12

П.Петров

преди 10 години

До Анонимен 9,Брюксел няма пръст в нашето образование, отделно точно с пари от Европа се върши някаква научна работа. Вина за състоянието на образованието имат само и единствено нашите политици, защото *** народ се манипулира и краде по-лесно. Но това е най-малкият проблем. Пари за образование ще се намерят, кадри за 5 години се квалифицират ако има инвестиции и се изпълнят останалите точки - законност, икономическа и политическа стабилност, облекчена работа с държавната администрация.ниска корупция.

11

мангоджери

преди 10 години

в какво да наливат хората, всичко е спукано и от ден до пладне

10

Анонимен

преди 10 години

Трябва забрана на комунизма и всичките му издънки. пълна лустрация, тотална промяна в съдебната система - измитане на всички и създаване на нова такава предимно от чужденци, примерно германци и скандинавци. Електорнно правителство и куп други неща. Последна душка на кавала сме въпреки ниските заплати и данъци, това е недопустимо!

9

Анонимен

преди 10 години

Какво значи промяна спрямо 2013. 3 милиона инвестиции месечно е жалко, това е по един апартамент на ден купуван от чужденец в цялата страна...

8

Анонимен

преди 10 години

До 7 П.ПетровПетров,кой разплака мамата на българското образование и изграждането на квалифицирани кадри в него???Кой поддържа корупцията на българския политик и не само по офшорни сметки и закупени имения в цял свят??За какви държавни регулации след като основния регулатор БДС бе закрит??Всичко това го набутаха в нашата държава послушковците-васали на Брюксел!!Това са ТЕХНИ изисквания,за да ни дават пари от фондове,а ние като последните *** приемахме и приемаме техни закони на килограм!!

7

П.Петров

преди 10 години

Рекламата работи на ***. Всеки инвеститор след като чуе някакво предложение, ще зададе въпроси и ще направи независимо проучване.Како е качеството на образованието и квалификацията на кадрите? Нула !Каква е корупцията? - Неизмерима и непредвидима!Какви са държавните регулации? - Безбройни и постоянно променящи се!Как се защитава собствеността от закона? - Какво е "закон"? Каква защита? *** "берат" всичко!

6

Анонимен

преди 10 години

С тази реклама по света,че българите са прости и могат да работят цял месец за 200-300 евро,какъв свестен инвеститор очаквате да дойде??Ами,естествено тези,които са най-големите въшкари или крадци-обирджий на ЕС,Америка!!Каква полза има за работник или работещ във филиал на западна фирма инвеститор в България???Никаква!!!Плащат му по-български,инвестират както се инвестира в африканска държава/ако не и по-лошо/,а печалбата им отива при тях на Запад за благоденствие на техните народи!!

5

До 2

преди 10 години

На приказки 1 е много силен, на действия-НЕ!Да си седим тук и приказваме, че трябвало революция на никого няма да помогне.Факт е, че цялата вина за сегашната ситуация не е само в политиците.И ние-българите-сме виновни.Все по-често се убеждавам, че сме мързелива нация!Малко хора са готови да се учат и образоват цял живот, на нас ни е по-хубаво да си пие кафето и пафка цигарите, вместо да има някаква цел в живота.И като видя, колко народ се връзва на приказките на новоизлюпения политик Бареков...

4

!

преди 10 години

няма смисъл да ти обеснявам. На кон с капаци няма как да му покажеш че има и друг път. Света ви загива, безработицата е на всякъде и ще се увеличава. Хора мислите като тези през 19-20 век, а вече сме 21... трябва да знаете че нов строй ще се зароди и той няма да може да се контролира от партиите като става досега. Революцията няма да ни докара капитали, но след нея ще има предпоставка за висок икономически ръст и ще се върне доверието в страната ни.

3

Анонимен

преди 10 години

Чуждите инвеститори не искат да бъдат рекетирани от хора от властта, затова бягат. Бизнеса е с по-добри условия в нормалните европейски държави. Трябва да си луд, за да инвестираш в България.

2

1

преди 10 години

Точно " революция с много кръв" ще ни направи топ дестинация за международните капитали :) Ти чуваш ли се ?

1

!

преди 10 години

ИТ фирмите може да останат, но другите си затварят офисите и си заминават. Нещата стават все по-зле. Никой вече от тези в парламента не може да ни помогне, всички са мошенници и мафиоти. Виждам единствена надежда в революция с много кръв :(