7

Анонимен

преди 10 години

На мъжа за да е щастлив му трябват много пари. На жената - богат мъж.

6

Тони

преди 10 години

А защо трябва да демонстрираме чувствата си публично, за да ни завиждали другите?! Не ***, а много, много *** статия. Кому е нужно да се прави на еди какво си пред останалите и да си демонстрира чувствата. Само глупости пишете! Хората, ако се обичат наистина, нямат нужда да следват правила и да си демонстрират чувствата за пред останалите, за да се показват колко се обичат, то си личи и без да се демонстрират показно и да следват *** правила.

5

Анонимен

преди 10 години

Като се преструвате. :)

4

Комшийката

преди 10 години

Ако наистина искате да ви завиждат, нека жената да се хвали, че нейният мъж я слуша за всичко и оставя в нейните ръце цялата си заплата, която е около 5000 лв месечно. Мъжът да разправя наляво и надясно, че всеки ден, като върви по улиците, оглежда чуждите жени и всеки път си казва: "Е, ами че то, от моята по-хубава няма! Никога няма да изневеря!"

3

Анонимен

преди 10 години

Този път статията не е само ***, но и ЗЛОВРЕДНА!!! Защо за да си щастлив, трябва да ти завиждат?И защо за да имате добра и здрава връзка, трябва да убеждавате обществото в това??И начинаещият психолог може да ви потвърди, че горните съвети са чисто и просто ГРЕШНИ и СМЕШНИ.

2

Мъж

преди 10 години

Пълна простотия, но нормално за една жена да изфабрикува такава пародия на информация. Напълно естествено за ходещ инкубатор е да бълва простотии.

1

Жълто

преди 10 години

dnes.bg жълти сте като млади глухарчета :) Никой не се интересува от "поучителните" ви, преписани , сексуални статий, но вие продължавате :)