84

болгар

преди 10 години

Турчинов а ти легитимен ли си? Както разкриха вече информационните средства Турчинов е вербуван от преди 20 години от ЦРУ . Тези 5 милиарда от американските *** са били плащани на този БАНДЕРОС за да свали законно избраната влас в Украйна . В крайна сметка америкосите казаха че Кличко е *** боксюр а Тимошенко хитра крадла и си поставиха БАНДЕРОСА Турчинов . Е господа журналисти не ни давайте новини от лица който не са лигитимни ако американските и еро *** ги признават ние не ги приз

83

немам нерви

преди 10 години

Целия майдан е за затвора ... то се видя кой наел снайперистите ,какво ли не прави човек да се докопа до властта .Не ми е ясно тоя евросъюз изобщо каква работа върши че да ги държи още тия самозванци !

82

оставка

преди 10 години

До АнонименТурчинов е много по-легитимен от Янокович,който беше дискредитиран! Я не плюйте преди да се информирате малко повече комунисти такива!

81

alexander.rangelov.3

преди 10 години

Turchinov! Ti da ne bi da si legitimen....Orientirai se veche.Obama vi go nachuka ,ama mangite svurshiha .Nali! E sega si surbaite poparata !

80

Анонимен

преди 10 години

Този Турчин кога точно го избраха законно, че не си спомням

79

Анонимен

преди 10 години

Тоя на снимката е легитимен само за гейСър и Вагин Орешков... И за Ебаго&сие, дето живеят в земята на Инките и Апахите, след като ги избиха почти до крак, а сега ги държат в резервати.Как един нелегитимен мушморок, пък бил той и крадец с олигархични мераци, ще решава дали са легитимни законно избраните власти в автономна държава?!Тоя шмекер трябва да е в затвора!

78

муспи

преди 10 години

Този на снимката не е ли еврейският поет авангардист Ефтим Сугарев, дегизиран като украински президент?

77

Любомир

преди 10 години

Нелегитимна е баба ти, вие сте законно избраното правителство в Украйна нали, с вашите камъни по вашата глава. П.С. Вярвам и подкрепям Русия! Или поне ми се иска да вярвам в нея, друго не ми остана.

76

Анонимен

преди 10 години

Щото вий сте легитимни! Наглост!

75

ха, ха.........

преди 10 години

Ало, *** ги изгони , ако ти стиска.

74

Анонимен

преди 10 години

Хахаха.. нелегитимният Турчинов казал, че другите са нелегитимни...хахаха...

73

Анонимен

преди 10 години

Пурим пурим е ще ядат децата курабийки на гой първо главата после краката и ще пеят хава нагила.В окрайната няма окраинци.Има евреи ,татари евреи и славянски гой

72

Анонимен

преди 10 години

А този е легитимен евреин какъвто е и оня другия и третия и йоско йосифов

71

Анонимен

преди 10 години

Понеже Турчинов е много легитимен, та ръси мъдрости! Сигурно е "забравил", как с чужда помощ и платени снайперисти "легитимно" се наместиха във властта, на което май му викат въоръжен преврат и предателство против собствените държава и народ. А за превратаджиите присъдата е ясна!

70

Анонимен

преди 10 години

на този трябва да му резнат зелката и заврът в гъ.....ът му

69

1234

преди 10 години

Крадеца, вика дръжте крадеца! А парламента в Киев как гласува!? Нали преди да падне мандалото в-у медиите на 22-ри 23-ти фвруари разбрахме как гласувате с картите на партията на регионите и със заплахи за живота и здравето на същите тези депутати и семействата им.

68

Анонимен

преди 10 години

Хората в Крим не искат снайперисти -платени евромайданци да ги избиват и да им режат главите , както стана в Киев! Затова -присъединяване към Русия!

67

868684

преди 10 години

А ти легитимен ли си бе *** такава?

66

Анонимен

преди 10 години

Тоя да вземе да се скрие. Днес Крим каза, че иска да се върне в територията на Русия, но вече Донбас, Кузбас, Донецк ще последват Крим. Одеса няма да закъснее. Украйна остана едно мъничко парченце, което обаче не е интересно за западните господари на тройката окупатори.

65

стоян К.

преди 10 години

В Крим работят с опряни пистолети, а Турчин-ов с опряни пачки с долари.