78

акуд

преди 10 години

вагенин разбира се , че е застрашена и "България" ще бъдем отново освободени от миллетите и предателите като теб

77

Анонимен

преди 10 години

НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА УКРАЙНА Е ТОЛКОВА ЛЕГИТИМНО, КОЛКОТО РУСКАТА ОФАНЗИВА. ТРЯБВА ДА СЕ МЕРИ С ЕДИН АРШИН. ВИГЕНИН ТИ СИ ПРОЦИОНИСТКА ***, ПРИЯТЕЛЮ.

76

Ив

преди 10 години

Защо се прикрива най-сериозната опасност от един военен конфликт, всичкият газ за България минава през Украйна - гръмнат ли пушките, първото нещо е Русия да спре кранчето към Украйна.Те тогава ще видим кон боб яде ли, за 4 години нито се направи ново газово хранилище нито се изградиха връзки с Гърция и Турция, голяма част от българската икономика зависи пряко от доставките на газ.

75

Хо

преди 10 години

Най високите джуджета са руските джуджета......Ей.......много болни русофили тука беееее!

74

Жо

преди 10 години

ПРОСТИТЕ ХОРА винаги говорят от името на народа на България, без някой да ги е упълномощавал за това.Телешкия им възторг от това, че един тоталитарен президент напада друга държава в близост до България показва, че те не мислят с главите си.

73

хи хи

преди 10 години

Като гледам как рублата се свлече спрямо еврото, а руския стоков пазар също започна да се свлича се чудя кога на някой от големите олигарси в Русия ще му писне от детските игри на джуджето Путин и ще му дръпне конеца обратно в Москва.

72

Жо до №83

преди 10 години

Думите ми са до 83.

71

Анонимен

преди 10 години

Има една група ***, в чиито мозък няма място за България и за български интереси. Те изпитват само едно чувство - религиозен захлас към името на Русия. Те се празнят като чуят за руска армия и за руски военни колони.Иронията е, че на никой от тези хора всъщност не му пука за руснаците. Те не се интересуват какво мислят, желаят, обичат, мечтаят обикновените хора в Русия.Тези хора не са русофили; те са комунисти. Подкрепят Русия не защото я обичат, а заради комунистическото минало...

70

Жо до № 84

преди 10 години

КОЙ СИ ТИ, БЕ 84, че говориш от името на цяла България? Говори от свое име, ако имаш да кажеш нещо умно, освен кухи лозунги!

69

Анонимен

преди 10 години

Ние народът на признателна България подкрепяме Русия и Украйна и не подкрепяме фашистите превратаджии в Киев и западните им кукловоди! Мястото на бандеровците е в Сибир!

68

ot Germania

преди 10 години

Do g-n Vigenin:Nikakva podkrepa za edno NEZAKONNO prevratazisko "pravitelstvo" v Kieb.

67

Анонимен

преди 10 години

А на какво мнение е Президента,някой питал ли го е?

66

проруски човек

преди 10 години

трябва да се подкрепи руското правителство.долу фашизоидните елементи в украйна.това ще е края на ес и нато.допуснаха много грешки спрямо русия.настъпаха руската мечка.

65

Анонимен

преди 10 години

Сега Русия е фактора! Свиквайте с това! Да живее Русия! Мачкай Путин! Цяла България е с теб.

64

Анонимен

преди 10 години

Извода за Украина и за всички други държави които не са или не искат да бъдат кукла на конци управлявана от САЩ е че ако нямаш ядрено оръжие, каквито и договорчета или резолюции да си подпсал, нямат никакво значение, и няма да те предпазат от пълен разпад!!

63

Анонимен

преди 10 години

ТРЕПЕТРЕТЕ ПРО ЗАПАДНИ ГЕЙЧЕТА,И ОБАМА НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ ЩОТ Е ***,ВТОРА РЪКА ЧОВЕК,КУКЛА НА КОНЦИ,КАЗАХ ВИ СВЪРШВА МУ ОЛИМПИАДАТА И ГИ ЗАПУКВА,НЕЩО НЕ ВИЖДАМ ФРАНЦИЯ И ГРМАНИЯ ДА СА ЕЖАТ,ДА НЕ СЕ СКРИХА ОТ СТРАХ ?

62

Анонимен

преди 10 години

Е три пъти прочетох внимателно статията, ама не разбрах какво казва този!"да се избягват клишетата", "особена ситуация", "изрази надежда"...Очевидно, България няма позиция. Срамота!

61

До 66

преди 10 години

не знам за каква мизерия говориш в Русия? Вярвам, че има такава.Но ти е бедна фантазията каква мизерия има в САЩ.Има райони в които дори да стоиш е опасно, камо ли да живееш там сред ***, наркопласьорите и пълната липса на държава и сигурност.От Мексико в посока Лос Анджелис има 160 км бидон вили (хора живеещи в кутии от телевизори и др. подобни), по-зле от нашите *** гета! Да не говорим за Детройт или Сан Франциско ... и къде ли не още. С промития мозък нямаш идея за мизерията там.

60

Анонимен

преди 10 години

Марионетното правителство в България очевидно е некомпетентно да вземе отношение по криза, която може да прерасне в световен конфликт. Това го прави неспособно и негодно да отстоява националния ни интерес. Правителство в България де факто няма от над 200 дена и е императивно Президента да насрочи избори час по-скоро, за да се посрещне опасността и да се уточнят ангажиментите, които имаме към НАТО и ЕС.

59

Черен Петър

преди 10 години

А какво мисли Сергей Димитриевич Станишев? Роден през 1966 в Украйна и живял 30 год със съветско, по-късно руско гражданство до 1996, когато го внедряват в Българияи го правят по-българин от българите. Завършва МГУ, Москва с дипл. работа "Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия" - явно ценен научен труд в тази сложна материя.КПСС-БКП