747

банкеръ

преди 10 години

Очаквано решение.Обама си чупи китките,НАТО си трае заради газта.Газпром потрива доволно ръце ще продава горива на Развитите демокрации на цени каквито каже и с право.За САЩ остава надеждата,че Русия ще продължи да се разплаща с долари иначе и при тях ще има сътресения.С надежда,но без мечти.САЩ би следвало да решат собствените си проблеми с правата на човека,а те не са малко.

746

ръс

преди 10 години

До Народна воляало шефе не може братче да сме независими, нема такъв филм. Сами нищо не можем да направим , щото нема кой!!! За никакъв *** не ставаме ние. За това да изберем лагер ама твърдо. До сега все сме избирали губещата страна в дългосрочен план и сега май пак ще е така.

745

рус

преди 10 години

До Рашки , пис оф!абе пич тебе хич те няма. Такива глупости да посееш. ХахахахахАбе *** измий си очите бе някой те е урчасал. Може ли да си толкова заблуден бе , ти си готов за Америка- такива тикви примити като теб са идеални за пушечно месо във войните. НАправо оставяй БГ паспорта и бегай в ЮС посолството с този си постинг и си готов. Сериозно ти казвам.

744

Руси Русев

преди 10 години

Няма да е само Крим а цяла Украйна майна!В Русия съм...

743

неутрален

преди 10 години

Давай народе плюйте Русия и доволно си пуснете CNN само там е истината как Америка си призна че финансира алкайда, пред белия дом са задържани стотици протестиращи но за това няма да говорим как им важи още смъртната присъда но няма да говорим а пък тия маскирани от майдана с автомати и бронежилетки три месеца на площада са мирни жители те не са наемници не са дрогирани и пияни и без да иска министъра на Естония си призна за разговора по тел. в който казва за снайперистите

742

Не на империализма!

преди 10 години

Най -новата форма на империалистическа агресия е пълзящата путкинизация !Под същия предлог за защита на немците Хитлер окупира Судетс и Австрия.Европа не го спря в началото и плати скъпо за това. Приликите на Хитлер с Путин не свършват с това - и двамата използват армия без отличителни знаци.Сетете се кой от кого се е учил...

741

Богдан

преди 10 години

Всеки истински комунист трябва да е беден и усмихнат,да носи две ризи,куртка или шинел,да има два чифта обувки,летни и зимни,да е винаги обръснат и сресан,и да не носи повече от пет лева в джоба си.Всички останали са за затвор,особено тези на които раздадоха куфарчета с милиони долари и разпродадоха държавата за жълти стотинки

740

Народна воля

преди 10 години

Въпросът е как ние , Българите, ще регираме пред новите предизвикателства ?Не искаме някоя сутрин да се събудим и видим, че сме я ''обединени'', я ''освободени'' от руско говоряща армия без отличителни знаци .Нужно е да си подредим къщичката - ако на някого му е по-мила чужда държава от нашата родина България, нека се чувства свободен да замине за там. Тук чужди агенти няма търпим - било то турсли, ли руски!

739

bg

преди 10 години

Do evreiskite sataninski svine-Ne "Vlizame v Rusia",a "Vrushtame se v Rusia",zashtoto Krim vinagi e bil chast ot Rusia.

738

WTF?

преди 10 години

Толкова им липсваше студената война.Разбраха че без нея няма стимул за овцете и сега си я правят на ново.Няма никакви единоборства и различия.Всичко е игра на MONOPOLI без край.Генерират огромни пари,които генерират власт която се поддържа чрез страх.Страх ли ви е като гледате новини драги TV зрители?Така и трябва.Да се насирате от страх.Тогава доброволно ще се отказвате от свободите си.

737

Поживём увидим

преди 10 години

Парламентът в Крим реши: "Мечка страх, мене не !"

736

До руснак

преди 10 години

Ей а дано! Пак ще ходим по 2 седмици на море , по 2 седмици на планина и по2 седмици на ски!Пак ще ядем био плодове и зеленчуци за стотинки, пак ще имаме права, пак ще има закони и милиция, няма вече да изнасилват бабите и да колят старците, пак ще има адекватно образование, пак ще си копуваме коли от магазина, пак на 35 г. ще имаме жилище вила и кола- без да сме роби на банки, пак децата ще могат да си играят пред блока без наркотици,без страх от изнасилване, отвличане или грабеж!

735

руснак

преди 10 години

Българи, не радвайте се за Крим. Мислете ли, че Путин ще спри агрессия след аннексия на Крим? Той е абсолютно луд. Вие сте следващи. Приеди вас ще бъде Молдова и Румъния. Това ще бъде ново робство, но вече не турско.

734

от фолклора

преди 10 години

''Откъдето дошло, там отишло!'' ''Да би мирно седяло, не би чудо видяло!'' ''Който нож вади, от нож....'' ''На лъжата краката са къси!''''На гол тумбак чифте пищови!''''Дето всички турци, там и гол Хасан!''............

733

Анонимен

преди 10 години

Къде е другаря СТАЛИН да ви покаже среден гойско -евреиски пръст и да ви прати в бибирджистан.Отровихте го на Пурим.Бог да го прости а Крим *** вам.Вчера гледам евреина АСЕН Агов архи комунист дядо му взривявал свети крал и архикомунистката евреика капон,да обвиняват бе4ркут за стрелбата на майдана.ТЕХЕН БОГ Е ДЯВОЛА И ЛЪЖАТА

732

eu uberalles

преди 10 години

По-добре да се отделят. Как не разбраха украинците, че ако Крим остане в Украйна, ще имат големи проблеми и непрекъснато напрежение. А Европа не приема в ЕС държави с вътрешни междуетнически конфликти.

731

Salajadin

преди 10 години

До Анонимен 820Zashtoto gospodariat im e kravozadnia evrey-cionist Rodshild,prababata na tazi sataninska familia e kazvala ako moite sinove ne iskat da ima voini niama da ima voini,no te vse poveche iskat da ima voini.

730

Анонимен

преди 10 години

По същата логика очаквам шжна България да се самоопредели като част от турция

729

outsider

преди 10 години

Населението на Крим има право на самоопределение. Не може на албанците от Косово да се признава правото да се отделят от Сърбия, а руснаците от Крим да са длъжни да пазят териториалната цялост на Украйна. Стига двойни стандарти.

728

От Запада

преди 10 години

до 841.....та ние винаги сме били Руска провинция в очите на запада.....и за това си останахме бедни