139

Яценюк е сциентолог

преди 10 години

Сциентологията e система от религиозни вярвания и философски идеи, основана в САЩ от писателя Лафайет Роналд Хъбард (1911-1986) през 1952 г.Той е автор на много книги в областта на научната фантастика, повечето от които са писани през 1930-те и 1940-те год. През 1949 г. на конференция на автори на научно-фантастични книги, проведена в Ню Джърси, той заявява: "Да пишеш за 1 пени на дума е смешно. Ако човек наистина иска да натрупа милиони, най-добрият начин е да създаде своя собствена религия."

138

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 145А ти да не мислиш, че Путин е някакъв не евреин ?:

137

Анонимен

преди 10 години

До краси 154Те и турците разпространяват такива карти за България! На верно са се споразумели с ***(к)ин, как да ни делят, защото, ако се справи с Украина, България не следващата. Петата колона на Русия пак ще бере цбетя.

136

краси

преди 10 години

Не Крим, а Киев ще остане в Украйна. Поне такава карта разпространяват руснаците.

135

Анонимен

преди 10 години

Ukraincite da se nadqvat 4e evrei 6te mileqt i mislqt za Ukraina

134

Анонимен

преди 10 години

Това значи че Видин вече е в Румъния ,нали ? Щото и там построиха мост между две държави !

133

Лора

преди 10 години

Крим ще остане в Украйна,ама друг път.Днес Медведев подписа построяването на тъй-наречен Мост Вежливости.Медведев нареди започването на работата по мост над Керченския пролив, на стойност 3 милиарда долара.

132

Анонимен

преди 10 години

Яценюк е сциентолог.Според сциентологията хората сме тетани появили се на земята преди 3000г,които се прераждаме и споменът за миналите животи-енграми ни пречи да се превърнем в хомо новос-богоподобен човек.Според създателят на сциентологията Робърт Хъбарт:*съществуват различни по сила богове,*отхвърля християнството,*човек не може да бъде лош и покаянието е унизително,*хомо новос,когато се е отървал от енграмите може да влияе на енергията,материята,пространството и времето с мисълта си.

131

сталин

преди 10 години

"Крим ще остане в Украйна, военен конфликт е заплаха за региона" - да, но без Яйценюк!!! От майдана - в Магадана

130

Анонимен

преди 10 години

Този Яценюк е католик.Иначе е евреин.И въобще сега в Украйна управляващите са католици или протестанти. Няма православни.

129

Анонимен

преди 10 години

ехо тъпия Хрушчов ви го подари Крим

128

И тоя е от братчедите на СерГея. Кашерен гад.

127

Анонимен

преди 10 години

Абе не случайно хората казват - в дъното на всяко зло на този свят седи един евреин Как пък в Украйна и четиримата - Яценюк, Тимошенко, Порошенко и Кличко се оказаха евреи? Случайност?

126

Анонимен

преди 10 години

Тоя превратаджия се сети, да иска дипломация, след всичките тези престъпления, които видяхме. След като живи горяха момчетата от Беркут, след мародерствата, след репресиите, забраната на руския език, покана за американци да дойдат на 500км от Москва, след като назначи набързо престъпна банда мафиози, вкл. издирвани от ИНТЕРПОЛ за господари на югоизточна Украйна...Досега не съм видял евреин да получи възмездие, сигурно с американска помощ и Яценюк ще го избегне, но ненавистта няма да може.

125

pepi

преди 10 години

ne komentiram , mnogo e mrasno

124

:)

преди 10 години

Сами са си виновни, каквото повикало такова се обадило. А и колко бързо им назначиха премиер-***, по европейски модел! След време ще има да се "благославят" заради европейския си избор :)

123

normalen

преди 10 години

този яценюк пак е ейййй....страшна работа! Няма оттърване! Русия въведе задължително вероучението от 1 клас и синовете на сатаната пак се уплашиха!!!! Нооо....този път насреща им не е пияницата йельцин!!! Владимир Владимирович е с мисия да спаси останалите нормални бели хора!!! Дано се справи! Дано смачка-сатанистката група ЕС- САЩ!!! Стискам му палци!!!

122

Рошко

преди 10 години

Един такъв с очилца ни хранеше с постна пица близо 4 години, макар че сме европейци и после изчезна от Бг. , а този с какво ли ще нахрани украинците................

121

Анонимен

преди 10 години

съд за новото "правителство" на Украйна. На съд за геноцид и разбиване на цялостта на Украйна! Интересно какво си мислеха разните майданци, че правят. Революция ли? Не! Просто разбиха Украйна с помощта на САЩ и ЕС.

120

абе историци!

преди 10 години

Викате Хитлер!Я да ви попитам Хитлер с какви намерения влиза във ВСВ?Повече от връщане на отнетото от Нъойския тои не търси!Но Френскта и Британската Империи го нападат и загубват!Дори не ги довършва и сме свидетели на операция "Динамо"После полудява ,ама вина за ВСВ има и неномалния договор за мир от ПСВ!