИ ЗАЕДНО СЕ ОТЗОВАХТЕ НА БУНИЩЕТО ! ТАКА Е ,ПРОСТОТИЯТА ХОДИ ПО ХОРАТА !

113

Анонимен

преди 10 години

Единствените, които си "бъркат гагата" в чужда държава, са руснаците.