63

Анонимен

преди 10 години

Ще ви изброя само 3 неща!Костинбродските бюлетини.Снимката на която твърдеше, че е Борисов!Човека, който си пробва оръжието.Кьорфишеците на тоя *** могат да вкарат един ден невинни хора в затвора, само защото болният му мозък нещо си е измислил!Опичайте си акъла, хора!

62

Анонимен

преди 10 години

Тоя лудия, докато нормалните хора си мислят, че няма кой да го слуша и всички му се смеят, си разиграва наглостта под път и над път. Не му стигат ежечасните изяви по медиите на Пеевски, ами си намери и говорители в парламента. То там се изявяват като единствени "мудрословеснейши патки" коалиционните му партньори, но безмозъчните страсти финикийски нямат спиране. Аругантност и простотия. изява на алчни нереализирани негодници. Байрака му го развяват М. Кортенска, Ива Николова и още безсрамници.

61

кукуруку чудна вафла

преди 10 години

българия нецензурно

60

партиен член

преди 10 години

Споко! Това не е *** а двойник.Истинския Дудук е с бронежилетка, каска и противогаз.Това ементе.Не му вервайте.

59

гого

преди 10 години

А КОМИСИИ ЗА ТИЯ ДЕТО ТИ ДАВАТ ПАРИТЕ (КОИТО НЕ СА НИКЪК МАЛКО) ДА ХОДИШ НАСАМ НАТАМ И ДА СЕ ИЗЛАГАШ А ГОСПОДИН К....Т?????? Н

58

изнервен

преди 10 години

Няма ли някой да го гръмне този най-после, нали това му беше меракът.

57

Анонимен

преди 10 години

мирише на шахта на всякъде в тая държава...

56

дивотии без цензура

преди 10 години

Този ***, Дудук Бареков достойно замества Янето и в крайна сметка ще приключи като него, но дано да е поскоро за да не ни се налага да му гледаме изтърканите циркаджйски номера с години, както беше с неговия предшественикЯнето!

55

Българин

преди 10 години

Може ли да съществуват хора като Бареков и Волен Сидеров.За какво живеят изобщо-нямам отговор.

54

Богдан

преди 10 години

Бареков ще си говори сам след 25 май,яко ще лапне и дръвцето,а Плевнелиев пак ще си е Президент с висок рейтинг..за ужас на пеевските медии!

53

Винету

преди 10 години

Ама много еднопосочно, бе л_йнар. Защо няма да искаш комисии, например, за Пеевски, за Доган, за ментата, за Сатанишев и т. н.? Те са чиста вода ненапита ли?

52

bezpartien

преди 10 години

Това няма как да се случи, защото са едно цяло двете и президента продължава да робува на интересите на партията, която го е избрала.

51

Анонимен

преди 10 години

teb koi te izbra ot pevec prezident nestava glamak bobre che beshe boiko borisov da namajesh i ti pokrai nego sega go pluesh ,ama tva sa glamacite ....

50

Божо

преди 10 години

петнеков е поредното червено петно на доган !!!ГНУС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

49

акуд

преди 10 години

другия циркаджия на дпс

48

не син

преди 10 години

Този пръдльо /Дудуков / няма място в парламента и не може да иска нищо ! По-добре да тича за среща,пуснали са от ареста Петното !

47

Анонимен

преди 10 години

Голямо нахалство. Голяма тъпота. Хората не искат да го гледат и слушат, а той се чуди откъде да изскочи и да закряка на своя *** език. Не му стигат медиите на Пеевски, не му стигат купените от парламента марионетки, ами досажда във всички сайтове. Такова пъчене просто няма равно на себе си. Надмина Сидеров. Заплашва и лъже в подкрепа на опорните точки, но се прави, че пее на свой глас. Много пари. Много чудо, бе. Крадена пара лесно се харчи. Особено за "чистите ръце" - отвратителен темерут.

46

Пещерен човек

преди 10 години

Защо Бареков не поиска анкетна комисия да видим кой подписа безсрамните договори в енергетиката и да си понесат наказанията. Не може да иска такова нещо точно тези хора му плащат. Нали за това свалихме Бойко от власт, ама май се оказа , че че други са подписвали и сега си трайкат ни лук яли ни лук мирисали. А Бареков лае от тяхно име.

45

didoo

преди 10 години

Плевнелиев за доста неща си премълчава в интерес на истината. Спестява фактите той и това се вижда много добре. Смятам че е крайно време някой да даде повече яснота за всичко това което се случва около него, защото е в негов интерес да бъдат потулени нещата, за да може да запази поста си още.

44

Фокус-Бокус-Барекус

преди 10 години

Бързай, бързай, поете Бареков, веднага да затлачиш медийното пространство със сигнали, пиратки и неврастенични орални салта, барем се забрави за сигнала на Протестна мрежа...Не си ли спомняш как в детската градина Жужето ти прошушна, че със сигурност Плевнелиев й е взел биберона чрез офшорка...Е това ако не е за комисия?!