45

Анонимен

преди 10 години

айде стига са ни пробутвали тия скапани еврейски кредити..

44

вяв

преди 10 години

Като чета кои са вносители на закона ми е ясна каква са я свършили. Единия е неграмотно крупие, а другия престъпник защитаващ и работещ за българската мафия.

43

ицо

преди 10 години

Ей сега братя ще се видим в пари вече...Егати промените,на оня *** Данчо ментата му отне около 5 месеца да го измисли,внесе и гласува в парламента това гениално решение.Може да вземе и да си го завре той си знае къде.

42

vesko02

преди 10 години

Трябва ли да съм благодарен?

41

Анонимен

преди 10 години

Абе стига взимахте кредити!!

40

соколов

преди 10 години

Откакто другарите се грижат за моето благоденствие станах доста по -беден. Те другарите толкова обичат бедните че гледат да станат повече докато управляват. Справка - цените по магазините . Откакто увеличиха пенсии и заплати всичко отиде доста нагоре.

39

mishuga

преди 10 години

отново гръмко заглавие, но всъщност истината е"Погасяваме ипотечен кредит без такса след първата година "... ако имаме пари да го направим

38

мунчо

преди 10 години

До 32: Питай др. Гечев, той все говори как е във Франция.

37

Анонимен

преди 10 години

ГОЛЯМИ ТАРКАТИ. МИ ТО ПРЕЗ ПЪРВАТА ГОДИНА СЕ ИЗПЛАЩАТ САМО ЛИХВИТЕ.*** БАНКЕРСКА ***!

36

Анонимен

преди 10 години

Стига козметика.Банките трябва да престанат да имат статут на държавна институция.В противен случай кредитополучателите ще бъдат винаги в унизителна поза спрямо банките

35

от бранша

преди 10 години

До другара Тодар ЖивковДрОгарю, си дай парите на депозит във франция тогава. Да се видиш у лихви :)

34

Анонимен

преди 10 години

е знам как е в Европа и останалия свят, но като чукам по калкулаторите на сайтовете на банките доста солени ми се виждат ипотечните кредити. Ми то ако вземеш 60-70 000 за жилище и ги връщаш 20 30 - години, ти излиза че връщаш 120-150 хиляди...? Тъй като имам работа в София, а къща на село, то по - добре да живея под наем до пенсия и да си се прибера на село.. А да не говорим колко евтини имоти има по българските села.

33

Анонимен

преди 10 години

Сетиха се кога, след като всички наизтеглиха кредити ...Да не говорим за абсурдните такси - междубанкове превод, ВЪТРЕШНОбанков превод (ДСК), такса за управление на кредит, теглене от банкомат - тази простотия само в БГ я има.

32

Анонимен

преди 10 години

Разбира се ,че новините са добри за всички.Колегата (#8) е прав.Самите банки ще се натискат да предоговарят по-добри условия за СТАРИТЕ клиенти,които 100% ще им бъдат "отраднати" от конкуренцията в противен случай.Няма да се очудя,ако човек със стар кредит предоговори по-добри условия от нов клиент........За разлика от новия,стария клиент все пак има някаква "кредитна история",дори и с "полупрозрачни" доходи.Както и да е,желая "безаварийно" на всички!

31

ИСТИНАТА

преди 10 години

И благодаря , че сте отбелязали моето голямо НО от предната ви статия.Така е доста по коректно и информативно.Да не се внасят лъжливи надежди , че нещо се е подобрило за заробените с кредити

30

Анонимен

преди 10 години

Tova e pak porednata koministocheska izmishliotina:) Koi normalen, srednostatistichen Bulgarian, koito vzeme ipotechen kredit ot 100000 lv naprimer, ste tragne da go pogasiava na 100% sled pyrvata godina, che da se vazpolzva ot tova "oblekchenie" da ne plasta taksi??!! Smeshnitzi. Nai-mnogo ot tova da se vyzpolzvat samite banki, koito ste gledat da zaribiat niakoi za re-finansirane na kredita I da otkradnat klienti ot druga banka...

29

Анонимен

преди 10 години

До другара Тодар Живков Във Франция лихвата по влогове е 1,5-1,8 % другарю Живков. Също така във франция 99% от заплатите които са 10 пъти по високи от тукашните се плащат по банков път. Плащанията при покупки също над 90% са по банков път. Като стане и тука така - ще имаме и техните лихви по кредитите.

28

другара Тодар Живков

преди 10 години

Пак ще повдигна един "досаден " въпрос.Във Франция лихвата по жилищен кредит и 3,3%.Тук лихвата започва от 6,5%.Как я мислят господа банкерите?

27

Елена

преди 10 години

Има пакет от седем мерки ,които са предложени за разглеждани от фин.комисия в парламента,но от тяхна страна има оглушително мълчание,защото не им е изгодно.Те мислят само за собствените си благини,а че малкия бизнес загива и хора остават без домове и препитание -НЕ.Пак ни излъгаха .

26

Елена

преди 10 години

Тези промени са недостатъчни и кознетични . Те не решават проблема на досега изтеглените кредити,които вече почти не се обслужват. Там е разковничето трябва да се премахне ''и банките'' от чл.417 отГПК,които приривнява банките с държавата и общините и члена които не позволява на кредитополуч.да обгалва оценката на ЧСИ