308

Анонимен

преди 10 години

Ако някой е достатъчно глупав, за да си мисли за борба срещу Русия, просто трябва да си спомни какво се е случи с двамата Наполеон и Хитлер. Руснаците няма да бъдат победени. Това не е Ирак . Това не е полковник Кадафи в Либия. Това са руснаци.Те са въоръжени до зъби, те са технически грамотни , и те няма да се оттеглят и на сантиметър. Аз не вярвам, че политиците или военните ще се осмелят да заплашват да тръгнат на някакъв вид въоръжен конфликт с Русия , защото ако го направят , това ще постави началото на Трета световна война.

307

seira

преди 10 години

АБЕ, КАКВО СТЕ СЕ РАЗКУДКУДЯКАЛИ ТУКА?ЯСНО Е КАТО БЯЛ ДЕН, ЧЕ РУСНАЦИТЕ ПРИ ТАКА СЪЗДАЛАТА СЕ ОБСТАНОВКА, ЩЕ СИ ВЗЕМАТ ОТ УКРАИНЦИТЕ ВСИЧКИТЕ ВЕРЕСИИ, КОИТО СА ИМ ОТПУСНАЛИ - ТЕРИТОРИЯ, ЗАЕМИ, ИНВЕСТИЦИИ И Т.Н....

306

Анонимен

преди 10 години

олагаш?

305

Анонимен

преди 10 години

А ти с какво разп

304

turnerradionetwork.c

преди 10 години

Самолетоносачът,,Джордж Буш,,!7 други кораба и 3 подводници преминаха на 3 март следобяд през Егейско море на път за Босфора.,,Джордж Буш,, разполага с 90 самолета,вертолети от различен тип и няколко екскадрили Ф-22(най-перспективните бойни самолети в света).Всяка една от подводниците разполага с 24 ракети с ядрени бойни глави.Самолетоносачът разполага и с безпилотния X-47B Stealth Drone.

303

Анонимен

преди 10 години

Дами и господа Темата се изчерпаЗакривам заседанието

302

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАко решат това на референдум то"глас народен глас божи",но ако руски окупационни войски "проконтролират" резултатите,както при така наречения"референдум" от 1946 г в България,то жална им майка на местните.А и да не се изненадат някои от резултата в Крим.Май и рускоезичните не са се засилили да се обединяват с Русия

301

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНяма нужда "великата хамериканска армия"да ходи да освобождава Украина.Той Лилипутко сам стъпи в акото

300

Анонимен

преди 10 години

(!)До BGПриятелю От 500 човека сами ти ме разбра Затова няма шанс !

299

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЕ руснаците пък ни окупираха, а преди това и ни бомбардираха още 1941,но за това не се говори защото не е в тон с опорните ви точки,нали?

298

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЕ на сърбите им помогна един френски военен с летателните разчети на Стелта а радарът беше чешки "Тамара",но хайде да е по твоему

297

Анонимен

преди 10 години

До 568Абе *** ти изобщо знаеш ли къде и какво е Пирея бе ***?Акостирали там самолетоносачи и подводници.А някоя летяща чиния няма ли,нещо по ново и секретно от ония ,,Стелт''дето го свалиха сърбите със същото това руско оборудване?Е после се извиниха хората,казаха че не знаели че бил невидим.

296

Анонимен

преди 10 години

Не му завиждам, на Путин, много местни феодави и външни хиени, могат да се нахлърлят върху колоса Русия, то не, че има дълговечни конфедерации. Добре, че се сниши, както казваше Т.Ж.

295

Анонимен

преди 10 години

Не им симпатизирам Тогава и Германия бомбардира Англия Бяхме изолирани 45 годиниПочти цял един живот

294

BG

преди 10 години

382 e прав,това трябва направим,иначе сме в омагьосан кръг-няма алтернатива,заобиколени сме от БКП,ГЕРБ,турците и всичките им производни.Кофти,ама много кофти-няма изход!

293

банкеръ

преди 10 години

Докато ЕС е зависим от ресурсите на Русия,а това се очертава да е в близките има няма 200г за какви демокрации говорим тука.Това,че Рублата се обезценява означава само увеличение на цените на газта и петрола.Украина няма как да получи Черноморския Флот на Русия по скоро ще си вадят Визи Украинците за да ходят в Крим.Отделно даже и горивото за АЕЦ в Украина е от Русия.Така де предстои глад и мизерия,че и на тъмно.600млн и 15млрд са различни суми.Успех все пак,но реалността е тъжна за Украина.

292

Анонимен

преди 10 години

Защо симпатизирате на американците, те ни бомбардираха.

291

568

преди 10 години

До АнонименПодигра се ама взе да дава на задна като акостираха в Пирея американските самолетоносачи и подводници. С тая техника където е изкарал гледам при нас *** крадат дърва от гората.С тоя хитър ход ще загуби Крим и базите си окончателно. Мечтата на Петър първи се изпарява май.

290

Анонимен

преди 10 години

Защо симпатизирате на руснаците , те ни бяха изолирали от света

289

Анонимен

преди 10 години

Путин наистина се подигра със *** си колега от хамериката. И защо ,,великата'' хамериканска армия не отиде да освобождава Укарайна? Ако подобно нещо се беше случило в някоя арабска страна досега да бяха пратили войска и да се пъчат пред света какви са ,,освободители'' Е това няма как да го направи *** с Русия щото там бият лошо и всички са наясно че измислената държава на силни не скача,просто само Путин им го каза. По руски.