146

Алекс

преди 10 години

Мале какви коментари. :))))))))По бетер от крилатите фрази преди 89-та. :). "Империя на злото...", "тъмни сили.." да не сте объркали темата със "Междузвездни войни" бе хора? :)

145

evgeni1234

преди 10 години

То затова и МВФ(преди Всичко) и СБ са в САЩ.И при необходимост,защото непременно ще се намерите в Необходимост-Голяма нужда,поради "финансовата криза"-Теглете заем от МВФ,и Господ да ви е на помощ.Сега вече Колониалня модел няма географски граници,но икономически .Честито Религиозно-икономическо-политическо Робство.На позналите числата от Тотото-Честито !

144

evgeni1234

преди 10 години

Страните,които са зависими от "Гръцкия козел" на католицизма"USA,UK,Alemania i Pol" се правят на миротворци !

143

evgeni1234

преди 10 години

Ционистичния Вирус се Разгневи ! В Америката "демокрацията" се дължи на същия вирус-капиталистическия.Някога да е имало равопоставеност между етносите в САЩ ? Или сега Обама,който имитира Актьора Рейган е олицретворение за "демокрация" ?Господин Обама-нищо против никого,но когато евреите превземат целия свят чрез ИДЕОЛОГИИТЕ СИ и сънародниците си като Джон Kery,в България-Вигенин и predishnite "vanshni"-навсякъде лобисти,Тарикати,икономически Зависимости и обвързване с Манипулации към НАТО,накъде си тръгнал Обама ?

142

evgeni1234

преди 10 години

Стандарта на живот в Америка е пропорционално в пъти по-добър от въвлечените в "Американската мечта" за да размахваш "меките си пръсти" ! И защо не кажеш на Натаняху,че е за ЕМБАРГО,че нарочваше светът за изтребване,а вие като *** го слушате-послушно и даже си подсвирква застроявайки палестинските територии...

141

Nik

преди 10 години

Тъмните сили които управляват Америка,са най голямото зло на планетата,както и продажните правителства по света издигнати с тяхна подкрепа.Искат да налагат "демокрация" по света,ха,ха,ха,ха,ха....,като гледам каква демокрация е в С.А.Щ.,тежко и горко на хората по света,ако тази гнила империя наложи доминацията си.

140

Мармалад

преди 10 години

Братя Софиянци!Радвайте се че зимата е към края си,понеже газа пак спира както през 2009 и скоро няма изгледи да го пуснат.А кунюктурата е хубаво нещо.Днес с интерес гледам безпристрастните ни медии представящи националния ни празник нямащ нищо общо с Русия.Дори бе четен поздравителен адрес от Кери в замяна на всякакви руски представители.Представят 7000 опълченци на Шипка и 25000 румънци били се при Плевен и Видин като единствените сразили 600000 османска армия.И Гьобелс може да понаучи нещо .

139

сеирджия

преди 10 години

Така е подкрепата на МВФ ще е изключително важна за колениченето на Украйна пред неоколониализма на ЕС и САЩ с техните сателити. Те затова и инсценираха и режисираха смутното време в продажната фашизирана част на Украйна, която праща щурмоваци да разоряват Източна и Югоизточна Украйна. Честито заеми от МВФ. И пра-пра-пра внуците на хохолите ще ги изплащат. А хитрите Квичковци и канадци ще се гоят. Ум царува, ум робува, ум патки пасе. Ама и патки няма да имат украинците. Всичко ще им е опаткал МВФ и СБ.

138

о

преди 10 години

ХА-ХА, Мръсният *** ми говори за мир...

137

Анонимен

преди 10 години

По-големи окупатори от Америка нямате ли ще говорят за права дето още държат индиянците във резервати

136

окупатори

преди 10 години

избиват невинниfishki.net/photo/1248040-ewe-na-temu-vojny.html

135

магарето

преди 10 години

"Обама и лидерите на Великобритания, Германия и --Полша--" WTF???демек като подковават атовете и магарето дигнало крак

134

Анонимен

преди 10 години

Каквото банкисте правят с обикновения гражданин, ннуждаещ се от заем - това прави и МВФ и Световната банка с отделни държави.И всичко отива при Западните велики сили"!

133

Анонимен

преди 10 години

САЩ - империя на злото !

132

Анонимен

преди 10 години

ДЪЛБОК ПОКЛОН И ВЕЧНА СЛАВА НА ГЕРОИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ!АКО НЕ БЕШЕ РУСИЯ, ОЩЕ ЩЯХТЕ ДА СИ НОСИТЕ ПОТУРИТЕ!

131

ЛГТГПГ

преди 10 години

Този корумпиран Запад не може да търпи истина и справедливост, искат да убиват всичко което е против тяхната алчност, в т.ч. деца и невинни по цял свят, Сев.Америка в кръв е родена и продължава с кръв да живее, затова са прокълната.

130

Анонимен

преди 10 години

Американци погледнете историята и се замислете който е тръгнал срещу Русия издържа най- много до първата зима (за справка Наполеон , Хитлер).Не забравяйте че Русия не ви е Виетнам но там се о........те

129

ами

преди 10 години

БРАВО НА МЕЧКАТА , НЕ ОСТАВИ ДА НАПРАВЯТ ТАНЦА КАКТО ИСКАТ ТЕ ,направиха ембарго на египет и какво ,отидоха при мечката и направиха поръчки за 3 МИЛИЯРДА и те си хапнаха *** , кави глупости говорят наште дупедайци ,червени ***

128

антисоросоид

преди 10 години

Бе мама ви да е*ба чифутска, що държави и народи затрихте и разорихте!Как малко не ви е срам, та на ментори играете! Ами нещо да кажете за цветущата демокрация, която донесохте с бомби и ракети в един бюлюк държави, и колко конфликти и войни разпалихте и принуждавате други да носят последствията и да се пълнят с бежанци, които вие натирихте!

127

Анонимен

преди 10 години

Кви санкции,какви 5 лева, ако блокират петрола и газа от Русия,цените ще станат такива,че икономиката на европа буквално ще спре. Това не ви е 1989г Русея ще преживее някак си 1-2 години в блокада от запад,но за ЕС не е сигурно ;)