231

ghost

преди 10 години

Димитър Кенаров (на английски: Dimiter Kenarov) е български поет постмодернист и американски журналист.Редактор на двете му стихосбирки е Георги Господинов. Докато поезията му е написана на български език, на английски Кенаров пише репортажи и пътеписи от България, Сърбия, Македония и Ирак. Превежда на български поезия от американската поетеса Елизабет Бишъп.това е официално написано в уикипедия за тоя к, *** " български журналист"!!!!!!!

230

анонимен

преди 10 години

Били руско говорящи целият район около Черно море говорят руски на Крим,Николаев,Одеса и на всякъде винаги се е говорело на руски.На украински се говори след г.Уман,в Рени и селата се говори на молдовски,Измаил руски и български тези журналисти са не грамотни падна ли са от небето щом незнаят тези неща.Ида не сечудят ако някой ги гръмне може и снайперист от майдана може и руснак и ще се обвиняват и няма и да се разбере кой ги е гръмнал.

229

боже

преди 10 години

До НагоренПопокатепетълруснаците са си в Крим от има няма 250 години . А Крим е много близичко - 500 км и близко са 2 АЕЦ - Козлодуй и Черна Вода има няма 400 км. И кат започне великата война и Чернобил ще изглежда като бледа орхидея, ако въобще е останало нещо живо. Това българинът няма 2 грама мозък между ушите. За нас всякакви военни действия в Черно море са изключително опасни нефт няма, газ няма, туризъм провален , възможна екокатастрофа. Бежанци всякакви .

228

кери

преди 10 години

Толкова за *** ли ни мислят? не можаха ри да сложат снимка и клип където надписите на табелата са на кирилица,защото в Крим тя е официална от векове.

227

П.Петров

преди 10 години

Комунистическото промиване на мозъците не прощава! Четете възрожденците, те ще ви кажат истината, а не фалшифицираната от комунистите история!Ако не бяхме на толкова стратегически място, отдавна да сме станали Задунайская губерния. А дали би било добре или зле за българската идентичност, питайте волжките българи.На първо място винаги трябва да поставяме себе си и България, чуждофилството е предателство, а фобство криворазбран патриотизъм. Никой друг не поставя нашите интереси пред своите!

226

Егати хлапетиеншинат

преди 10 години

Тези репортери явно не са ходили войници, за да знаят, че могат да ги обвинят в фотошпионаж. Леко са се оттървали. Трябвало е да ги задържат и съди Военен съд. Няма да се учудя, ако това стане, дори по-лошо да ги пребият. И стига сте се лигавили. В момента там има концентрация на военни сили. Американците с кораби ще правят военни маневри, естествено Руснаците ще противостоят. Какъв че* го върши този ***, той направо е за разстрел като шрионин.

225

непаметлив

преди 10 години

До Паметлив В голяма грешка си. Турция смята кримските татари за свои хора, за турци!

224

Паметлив

преди 10 години

До НагоренПопокатепетъл--254 ;Напълно си прав. По време на ВСВ Сталин и Рузвелт Имат намерение да правят ЕВРЕЙСКА ДЪРЖАВА В КРИМ или КРИМСКА КАЛИФОРНИЯ. Освен това Сталин ,в знак на благодарност към САЩ за военната помощ, подарява на РУЗВЕЛТ,ЕЛИНОР РУЗВЕЛТ, ДЖ.МАРШАЛ ,ЕД.ХУВЪР идр. подарява милиони хектари земя. Така че САЩ имат там имоти. Освен това КРИМСКИТЕ ТАТАРИ са БЪЛГАРИ. 1920 г. Ленин кръщава Волжка Б--я на ТАТАРСТАН, а българите татари.

223

СПАС

преди 10 години

Като ги гледам тези са от местното дружество риболовци.:)

222

Анонимен

преди 10 години

До ПаметливСтава въпрос за българин станал тоалетна хартия за американски ***!

221

Паметлив

преди 10 години

До това са хора--251; Има ли по--продажни от вас бе ***? Колко пъти се опитахте да подарите Б--я на руснаците само да си запазите власта ? По--продажно племе от вас нама.Вие сте тоалетната хартия за руските ***.Става въпрос за българин бе тикво.

