9

Анонимен

преди 10 години

Vazhoda na ikonomikata osven v BVP se izmerva v "standart na zhivot" (srednostatisticheska potrebitelska koshnica).Spored men,tuk stava vapros za provokaciya s tazi "prodazhba "

8

Анонимен

преди 10 години

Кирайският балон се пука. Когато се формира работническа класа, започва да се формира и средната. Средната класа вече е СИТА. Може да си купи кола, може да си купи жилище, може и на почивка да отиде. След това човек започва да мисли за ПРАВА. И стигне ли се до този момент, икономическият разтеж на Китай спира или се нормализира и става като този на всички развити икономики. Технологията не е вече толкова евтина, защото хората искат адекватно заплащане и адекватни работни условия. Логичен процес!

7

Варненец

преди 10 години

Ъъъъ... аз ли не съм си пил кафето тая сутрин или видеото за изчезналия самолет няма нищо общо с китайската стачка? :Д

6

Пич

преди 10 години

Ама защо протестират тази хора?! Нали се отървават от "лошите" капиталисти от америка, от "експлоататорите" от САЩ, от евреите и ***. Трябва да са щастливи от факта, че отиват в добрите китайски и индийски компании! Ако имат много късме. ще отидат и в някоя руска компания, и тогава ще получават по 5000USD на месец и нищо няма да правят по цял ден. Нали така другари?

5

Легендата

преди 10 години

Струва ми се, че работниците се правят на луди, за да вземат повече пари. Никаква вяра на тия маймуни.

4

Анонимен

преди 10 години

До УркотоАко Америка проговори на китайски, ще са единствените на света, защото вече и ескимосите и китайците и всички говорят на английски.

3

st

преди 10 години

Китаеца не плаща и не дава добри условия на труд хехехехехеехехехехехе китаеца само експлоатира.

2

Уркото

преди 10 години

Стискам палци посмешището Обама наистина да обяви война на Китай. До 5 години всички в Америка ще са проговорили китайския по-добре и от дръпнатите в Китай.

1

Анонимен

преди 10 години

Oбама, о, пазителю на реда и демокрацията! Намеси се. Заплаши китай с изолация и икономически ограничения. Закрий IBM за нарушаване на човешките права. Както и сотаналите технологични компании. Обяви война на Китай. Моля те, радетелю за справедливост, светът чака на тебе, ние вярваме в твоята откровена и безпристрастна демократична позиция във всеки конфликт по света. И ние знаем, че китай няма петрол и газ, но това никога не е било мотив за твоята НЕПОБЕДИМА армия да вкара демокрейшън!