20

Анонимен

преди 10 години

Имамов трябва да знае, че България не е имамат и не се ръководи от имам!

19

гражданин БГ

преди 10 години

Когато малките като Вигенин се правят на големи могат само да ни оклепат с л----а.Голямата политика не е за малките държави Ако Вас ви свалят от власт без избори какво кажете а ???

18

Анонимен

преди 10 години

Както винаги турците се оказаха по умни от българските ,,политици''

17

Анонимен

преди 10 години

Много е просто бе хора.Нека се проведат избори да се състави парламент и да си избере правителство и тогава да си контактуваме с тях.Нашия Вигенин гледа от Кери и тича като пуле пред майка си.Все още ще лъсва истината за събитията в Киев.Днес разкриха заговора за снайперистите,утре ще лъснат истините за ролята на САЩ и ЕС в подпомагане на фашистките групировки.Това е праврат.Нека така да бъде.Но айде да оставим украинците да решат кой ще ги управлява.да не им даваме насоки.

16

Анонимен

преди 10 години

Еее Турците имат повече акъл от Българските Еврогейзери и гейатлантици.

15

Стоян

преди 10 години

Оф тая куха селска тиква акъл дава...смятайте какви хора са в парламента..шанс да се оправят нещата-НИКАКЪВ...

14

архангел до 14 ДА

преди 10 години

Какъж европейски съюз бе, момче? Тези ***.асти от Брюксел ли, които са наемни работници на сатаната и които превръщат европа в гробище на бели и в жилище на африканци и ***??? Тези, които научиха децата ни да не работят, а да се дрогират и да играят по 20 часа на компютъра? Тези, които обезкръвиха България и я превърнаха в държава с няколко града и пълна пустош около тях? Тези ли, които гледат на нас като на *** и ни държат живи само за да ни продават *** си? За този ли ЕС пишеш??

13

Анонимен

преди 10 години

ta vie niamate nacionalni interesi ,pluite rysia , doidat shte ste parvite ymreli miski predateli.ama kato

12

Анонимен

преди 10 години

ta vie niamate nacionalni interesi ,pluite rysia , doidat shte ste parvite ymreli miski predateli.ama kato

11

Да

преди 10 години

Коалицията на *** за България,руските *** от атака и турско-руските мекерета от дпс не са в ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ,а в Азиатския .Държавата на ***.

10

от Българин

преди 10 години

Един Турчин да се опита да каже нещо правдиво и тъпаните скочиха, човека ви обяснява че Русия предприема газови санкции срещу страните налагащи и подобни, най малко с увеличение на газта. Както сме се надупили да нцунеме някой силно *** д..упе , така и ще заквичим с двойно по скъпа газ или няма да им такава..

9

до 9

преди 10 години

Е това е, че руснаците защитават своите граждани с оръжие, вкарват армията и си прокарват интересите, а ние чрез дипломация. Дано не решат да защитават руските граждани и имоти по нашето Черномоние, че... тогава ше яде Хасан баница, а може и свинско да прояде.

8

Анонимен

преди 10 години

България има хиляди Български граждани в Украйна и трябва да защитава интереса им всичко друго е без значение !!!!!

7

РазПутин

преди 10 години

Някои правят геополитика, а Кристина Вигенин гейполитика.

6

Даниел

преди 10 години

"България трябва да бъде умерена в отношението си към ситуацията в Украйна, тъй като страната ни може да бъде засегната от евентуално спиране на доставките на природен газ"С други думи: "Да! на страха от Русия!"Ако ще планираме реално, нека мислим ход напред: ако днес Русия шамари Украйна, защото не слуша, утре защо не и България?

5

Rosna Kitka

преди 10 години

Евала на ГЕРБ! Може да са се *али, но тук заемат достойна национална позиция! И позиция на лоялен съюзник в ЕС и НАТО. Ако така я карат - гласувам за тях!.

4

Султан Имамов

преди 10 години

Слушай Имаме, КАТО КАЗВАШ "А' КАЖИ И "Я'. Какво разбираш под "умерена"? Първо признаваш, че позицията към Нова Украйна на това ви правителство не е умерена, а вражеска. Второ, за каква умереност може да се говори, когато по вашата червено-кафява Бтв се изпъчиха като терористи "бойци на Православна Зора"и изсумтяха , че отивали да се бият в Украйна за правата на българите там.Кой им даде трибуна?А заглавието в" Репортер"?. Ако аз съм на мястото на украинските власти - ще ви спра газта на мига.

3

Арахангела

преди 10 години

Комунистите целенасочено не правят нищо за изграждането на газова връзка с Турция и Гърция,за да можем да бъдем во веки веков зависими от матушка русия и товарищ путин.Аргумента им е евтин газ,а в същото време купуваме най скъпия газ от Русия,предпочитам скъп газ от Либия или Норвегия ама свободна, правова,нормална държава.А защо не направим заедно с гърците голям терминал за втечняване на газ в Александрополис,нали сме ЕС ,стига с тези комунофашисти,стига СССР !!!!!

2

Арахангела

преди 10 години

Аман от мухливи комунисти ,аман от долната им подлизурщина и демагогия,а такива като този боклу.к нямат право да говорят за тютюнопроизводителите.Не стига ,че им сменяха имената и вярата,а сега са ги докарали на по долно положение от роби,защото робите са ги хранели и ликували поне като животни,а тези хора се блъскат на къра денонощно и такива *** като този от фотото им изкупуват тютюна за по 5 лв.,и нямат пари нито за храна нито за лекарства !!!!

1

zeus

преди 10 години

В случая е прав, колкото и да ненавиждам ДПС. При тази ситуация неутралитет и нищо друго!