40

Криси

преди 10 години

Това си беше поредния панаир,разигран от Плевнелиев,за жалост обаче вместо да решават важни неща политиците си играят на отхвърлянка.

39

Катя

преди 10 години

дори и на Плевнелиев му беше ясно, че ветото няма да мине, смешен цирк за пореден път!

38

хопи

преди 10 години

крие се сега шупшумигата

37

Анонимен

преди 10 години

Колкото и да се запъва този ***, ще има нови избори по нов начин - честен! Стига вече с измамите, фалшивите бюлетини и всякакви други схеми на Боко.

36

Анонимен

преди 10 години

Плевньо единствено преследва партийните интереси на ГЕРБ, нищо друго не го интересува. Години наред изпълнява поръчките на агент Буда, който го спусна на президентския стол след зверска измама.

35

Анонимен

преди 10 години

Плевньо наложи вето ей така, колкото да се направи на силен и значим. Няма аргументите, ветото ще падне набързо.

34

Анонимен

преди 10 години

Нормално е ветото да бъде отхвърлено, след като президентът няма никакви сериозни аргументи. Направи го просто ей така, за да е интересен.

33

вихър

преди 10 години

Изразът 'Гражданите имат думата " в случая на Плевло не важи ! За него е по-правилно "От Герб имат думата" тъй като мишлето е непрекъснато контролирано от Бойко и Цветанов ! Всяко решение на Роско е просто и абсурдно също като задкулистните играчи които са го предложили !

32

вихър

преди 10 години

Мишока Плевло е длъжен да даде обяснение на хората пред трибуната на Народното събрание защо отхвърли новия Изборен кодекс ,който беше направен идеално ,но както каза и Мая Манолова той се е покрил ,защото знае ,че мотивите му са незащитими или казано накратко изобщо няма мотиви ! Росен Плевненлиев - герберска слуга !

31

хопи

преди 10 години

Плевнелиев само се заяжда, няма да мине я

30

ххх

преди 10 години

Очакваше се, ветото е неоснователно и нямаше как да мине, по този начин Плевнелиев само възпрепятства работата на правителството, а изборите наближават и ние трябва да имаме действащ Изборен кодекс.

29

лютов

преди 10 години

Вето се налага с мотиви, а не само за спорта, така че това беше най-естественото решение

28

мая

преди 10 години

Новият кодекс не е съвършен, но със сигурност създава една много по-добра уредба срещу купуването на гласове и контролирането на вота

27

антим

преди 10 години

Очаквано - освен ГЕРБ, никоя друга партия не иска избори по техния изборен кодекс.

26

бай х

преди 10 години

Твърдо съм против електронното гласуване.Тогава измамата ще е огромна.Пълна измама е това,че в чужбина не могат да гласуват.То сега има огромно разминаване от гласувалите и броя на гласовете,но не се обсъжда.От телевизията разбрахме,че са гласували 860 човека в Англия,а после се говореше за 1800.Малка разлика

25

Ot Men

преди 10 години

До АнонименI shte preizpalnim petiletkata v edna godina :-)

24

Kuncho

преди 10 години

Всички видяха манипулацията на ДПС, които се "бореха" за промяната на текстовете на кодекса и се "канят" да сезират Конституциония съд, но гласуваха против ветото:)Долни манипулатори работещи твърдо за разединяване на нацията на етнически принцип, това са ДПС!

23

====

преди 10 години

До ГЮРО МИХАЙЛОВ 1Това си е твое мнение, пардон, на шефовете ти!

22

Иван Димитров

преди 10 години

До АнонименИнтересно откъде имаш тази информация ти. Моля публикувай източник

21

yyyy

преди 10 години

Ама, не сме си и въобразявали,че ще направите нещо, което ще е добро за хората! Просто сте комунисти! Нагли!