45

ГЛУПОСТИ

преди 4 години

До НИКОЙТочно пилетата на Разград - Лудогорско пиле ЕДИНСТВЕНИ на пазара изрично имат надпис на етикетите, че НЕ съдържат антибиотици и хормони!Проверки се правят непрекъснато и глобите биха били много сурови. Тъй като има много завистници от конкуренцията /КАКЪВТО ПРЕДПОЛАГАМ СИ ТИ СЪЩО/ - при толкова гръмко заявени безопасни пилета, неведнъж са тествани, поради лъжливи сигнали. Стегнете се и произвеждайте и вие храна без отрова, а не си клеветете конкурентите. Учете се от тях!

44

Анонимен

преди 10 години

бях чел,че третираните пилета се познавали по цвета.при инжектиране придобивали червеносинкав цвят;Днес в супера всички пилета бяха такива.

43

Анонимен

преди 10 години

Ей, омръзна ми от лъжи!!!Преди време купих огромно пиле и го сложих да го изпека цяло във фурната-и резултата,получи се печен гълъб без вкус!!От близо 1,7 кг,остана има няма 500 гр.Беше си направо за изхвърляне.Няма никакъв контрол.

42

въпрос на време

преди 10 години

Въпрос на кратко време е редовното похапване на генномодифицирани храни,защото заповедите идват от Брюксел.Според това заглавие"Повечето от страните в ЕС подкрепят компромис в полза на ГМО храни"euractiv/cap/majority-eu-countries-favour-gmo-news-533900.Пропука ли се веднъж както е дадено от Бога и се въведе храна приготвена под новите сатанистки науки,ходи го спирай.Да не забравяме преди хранене да благодарим за храната в името на Исус!Помните ли Марко 16:18?

41

Рали1

преди 10 години

Греков, първо виж фуражите,с които се хранят животните у нас ,че повечето е ГМО."Животните, които се отглеждат у нас, се хранят с фуражи, съдържащи генномодифицирани култури. Почти всички ядат соев шрот, а по-голямата част от него е произведена в Америка, Бразилия и Аржентина. Там се гледат основно генномодифицирани култури, казва Ангел Вукодинов от Националната асоциация на зърнопроизводителите, предаде Стандарт нюз."Декември 2012 г.

40

Анонимен

преди 10 години

Бъдете полезни и изяжте кучетата. И котките.

39

Анонимен

преди 10 години

Ако това е истина, колко деца са попаднали под ножа. Нещо като Чернобил, но в друг вариант. Пази, Боже. Дано да не е вярно. Дори да е само частен случай, е повече от отвратително.

38

Денислав

преди 10 години

Точно така, а можеше да им пратите по едно писмо на тия фирми, за да ги уведомите за тези проверки и след това да минете да проверявате. Въобще няма да се изненадам ако не отриете нищо.Първо правиш проверка и после глобяваш и закриваш.И моята дъщеря е на десет години и вече и растат гърди, по мое време момичетата влезнаха в побертета в 7-8 клас.

37

$$$

преди 10 години

To samo pileshkoto meso da beshe pod vapros kakvo sadarja ?!... Ami vsichki ostanali hranitelni produkti ?... Predi vek , naprimer /ili neshto podobno/, ne e imalo izraz "konservant" , t.e. himiya v hranata ! I posle zashto zdraveto stana lux ... Nima targovskoto zabogatyavane e po-vajno ot zdraveto , za koeto posle ot kade pari za lechenie i koi gi ima , a i neizvestnite bolesti stanaha mnogo , ot tam i lekarskite greshki ... a i neizlechimite bolesti ?!Stignahme otnovo do sashtoto...bezumie !

36

разгеле

преди 10 години

крайно време беше...сетиха се!

35

Био

преди 10 години

Е, те се сетиха, то на подрастващите момченца им пораснаха гърди вече...

34

Васко Селски

преди 10 години

Ако искате хубаво и чисто пилешко, отивайте на село и си гледайте пилета. Аз си гледам бройлери, ядат само трева и семена, като ми се дояде пиле, хващам ножа...и след 20 минути имам готов продукт в хладилника - екологично чисто пилешко без хормони!

33

Анонимен

преди 10 години

А ако откриете хормони в европейските бутчета, ще спрете ли вноса? Или там бият през ръчичките?

32

Мартин

преди 10 години

Точно така момчета, точно така, закрийте и всички кокошки които сипват хормони в храната, защото унищожават красивите хора, пък те ви радват като ги гледате

31

Анонимен

преди 10 години

Морето ти дава Риба ,гората дивеч,земята боб и леща ,а ти ядеш "пилета".

30

sorry

преди 10 години

На вниманието на производителите Спрете добавянето на женски хормони в добавките за пилетата , поне за тази седмица! Заповед!След проверките и след 8 март 2014 ,както е било преди проверките!Да се изпълнява! Така се прави проверка на и за родните ***,пардон пилетата

29

12121

преди 10 години

Ами не са само пилетата, и прасетата ги тъпчат с хормони,как иначе едно пиле ще стане 1,5 кг,готово за клане само за 30 дни,а прасето за по-малко от 6 месеца?През скапаният социализъм,срока за отглеждане на пилета за месо бе 45 дни и то за най-скорозрелите породи. и така и хората станаха "скорозрели".

28

Кък-кът

преди 10 години

За проверката още от днес да започне вземане на проби от магазините и складовете,защото фермите са вече предупредени - ясно е ,че там няма да се намерят хормони.

27

НИКОЙ

преди 10 години

да не купува пилета от Разград- " Лудогорско пиле " ! Пълни с химия и отрови.

26

МРАВКА

преди 10 години

ГРЕКОВ ,АЗ ЛИ СЪМ ГЛУПАВ ИЛИ ТИ МАНИПОЛИРАШ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.НЕ СХВАЩАМ ЗАЩО СЕ ОБЯВЯВА ПРОВЕРКАТА ПТЕДВАРИТЕЛНО?