220

Паметлив

преди 10 години

До морски--250 ;Сорос бил лош. Ами като се прегръща с СърГей тогава е добър ,така ли бе русофиле жалък.

219

Атанасова

преди 10 години

Мацка, колко си проста, не е реално!!!

218

Кенаров Ментата

преди 10 години

Много ТЪМНА И НЕЯСНА история. Кенаров твърди,че мъже спрели до офис и изнасяли техника. НЯКАКЪВ офис казва отначало. Ами то и при нас мъже с маски на лицето изнасят разни работи от банки,офиси и апартаменти. Какво общо има тук Русия и топва че говорили руски грабителите? Един обикновен обир ми се представя като политическа акция! След това Кенаров решава, че ограбвания офис е на Асошиейтед прес. ДА, АМА НЕ. АСОШИЕЙТЕД ПРЕС Е КАТО НАШЕТО БТА ТЕЛЕГРАФНА АГЕНЦИЯ!!!Какви са тогава тези тв камери?

217

Мацка

преди 10 години

За пореден път руските *** показаха какво представляват ! А тук е пълно с русофилска *** !! Вижда му се краят на цар " *** ", но и вашият ще дойде, червени *** !!

216

Кенаров Ментата

преди 10 години

АСОШИЕЙТЕД ПРЕС Е ТЕЛЕГРАФНА АГЕНЦИЯ КАТО БТА И НЯМА КАК ДА ИМА ТЕЛЕВИЗИОННИ КАМЕРИ, КОИТО ДА СА БИЛИ "ИЗНЕСЕНИ" ОТ КОГОТО И ДА Е. ОСВЕН РАЗБИРА СЕ,АКО АМЕРИКАНСКАТА ТЕЛЕГРАФНА АГЕНЦИЯ СЕ ЗАНИМАВА С ШПИОНАЖ И ЗА ТАЯ ЦЕЛ И ТРЯБВАТ ТЕЛЕВИЗИОННИ КАМЕРИ. Нещо менти тоя Кенаров!

215

Кенаров Ментата

преди 10 години

ЗАДАВАМ ВЪПРОС И ИСКАМ ЛОГИЧЕН ОТГОВОР! Асошиейтед прес е телеграфна агенция,а не телевизионна компания! Как тогава от офиса на АП сда изнасяли телевизионни камери??? Кенаров хем казва, от някакъв офис са изнасяли тв камерите, хем след това решава, че може би това е Асошиейтед прес! А защо не заснеха самия ограбен офис отвътре да се убедя аз с очите си, ЧЕ НАИСТИНА ТАКЪВ ОФИС СЪЩЕСТВУВА И В НЕГО Е ИМАЛО РЕАЛЕН ОБИР. Иначе и аз мога да кажа: "Обраха ме, откраднаха ми 1 тон злато от апартамента".

214

Поп Грую

преди 10 години

Драскачът е нагло образувание, неграмотно, тъпо, дебелооко, просто и некадърно.И още лъжливо, продажно и алчно.Затова: БИЙ ПРОДАЖНИЯ ***, КЪДЕТО И ДА ГО ЗАСТИГНЕШ!А още по-гнусната гмеж от асошиейтед прес трябва да се отстрелва със заешки сачми, докато пукне от кръвозагуба!

213

Кенаров Ментата

преди 10 години

Много ТЪМНА И НЕЯСНА история. Кенаров твърди,е мъже спрели до офис и изнасяли техника. НЯКАКЪВ офис казва отначало. Ами то и пшри нас мъже с маски на лицето изнасят разни работи от банки,офиси и апартаменти. Какво общо има тук Русия и топва че говорили руски грабителите? Един обикновен обир ми се представя като политическа акция! След това Кенаров решава, че ограбвания офис е на Асошиейтед прес. ДА, АМА НЕ. АСОШИЕЙТЕД ПРЕС Е КАТО НАШЕТО БТА ТЕЛЕГРАФНА АГЕНЦИЯ!!!Какви са тогава тези тв камери?

212

МОЛЯ НЕ НИ

преди 10 години

ЗАНИМАВАЙТЕ С ПРЕДАТЕЛИ И ИЗМИКЯРИ КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРИЯ, ДА РЕВАТ НА АРМЕНСКИЯ ПОП..