155

bg

преди 10 години

Podjalba na Ukraina ne trebva da ima.Trebva da ima podelba na Texas,California,Hawaii I Puerto Rico mejdu USA I Rusia.A nacistkite svine v Germania ako sburkat neshto pak 4e budat razdeleni.

154

Българин

преди 10 години

До ДидиНе си Българка Диди!Не говори по адрес на българите,а си събирай парцалките и изчезни!!!

153

Анонимен

преди 10 години

Така като гледам, няма да е лошо руската армия да намине и в България. Да ни освободи от робството на западните колонизатори и да поизчисти оядените чорбаджии-кръвопийци.

152

Подялба на Украйна

преди 10 години

Те и източна Украйна трябва да се присъединят към Русия - там населението е почти изцяло руско и рускоговорящо. И за самата Украйна е по-добре тези територии да отидат към Русия, иначе няма да има мир, нито ЕС и НАТО, а нали Западна и Централна Украйна това ужким искат. Не че в ЕС и НАТО ще цъфнат и вържат, но така поне ще си гарантират мир и стабилност и ще са най-външната граница на ЕС и НАТО. Крим, Донецк, Харков са си руски - не си ги представям тези територии някога в ЕС и НАТО.

151

Анонимен

преди 10 години

KVO STE KAZALI VIE EVREITE VELIKATA 4ETVORKA QCENUIK TYR4INOV KLI4KO I TIMO6ENKO NEE VAJNO VAJNO E NARODA KVO ISKA IZBORITE 6TE VI OTSVIRQT ZDRAVO

150

eu uberalles

преди 10 години

Глас народен, глас божи. Щом искат нека се отделят. Тази година и Шотландия ще гласуват с референдум за отделяне от Великобритания.

149

Валентина

преди 10 години

Много депресирани *** с заврени глави в *** се изявяват като интелектуалци тука , баси хората , излезте да видите света , а и той да ви види . Срещу кви комунисти се борите бе , в Крим са руснаци и искат в Русия , нищо сложно бе мамкави

148

ognyanz

преди 10 години

"Въпросът за излизането на Крим от състава на Украйна може да се реши само на общоукраински референдум, заяви днес посланикът на ЕС в Украйна Ян Томбински": така ли, полски ***? А излизането на Косово от Сърбия на общосръбски референдум ли беше решено?,

147

Анонимен

преди 10 години

1783 г Екатерина Велика обявява, че "оттук нататък и за всички времена" Крим остава руска земя

146

Уй

преди 10 години

айде, една мъжка реститутки вече се обади.

145

Диди

преди 10 години

Нецивилизованите варвари наречени руснаци успяха да се наложат.Българските варвари ги подкрепят.

144

Уй

преди 10 години

1620 2 Анонимен преди 13 минутиДо ***"Реститутките гледам налазили и в тоя форум, тяхната мама."Ще налазят , разбира се. Наясно са какво ще стане , когато се обърне палачинката..... Така е, тая оядена безработна *** по цял ден обикаля форумите да се бори с комунизма и с Русия. Всичките можеш да ги видиш събрани във форума на Дневник - по цял ден вдигат лозунги и си цъкат плюсчета и минусчета.

143

Анонимен

преди 10 години

До ***"Реститутките гледам налазили и в тоя форум, тяхната мама."Ще налазят , разбира се. Наясно са какво ще стане , когато се обърне палачинката.....

142

Анонимен

преди 10 години

159 Защо така , ти да не си безимотен *** не ти ли върна СДС ливадта на село дето дядо ти си е пасал говедата , не ти ли даде администрацията на правителството на Иван Костов Нотариален акт за тази за да можеш да разполгаш с нея като реален собственик , кажи бе неблагодарнико , над 90% от семесйтвата в България си РЕСТИТУИРАХА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ИМОТИ , тине си ли от тях .

141

Анонимен

преди 10 години

В Крим властта си е старата, за какъв преврат ми говориш? М?

140

Уй

преди 10 години

Реститутките гледам налазили и в тоя форум, тяхната мама.

139

Анонимен

преди 10 години

Това е комунистически преврат, то по знамето става ясно кой какъв е.

138

st

преди 10 години

Тръгнали със съветското знаме ясна тя хехехеехех

137

бореца

преди 10 години

Сега трябва да ни стане ясно че всичко което се прави и действа има икономическа зависимост както знаем Германия спира атомните си централи и се налага да премине основно на въглища и газ а най-големите находища на въглища са именно в Украйна така че всичко това е борба за ресурси и енергия!Освен това за да се спаси ЕС от финансова катастрофа е необходимо да се заемат нови пазари за стоките на ЕС в борба със Русия и Китай така че това е основната причина за целият този бардак!

136

Анонимен

преди 10 години

До 154: Което ми напомня за предсказанията на Ванга за Украйна и черната вода.