28

Анонимен

преди 10 години

коматевоподуенци стоят зад всичко това!

27

gost

преди 10 години

и се оопитаха да омаскарят и ицо в лаината си абе не вилие срам 4овека от америка вие го занимавате с глупости

26

STANIK

преди 10 години

Вече не сте смърфове,а червено *** ***

25

изнервен

преди 10 години

Браво Наско, никой не може да ти отнеме достойнството! А сегашните управляващи рано или късно ще си получат заслуженото за всичката си мръсотия.

24

vesko02

преди 10 години

Ако в заповедта за прекратяване на договора са написали политически причини може да поиска и политическо убежище.

23

Анонимен

преди 10 години

КОЕ Е " ЗАКОННОТО ИЗБРАНО ПРАВИТЕЛСТВО " ???? ТОВА , В МОМЕНТА , КОЕТО МАНИПУЛИРА ИЗБОРИТЕ , ТОВА ЛИ ????? ТЕЗИ *** , ДЕТО ЩЕ НИ ВЪРНАТ В ЕРАТА НА ФЛИНТСТОУН ??? ТЕЗИ ДЕТО ЩЕ НАКАРАТ 50 % ОТ БЪЛГАРИТЕ ДА ЕМИГРИРАТ , ЩЕ ИЗТЕГЛЯТ 6 - 8 - 10 МИЛИАРДА ЛВ. ЗАЕМ ЩЕ ОТКРАДНАТ ПАРИТЕ И ЩЕ ИЗБЯГАТ КАКТО *** ЯНУКОВИЧ ...

22

Анонимен

преди 10 години

Ти ли не си *** бе смешен герберунгел ? Трябвало да излязат хората ? Защо ? Да си върнат Бойко Борисов да им вдигне пак тока с 15% два пъти в годината ? Да си върне народа Боко Mутрата ,който ги нарича лош матрял ? Я лапай бахура бе гейбер *** ааахахахахах

21

Анонимен

преди 10 години

До GERB OVER !ха ха ха е голям отпимист си,ама сега като гледам Атака и ДПС и БСП ти направиха 1500 лв минималната заплата.Аве хамстер грозен,защо тогава хората пак тредиха да е първа политическа сила ве,и то като имаш предвид тия манипулации дето забъркаха ники *** и БСП,и пак не можаха да направят така че да ги бият.Така че не вървиш,хората се усетиха че всичко това Февруари месец беше платено от червените олигарси,и един от големите протестанти на име Ангелчо мина при ***.

20

Анонимен

преди 10 години

до 18,не знам да ли съм ***.Ама това на теб ти личи от 1000 км,че си *** или на БСП или на Атака.Така че не се мъчи да ми говориш че аз съм *** защото 60 % от Българите трябва да излязат че и те са *** защото не харесват тройната коалиция,и да гледаме как пред очитени една етническа партия изнсилва Българите,и то със съгласието на БСП и Атака.За това ти си подкрепяй дали Атака или БСП ама едно запомни ГЕРБ пак ще ви бие.Даже започвам да се питам каде ми е бил акъла да гласувам за Атака.

19

GERB OVER !

преди 10 години

Абе смешен гейбер , кой организа народа февруари месец ? ГЛАДА организира хората ! Некадърното управленив на еврейската *** Боко Борисов организира хората ! *** е смешен гербераст НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ=ГРОБ за България !!!!!!!!

18

Анонимен

преди 10 години

За Бога братя българи, купувайте вазелин, че тези бесните турци ще ни повредят вече!

17

Анонимен

преди 10 години

Боко Тиквата е толкова отчаян че не на власт ,че ще разпали дори гражданска война само и само да се докопа пак до кокала .

16

Анонимен

преди 10 години

Честито! След Ботев и Локо се наведоха ниско в партер пред мощния рязах дпс-арски х...Свободата е робство, да живее робството!

15

Анонимен

преди 10 години

До 13А фервруари месец кой организира протестите да не би пак ГЕРБ да ги организира,колкото и да го хвалите това прогнило правителство то ще си остане едно олигархично правителство,и хората в България го казаха,ама това че БСП И ДПС направиха една голяма конспирация начело с ники додука,не означава че хората са намразели ГЕРБ,и знаеш ли не съм от ГЕРБ ама ще гласувам за тях защото не искам турци и някаквеси измислени социалисти да си правят 23 години експерименти на моя гръб по добре ГЕРБ.

14

Един Българин

преди 10 години

Не е нормално в уж "нетоталитарна" държава, власт-имащите да определят кадровата политика в частна фирма. 15, нормално е всички БЪЛГАРИ да се борим против НЕбългарите, които искат да ни поробят отново и то толкова скоро. Гнилите орехи в СИБИР.

13

Иван

преди 10 години

Мислете преди да бълвате помия - и едните и другите сме от една държава, България се нарича, а и живеем на една планета. Едните комунити - ууу - те са лоши, другите демократи - ууу и вие не ставате. Всички живеем заедно, целта трябва да е една, да живеем по-добре, а не като животни без мозък да се плюе всичко наляво и надясно. Това са думи измислени от нас хората, "комунизъм", "демокрация"- била и само на думи. А и от едната страна и от другата са едни и същи хора

12

Анонимен

преди 10 години

Дори и на децата е ясно че "спонтанните протести" срещу законно избрания кабинет и премиер Орешарски , са платени и организирани от ГЕРБ и Боко Мутрата !

11

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 9 По скоро който прави помен с чужда пита - марш на улицата. Не е изгонен защото е ГЕРБер, а защото изпозлва агитката на отбора за който работи - за политически цели. Все едно аз на работа да ползва службните плотери да печатам плакати за мои си лични цели - до края на рабония ден ще си търся друга работа...

10

съдяааата, съдяаааат

преди 10 години

шут по продажния и крадлив герберазки *** на тоя стар мошеник

9

Анонимен

преди 10 години

Предупредил съм за това координатора на партия ГЕРБ и на по-високо ниво ЦК на ГЕРБ. Алооо Узунов това е частен футболен отбор и може да си назначат или уволнят когото си поискат