13

Анонимен

преди 10 години

Народе почвайте да мажете дупетата с вазелен Ще има повишение след изборите за ЕП

12

Анонимен

преди 10 години

Преди малко повече от година тука всичко живо псуваше НЕК, ЕРП-та ДКЕВР че тока бил поскъпнал със 30-40% за 3 години. Сега същите дето псуваха - скимтят защо не им вдигали тока... Ми като ви е толкова жал за ЕРПтата и НЕК - дарете им по някой лев бе. Нали преди години квичахте че трябвало пазарна икономика - на който не му отърват цените - да пуска кепенците и да се маха и мястото му да се заеме от друг = ми ето ви. НЕК-МЕК ЕРП мЕРП - като не им отърват цените - пътя и толкова.

11

Икузо

преди 10 години

адрените сентрали съществуват именно защото получават преференциална субсидия и произвеждат плутоний за бомби, затова орязването няма начин да мине дори на 1 четене с ядреното лоби навсякъде по света на власт, хА!.. а фукушима струва на японците 500 милиарда долара и пак искат да гълтат радиация като обезумели и това е само началото защото не може да се построи съркофаг като на чернобил. а и тоя е за смяна. нов съркофаг отгоре върху старият на всеки 100 години и така 100 хиляди години.. сайонара

10

До 12

преди 10 години

Я имало резон! Почна да ползваш главна буква в началото на изреченията...ти да видиш. :)

9

До 10

преди 10 години

Все си мисля, че само си мислиш, че ще е така. Назначиха по села и паланки хора на ДПС - никой не реагира. Ще си плащате увеличения ток и ще си цъкате с език пред компа, поради щото вече няма народ. Има една инертна маса женски полови органи с претенции за патриотизъм - пример "Гневното нещо" няколко поста по-надолу.

8

Анонимен

преди 10 години

Все си мисля, че ако цената се повиши, на площада ще е осеяно с натрошени куманизки канчета.

7

До 8

преди 10 години

Знаеш къде може да ми пръднеш нали? Преди да ми се пишеш патриот научи езика ни! Проблема ни е, че имаме "патриоти" - на които толкова им пука за България, че не си правят труда да научат собственият си език. В същото време имаме чужди агенти, които го научават перфектно - за примет бат ти Лютви. Те се стараят за да изпълнят целта си, за сметка на нашите пишман патриоти, които знаят само да лялят и да ни опропастяват. Убеден съм, че се "бориш" за ЧИСТ език, но си нямаш идея от него...***.

6

Анонимен

преди 10 години

Тове е стар сценарий от соца. Започват да витаят слухове в пространството за увеличение на цената,но известно време цената се запазва,а слуховете продължават.Минава време...цената скача и всички въздъхват облекчено "От кога го чакаме това увеличение."

5

ИСТ

преди 10 години

Тока няма да скача,Ще скочи само цената му,Очаква се да скочи и заспалия народ,

4

Сергей Сидеров

преди 10 години

Народът искаше евтин ток - намалихме цената. НЕК излезе на загуба от това - дуржавата покри разликата. На ЕРП-тата им орязохме разходите - да се оправят. Ако не могат да си покриват разходите за ремонти по далекопроводите - ще ги глобим. Държавата плаща сметката за тока, а парите ще си ги вземе от народа. А най-хубавото в цялата схема е фактът, че увеличихме цената на тока като убедихме народа, че сме я намалили, и хората ще си платят и ще кротуват.

3

До Дневен Българин

преди 10 години

Абе ***, с малка буква ли пишеш Българин бре? Да те имам у българина, че и гневен. Парцалкьо нещастен!

2

Анонимен

преди 10 години

Той вече повиши цената си незнайно как !!!

1

sdf

преди 10 години

АХАХАХАХАХАХХАХАХА"Независимата ДКЕВР"ААХАХАХАХАХАХХАХА