48

Анонимен

преди 10 години

Самите власти в Украйна са незаконни за да признават каквото и да е

47

Анонимен

преди 10 години

До asdНЕ СЕ ХАБИ С УБИЙЦИ

46

Анонимен

преди 10 години

До болгарЗАЩО ТИ РУСКО РОБСТВО

45

Анонимен

преди 10 години

До asdimam vpredvid usa

44

kris

преди 10 години

До asdei *** a kakvo da kajem s tezi bor4ove,te otdavna sa falirali samo voinite gi krepqt..vse o6te

43

жика

преди 10 години

Какво става със западната демокрация,те изгубиха уриентира ,потдържат терористите и убийците навсякаде по света,като в Украйна искат да възродят фашизма.Този НОМЕР няма да мине, Русия повече не може да отстъпва !Нима само щатите имат интереси ? За какви власти става въпрос,че тях кой ги е избрал в Киев ? Тези дето убиват по улиците ли гласуваха за тях ?

42

анонимен

преди 10 години

Бъдещето е в ОБЕДИНЕНИЕ И ЕДИНСТВО на всички славянски нации.Ако се поддадем сега на виковете за "демокрация" на Америка и Европа с нас е свършено.Ако политиците са продажни родоотстъпници, то нека народите покажат, че са силни заедно.

41

Registriran

преди 10 години

Кой власти тия дето ги назначиха бандеровци ли? ами тях кой ги признава?

40

ЖИКА

преди 10 години

Българите да не забравяме кой ни е освободил,ние не сме нужни на европа още повече на щатите.След освобождението в продължение на 35 години България е призната като държава само от Русия ,западните вилики сили са били против.Русия е най справедливата велика сила,нашите надежди за добро бъдеще са в нея .

39

ттт

преди 10 години

до украинка знаем как вие не се предавате, на едно ниво с поляците сте

38

украинка

преди 10 години

До Анонименей,анонимен,внимавай с обращение към украинци,тези *** няма да отстъпят пред путин-хитлер!

37

ф-1

преди 10 години

Да, АSD, и аз мисля, че съвсем скоро това което стана в Украйна, ще стане с много по-голяма сила и в Русия.Това, че за момента Rусия изсмуква природните богатства на бившите републики чрез поставени от Москва марионетни правителства няма да продължи дълго.А що се отнася до парите от газта и нефта, те отиват в джобовете на олигарсите/като Путин/, а народа живее дори по-бедно от нас.

36

Анонимен

преди 10 години

ДО 35Ами ти не четеш ли бе, РУСНАЦИТЕ!

35

Анонимен

преди 10 години

Властите в Украйна да кажат кой стреля по невинните хора в киев??? продажни ***.

34

asd

преди 10 години

Kомунизмът е първосигнaлен по рождение . Всичко което не е в името на Ленин ( имени Ленина) е фашистко, екстремистко и тъпо. Комунизмът е източен фашизъм , упражняван от банда мужици , които не им се работи и си мислят , че могат да управляват някого. Съдбата на Путин - милиционера рано или късно ще бъде като на Янукович , но преди да бяга ще убие не 100 ,а 100000 руснаци в кървава гражданска война . Русия отдавна е в скрита рецесия. Петролната рента свършва и цените растат главоломно.

33

Наблюдаващ

преди 10 години

Мхм. А ти, ТУРЧИНОВ, чии интереси защитаваш, че знаеш по-добре от хората в Крим кое ще е добре за тях?И сега какво правим, кой е лошия?

32

Анонимен

преди 10 години

в украинските форуми м=на майдановци им викат майДАУНовци

31

Анонимен

преди 10 години

"Властите в Украйна нямало да признаят референдума в Крим" . а каква е сега власта в Украйна - народът ли ги избра Майдановците ? дойдоха ли те с честни избори или изникнаха от барикадите единствено в Киев с некаква подкрепа , Няма глас божи и следва, че няма какво да признават. Може да признават когато народът на Украйна ги признае - ако стане.

30

Анонимен

преди 10 години

В Косово също търговци на човешки органи станаха президенти, защо и в Украйна терористи да не станат. поддръжка има ес, сащ, израел:))) и пак ние сме на страната на нечовеците..

29

Анонимен

преди 10 години

Xexe xamerikancite se pravqt na 4ukove idvat da pravim u4enie sre6tu Rusiqta dali dokaraxa akomulator za velikata ni podvodnica i ekipaj za korabite ni stari korita xaxaxa