98

Анонимен

преди 10 години

STANI6EF E GOLQMA GAD NAIGOLQMOTO MU JELANIE E DA NI XVYRLI VYV VOINA BEZ ZNA4ENIE KAKVA GRAJDANSKA.NATOVSKA. SVETOVNA KAKVA I DA E SAMO I SAMO DA E NA VLAST OSTAVKAAA GADOVE MRYSNI

97

Avi

преди 10 години

вигенин по добре да не отваряш устата,млък,сиди си в дуп4ица-Парламент,ха-ха-ха.

96

Анонимен

преди 10 години

България нищо не избира! Поробителите решават вместо нас . А еничарите го представят като тяхна идея

95

Анонимен

преди 10 години

Американският посланик е много ядосан. Какви са тези проруски коментари?Кой ги допусна? Къде са троловете?

94

Анонимен

преди 10 години

Първо да гарантираме, че избираме страна - тази на отправянето на Украйна към запада вместо към Русия пък после да гледаме как се развиват събитията и да си правим изводите. Не мисля така Вигенин. Първо трябва да помислим (вместо веднага да си даваме *** на Запада) и после да вземем страна. Обаче родните депутати продали се на Европата и ЕС не мислят за хората. И ни обричат на омраза срещу един братски народ - украйнския. Ама Бог те гледа ш*бан продажник и изменник.

93

Аз

преди 10 години

Вигенин да внимава. Ние сме с Русия и срещу интересите на Хамериканците и Евро Съюза. Мачкай Путин, време е да покажеш че С Русия трябва да се съобразяват !!!

92

Анонимен

преди 10 години

Сред организациите, които участваха в протеста на Майдана има доста радикали", подчерта Вигенин. ---Absolutno tochno. доста,доста,доста, aма ,доста радикали. Axa !Islamadjii .......

91

гошо тъпото

преди 10 години

Турция подкрепя Украйна защото има Кримски татари от тяхната кръв а този еврейн кого подкрепя доколкото знам колегите ми от студенството еврей от Киев , Одеса отдавна напуснаха тази страна.

90

Д. Димитров

преди 10 години

Не ни забърквайте бе глупациииии!!!!Армия ли имаме?Нато ли ще ни защити?

89

Анонимен

преди 10 години

Путин защо не ликвидира американските наемници още преди два месеца а трябваше нещата да стигнат до тук

88

Аз

преди 10 години

Вигенин да се гръмне. Подкрепям Русия, само тя остана да пази света от робството на Хамериканците и Евро съюза. Да живее Русия !!!

87

Анонимен

преди 10 години

ВигеЙнин най-добре да мълчи, защото никога не е изразявал мнението на българския народ. По-добре да си спомни утре какъв празник е, подлогата смешна.

86

а

преди 10 години

Трябва да се подкрепи украинското правителство, смята Вигенин - демек да подкрепим узурпаторите-майдановци? Тези, които в този момент са начело на страната не са избрани по демократичен път.

85

lyudmil stoyanov

преди 10 години

Крайно време е Русия да спре произвола на гастролиращите бандитски структури, които тръгнаха от Либия, минаха през Египет и Сирия и сега са в Украйна. Ако може физически и завинаги.

84

Shark

преди 10 години

Я си седи мирно бе малкия. Не се пери, ще подкрепял. България трябва да запази неутралитет. И момче, помни че утрешния Национален празник нямаше да го има ако не бяха руснаците. Много добре го помни преди да заемаш поция от името на целия народ.

83

да не ги гепи някой

преди 10 години

Българската армия трябва да нахлуе в Украйна, за да пази украинските ***, да не ги гепи някой друг!

82

Анонимен

преди 10 години

Украинското правителство е незаконно! Русия да си свърши работата подобаващо.

81

Анонимен

преди 10 години

ЗАЩО НЕ СИ ТРАЕТЕ КАТО ВИЖДАТЕ ЧЕ СТЕ ЕДНА ПЛЮНКА? НИТО АРМИЯ ИМАТЕ. НИТО ПАРИ ИМАТЕ. НИТО ДЪРЖАВА ИМАТЕ. ИМАТЕ ЕДНИ ХАМЕРИКАНСКИ БАЗИ КОИТО СА ВИ ГО НА.ИЛИ ДО КАРТОФИТЕ И ЗАРАДИ ТЯХ РУСКИТЕ РАКЕТИ СА НОСОЧЕНИ КЪМ БГ НАРОДА. САМО ЧЕ НА ВАС ВИ ДРЕМЕ НА ДЕДОВИЯТ. АКО СТАНЕ НЕЩО ЩЕ ГО ОТНЕСЕ НАРОДА ЗАРАДИ ПРОСТИТЕ ВИ МОЗЪЦИ И РАЗТВОРЕНИТЕ ЗА.НИЦИ. КАКТО СТАНА ПО ВРЕМЕТО НА БАЩА МУ НА ЦАРО ПЪДАРО. ОБЯВИ ВОЙНА НА ХАМЕРИКАНЦИТЕ И АНГЛИЧАНИТЕ И ТЕ ИЗБИХА ХИЛЯДИ ХОРА В БГ. ***.ЕТО ВИ ПРОСТА СЕЛСКА.

80

kiko1970

преди 10 години

Ако българското правителство по незнайно какви причини или нареждания реши да подкрепи правителството на Яценюк, нищо добро не ни чака. Разумната позиция на България би била да подкрепи правителство, което е дошло на власт след свободни и честни избори, а това не е такова. Вместо да говори врели некипели, българският външен миснистър да излезе с декларация, че етическите българи в Украйна веднага могат да получат бълграски паспорти и да добре дошли у нас / ако пожелаят де ... /

79

ASA

преди 10 години

Печката избра прекалено голям риск с маниполацията в Украйна. Рискува всичко или нищо. При евентуално надмощие на Русия, нищо няма да пречи на Китаи да си поиска дълга. И