236

Я ходи се шшшшш

преди 10 години

До БебаВолен-това е човекът.... - за психиатрията , последван от теб и една камара необразовани *** събрани от села и махали.

235

Беба

преди 10 години

Кой открадна депутатие,кой открадна субсидията-Тиквун.И този наглец пак искаше Волен да го подкрепи и да разтури НС.Заради това,че Тиквун е първи с купени костинбродски бюлетини.ГЕРБ се превърна в местна партийка.Да живее АТАКА,партията,която свали от власт Тиквун и еврогейберастите!Волен-това е човекът....

234

АТАКИСТ

преди 10 години

Вчера бях на митинга.Чудно защо продажните медии не даваха нищо.Явно за тях 8 000 човека са нищо.Може би 30-40 дрогирани и платени *** герберски са по-важни за новините!Но това сме го гледали и преживели и сме станали по-силни!На изборите ще ви покажем!А относно това,че АТАКА е във влъстта не е вярно.АТАКА гласува против правителството,за разлика от Тиквата,който се скри като ***.Вие какво искахте,понеже на др.Боко не му харесват разположението на силите и да развали Парламента!

233

Росен Плевнелиев

преди 10 години

Днес ми беше тежък ден.Трябваше да лицемернича за простолюдието че съм много щастлив че дошъл руснака да ни освободи.Ама аз не съм искал...Бойко също...ние чакаме Евросъюза да ни махне това 7 вековно присъствие-те пък ни казват че фесовете ни приличали.Ние с батко Бойко сме лични приятели с Ердоган и дори смятаме до Търново да го обособим мулти-етнически докато ви приспивам с референдум от който нищо независи.Офф изморен съм...измих чиниите и пуснах една пералня и лягам че мойта пак ме хока.

232

2

преди 10 години

До 1,да прав си,той е с единствения,когото още го гонят турците,макар че са минали 136год. от освобождението.

231

1

преди 10 години

Волен Сидеров е единствения политик в България, който казва че България се освободила от турско робство, а останалите политици от страх да накърнят интересите на турция и техния господар САЩ казват турско присъствие. Срам за България са политиците, които съгласуват всяко свое важно за изявление с посолствата на Евро-атлантическите ни "партньори". България над всичко!

230

Целокупна България

преди 10 години

Пореден автогол за Болен! *** то на него друго не му остана освен да играе ва банк!Жалко за хорицата, които беше събрал от кол и въже из цяла България, за да си направи навръх 3-ти март предизборна агитация. Имаше припаднали, които откарваха с линейки, а други едвам се докопваха до него да го питат дали ще им даде това,което е обещал. По алфа прекъсваха на неловките моменти, но по к3 го излъчиха едно към едно.Е , да ни е честито Освобождението от турско иго, макар че Болен ни вгорчи празника.

229

Дядо Петър

преди 10 години

Тоя Болен шизоиден тип нали наскоро ходи на поклонение при ЛилиПутин?Тогава да вземе да се вдигне с цялата си пасмина и да замине за Далечния изток.Та и ние малко да мирясаме от непрекъснатото им квичене.

228

турчин

преди 10 години

Миков издай една обща заповед и командировай целия парламент в Украйна да видим как ще се почуствате, защото забравихте да служите на народа. И не ги срам да говорят за обединение. Политиците са виновни за разделението на обществото. Не искам никой да ми казва и как ще се самоопределям.

227

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

Къса пола и малка пи.ка, колкото и до ги дърпаш, по- дълги няма да станат! Демек, колкото и да се пънат Боковци, Плевели, Болен и Безцензурния... Най- много да се окъкат... То и без това резилът им е пълен, ама явно искат да прелеят... То, ако не е и на връх 3 март, кога? Малко, като магарето и лъва... Ревете, излагайте се, свикнахме с простотията ви и даже я проумяхме... Затова скоро няма да имате тази възможност!

226

слдф

преди 10 години

ГЕРБеасти, жал ми е за вас, знам че се мъчите.Как живеете с факта, че ГЕРБ гласува заедно с ДПС и БСП в парл, комисии и общински парламенти?Та това е ядката на работата, това е управлението, кой какво гласува.А опорната ви точка, че АТАКА крепяла ДПС вече е по-полирана и от капилициума на Буда!Жалките сте!Долу *** от всички партииСамо АТАКА!

225

Анонимен

преди 10 години

Я,Волен турчето на воаяж в София,а не в Куба или Франция?О,ЧУДО!

224

Анонимен

преди 10 години

Дано Обама да те заведе и тебе и Станишев и Местан в Украйна поне веднъж нещо хубаво да видим и ние от американците

223

BURZUM

преди 10 години

ХАтака.ХА така.ХА така...........

222

Анонимен

преди 10 години

Дон Олигофрене, Атака имаше 7 %. Колко мислиш че можеха да станат на следващите избори? Най-много още процент отгоре , а турци и комунисти с герберасти пак щяха да са на първите 3 места. И кое тогава се променя според теб при съставянето на правителство? Кое бе, инфантилен индивиде?

221

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

За разлика от Бочко, който и тук намира начин да нагнетява ситуацията в свой плюс или поне мислейки си, че е така. Заради този сикаджия си мисля, че и Слънцето се чуди дали си заслужава труда да изгрее... не е важно да си закичим знамена по тераси и автомобили, постнали във ФБ едни снимки с громки слова и да продължавате да искате да избирате предатели, агенти, мутри -неграмотни и кухи *** да ни управляват! На националния празник поне проумейте, че е тъпо да връщате на власт точно такива! Чест

220

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

Пламен Орешарски е първия български премиер, който уважава и присъства на Шипченските чествания по повод 3-ти март на връх Шипка последните 5 години. Мутрата защо да го е уважавал- там не се режат ленти! Орешарски заяви, че ситуацията в Украйна е заплаха за сигурността на цяла Европа и призова да се въздържаме от провокации и декларира, че държавата ни има готовност за реакция при необходимост.

219

Анонимен

преди 10 години

Винаги псевдо националистите от "Атака" използват националните празници на България, за да се гаврят с цялата държава и нейните герои, загинали за свободата на България.Какво право имат от "Атака" на тази дата да правят партийни митинги, за собствена облага? *** мръсни! Само търсят дивиденти! Сидеров трябва да види бесилото, предател долен!

218

Дон Кольо

преди 10 години

До АнонименНе е съвсем така, АТАКА щеше да има повече власт. Партиите най-вероятно щяха да са повече и това да направи ДПС с по-малка власт, а не да са дирибея в парламента. Ако познаваше малко повече човешкото мислене, щеше да разбереш за какво говоря.

217

Анонимен

преди 10 години

До жЕ щом турците са по-добри за тебе-върви в Анадола.А този се прави на националист,а подкрепя турци,така чеееее.......