277

утре и тук!

преди 10 години

Очаквайте мобилизация и в България по линия на НАТО. Ще се бием на Източния фронт. Заедно с турците срещу Русия! Ха, да си припомните малко казармата. Имаше един британски хит по радиото през 80-те години "В армията сега!"

276

цезар

преди 10 години

Каква мобилизация какви 5 лева. Военните отказват да се подчиняват на правителството и масово подават рапорти за напущане на армията и минават на страна на отрядите за самоотбрана.От началото на годината над 675 хиляди граждани са се изселили в Русия.

275

evgeni1234

преди 10 години

Добре е да се знае от Международната общност следното: Русия отстоява своите си национални интереси,коiто е доказано,че са АТАКУВАНИ-не отсега само,но винаги.И Русия не прави автономия,но защитава и своите си граждани ! А онези,които винаги СА МАНИПУЛИРАЛИ НАТО и ЕС,чрез "човешки права" сега ИГРАЯТ "Ва Bank",с най-вероятна цел да запалят "Някаква показна искра",при така създалите се обстоятелства,така,че да постигнат и ПОСЛЕДНИЯТ СИ КОЗ ! Това не трябва да се допуска от Международната общност!

274

Румен221

преди 10 години

Приятели,Не се лъжете, не спорете...- Крим е автономна република със собствен Парламент и Правителство..., а не окупирана от Украйна област...!!!- Кримските жители, АКО ИСКАТ ЩЕ СА В СЪСТАВА НА УКРАЙНА, АКО ИСКАТ В СЪСТАВА НА РУСИЯ..., макар че могат да поискат и да са в състава на България..., където са били по време на кубратовата Стара Велика България (заедно с Русия и Украйна)...!!!- Да правят референдуми и да се връщат в България... - Ще ги приемем... и хем ще влязат в Е.С., хем в НАТО...!!!.

273

някой

преди 10 години

каквито и да са руснаците като народ,в смисъл особености,те си имат своя политика,и си пазят интересите...но когато българин и руснак се срещнат някъде по света се имат за свои...език,близка култура...докато с англичанин,немец просто няма сходства

272

балкандо

преди 10 години

Мобилизацията означава извеждане от градовете и селата на активното мъжко население и възможност за изолиране на големи групи неудобни хора далеч из горите. Много е вероятно събитията да се развият към още по-лошо, защото в Украйна още се помни как бяха прочистени големи територии с компактно население през 20-те, 40-те и 50-те години на 20-и век. Украинците се опитаха да изнудят дяволите и сега са между *** и наковалнята от три страни - НАТО, ЕС и Русия. Тепърва ще става горещо.

271

Анонимен

преди 10 години

сега да мобилизират ти я от майдана дето мятаха коктейли *** да ги видим колко са смели

270

Трол

преди 10 години

Напоследък всички се надпреварват да правят подаръци на Русия: американците им подариха Сноудън, Европа - северен и южен поток, украинците - Крим... Нека им е зле.

269

Трол

преди 10 години

Украинският народ наистина е за съжаление, защото тълпа *** му докараха тази трагедия. След Крим ще се отцепят източните части и накрая Одеса - разцепване на четири. Следва гражданска война, защото е голям кеф заради *** от Майдана да те мобилизират, да ти наврат автомат в ръцете и да те пратят да убиваш руснаци. Скоро ще има войнишки бунтове и разстрел на цялата майданска ***.

268

Анонимен

преди 10 години

Путин вече се вживява в ролята на император ! Това ли е комунизмът, социализмът, светлото бъдеще, към което уж водят народа болшевиките, начело с КГБ ??!

267

Румен221

преди 10 години

Съжалявам украинския народ. 1. Бандеровските ФАШИСТИ тренирани от ЦРУ в Полша и Литва реват и се оплакват Бият ни!2. Лидерът на Десния сектор Диитрий Ярош е поискал терористите от Ал,Кайда в Чечения на Доку Умаров да започнат атентати в Русия!! И какво изплува След Сирия ЦРУ и Ал,Кайда пак са в един отбор!!!3. Така става, когато оставяш няколко хиляди дрогирани *** да ти решават съдбата. Дано по-бълзо САМИ натирят метежниците и самозваното им правителство, за да проведат избори за нормално управление..

266

Анонимен

преди 10 години

ga lapaxte kifteata ne rivaxte. 4ufut4eta?.skoro i v balgaria

265

Tihomir1488

преди 10 години

Най - после започва третата световна война и нали сме си каръци пак ще плащаме

264

Ави

преди 10 години

От кога украинци станаха братов4еди?винаги били *** по време и на СССР и по време на ;независима: крадаха пари Газ Петрол от Руссия,от Европа,ще останат такива,Рибата гние от главата.

263

Смях

преди 10 години

До Дълга памет и понеже стана дума за Русия и политиката и към това че Македония е българска на прабаба ми майка на дядо ми нейния вуйчо е бесарабски българин офицер в руската армия с чин поручик завършил Пехотното у-ще в Одеса и през руската война с Турция за наше освобождение 1877 1878 Опълченец. Та същия е един от първите опълченци който стига с дружината си в Одрин който е виждал оригинала на Санстефанския мирен договор с карта на която и Македония е част от България. Това разбира се го знае целия наш народ и за това се нарича Санстефански идеал. Този идеал има за цел и СССР от 1948 насам

262

Смях

преди 10 години

До Никога повече Герб прав си за това че като Тодор Живков едва ли ще имаме държавник но америка великобритания и франция не са ни истински съюзници. Русия е истинския ни съюзник и сега и по СССР време. България е държавата от бившите соцстрани на първо място по това че руските инвестиции са най много. И днес Българската армия е въоръжена с руско оръжие особенно самолетите ни миг 29 Зенитните ракети и дори автоматите Калашников . Ето защо подкрепяме Русия за Крим и с нейна помощ ще трябва да вкараме Българска армия в Македония. С изкуствено сътворените държави Украйна и Македония трябва да се

261

Дълга памет

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !--328 ;Ами комунистите сте пестъпници. Това можахте да научите от "великия"СССР

260

Анонимен

преди 10 години

Абе вие не разбрахте ли, че всички хора носещи българския ген трябва да бъдат смачкани. Македонците са ни братя, украинците - първи братовчеди! Те са най-близко до нас по кръв. Правете си сметката от кога са тези планове и какво още има да се случва.

259

Дълга памет

преди 10 години

До Смях и Тервел ; Аз ви написах каква е истината но ТРОЛОВЕТЕ на БСП/БКП ми спряха коментара,Това дето го пишете не е верно.

258

Смях

преди 10 години

До Анонимен Той като влезе 1 български армейски корпус в Македония в цялата източна част във Велес Струмица Валандово и Щип Българите от там ще ни посрещнат с развети знамена български. Но ако Скопие ни противопостави армия ще ги унищожим със самолети миг 29 и ракети С З00 а бъларските танкове и Стрямската механизирана бригада ще ги стъпчат.