21

болгар

преди 10 години

Никой не може а се противопостави на Великата Руска Армия Освободител ! Обама слагаи листото на *** и марш в джунглата на Кения откъдето е дошъл баща ти

20

болгар

преди 10 години

Обама този път захапа банана

19

УУУ

преди 10 години

а какво става с 3-те милиярда към Китай дадени за жито на Украйна ама не получили???

18

До Нил 27

преди 10 години

Прав си брат! Този Инджев дотолкова е заблуден и живее със стари представи за "болшевизма", че чак е смешен с риториката си. Пък и всички на запад, не искат да си отворят очите, че не всички искат техните прехвалени г....ски ценности. Руския народ си има своя култура, бит, морал и етика. А че са империя, как смятате, че лесно се управлява такава територия, с толкова богатства. Естествено трябва твърда ръка. "Бащица".И руснаците затова ги уважават, а не като нас, изпикахме се на ценностите си.

17

Анонимен

преди 10 години

За балетът трябва музика!!!!А музиката я композират и изпълняват в момента РУСКИ КЛАСИЦИ!!!

16

Нил

преди 10 години

Абе,маските падат,но "войната" ще е само дипломатическа,защото оръжията и в 2-те страни са страшни,а и интересите-големи.Така,че споко!Само да не се набутваме в шамарите а ла инджев ***!

15

До filibeto

преди 10 години

Авеш мен това твое изказване директно от тролската централа( БСП,ДПС,)ли го копи пейст,щото го има поне на 4 различни статий тия дни едно към едно,аре малко сменете репертоара,Моника да измисли нови фрази

14

Анонимен

преди 10 години

Засрамете се, народите и на Русия, и на Украйна са наши братя.

13

да и да

преди 10 години

Има само два народа, които не превиват гръбнак пред врага. Русия и Англия. Народи които нетърпят да ги побеждават във войни. САЩ да си припомнят колко демократични бяха с КУБА, Хондурас и Виетнам. Когато усетиха руското влияние и техника. Русия десетки години е пасивна и САЩ започнаха все повече да добливжават Русия. Няма как да стане.

12

filibeto

преди 10 години

Абе майна,защо мислиш е всичко това в Украйна ,да не мислиш че на Америка или Европа им пука за хората тамИстината е че чрез Украйна искаха да ударят по Русия.Маските започват да падат,а ние пак сме на грешната страна........поне засега.

11

Анонимен

преди 10 години

До ЦК на БКПЗатова ни презират всички на Балканите и в Европа,включително Германия. Защото винаги сме играли ролята на най голяма балканска *** и си въртим дирника като фурнаджийска лопата в зависимост от къде духа вятъра.

10

Аз

преди 10 години

До filibeto - Абе Майна, забравяш една малка подробност - Никой не иска да завоюва Русия. Няма чужда администрация в света, която да може да организира такава бясна експлоатация на хората, каквато организират постсъветските и посткомунистическите управления. За справка - виж какво правят ДПС, БСП и ДС в България.

9

Анонимен

преди 10 години

Западът ми прилича на родител, който не разбира, че детето е порастнало и отдавна не се нуждае от опеката му: ))) Русия отдавна излезе от пубертета г-да западняци. Има си своите ресурси и средства. Русия ще покима с глава и пак ще направи това, което си реши сама.

8

Анонимен

преди 10 години

Америка е гигант с глинени крака.

7

filibeto

преди 10 години

Ако някой е достатъчно глупав, за да си мисли за борба срещу Русия, просто трябва да си спомни какво се е случи с двамата Наполеон и Хитлер. Руснаците няма да бъдат победени. Това не е Ирак . Това не е полковник Кадафи в Либия. Това са руснаци.Те са въоръжени до зъби, те са технически грамотни , и те няма да се оттеглят и на сантиметър.

6

Родопите

преди 10 години

Колониалистични сили от мондиален тип винаги са били спирани от Русия, Наполеон бе уязвен и победен от царска Русия, а Хитлер от СССР, сега е ред на САЩ, а и на ЕС, Русия е един вид чистилище за болни амбиции за покоряване на света

5

за бложките българи

преди 10 години

Щом говорят още български, значи не са имали проблем в СССР да го говорят. Но сега ще им е разрешено да говорят само украински, който е некъв измислен език между руски и полски. Украйнско-полските фашисти не прощават.

4

ЦК на БКП

преди 10 години

Западната пропаганда удивително прилича на отвратителната комунистическа пропаганда на в. Работническо дело, издание на ЦК на БКП. Не случайно същата помия ни сервира Станишев - прекия наследник на ЦК на БКП. Таталитарните държави още са живи.

3

до 2

преди 10 години

Прав си. И освен че са "малко, но решително и целеустремено дясно" тези хора бих казал, че до някъде са и морално прави, тези от Източна Украйна. Поне така погледнато от моя лична преценка. Просто не искам да приема, че Вложките Българи ще бъдат тормозени от разни режими. За мен те са Българи. Истински Българи. А не някой посредствен човек, които само по паспорт е такъв и не уважава себе си, рода си и произхода му.

2

Владимир Путин

преди 10 години

" извънредна среща на върха в Брюксел, която според френски дипломатически източник нямало да завърши с приемането на санкции срещу Русия."Почему так, еврошутники?