70

Анонимен

преди 10 години

Щемети, ами преди това Крим е бил турски, а още преди това даже български. Ние не можем ли да предявим претенции? Защо спим?

69

Брех.

преди 10 години

До Поп ГруюХахах. Той Янокович така им се подиграваше на украинците а сега чак в Ростов избяга. Да не стане така и Путин да побегне от собствения си народ след година две. Само че къде ще ходи - при Ким Чен Ун сигурно.

68

Анонимен

преди 10 години

До поп Грую 81 Ама ти история да си чел. За Кримската война да си чувал? Да знаеш случайно, че Русия капитулира и подписва договор съгласно който тя няма право да предприема военни действия, без разрешение на великите сили. Даже Руско-турската война от 1877 г нямаше да я има ако на Англия, Франция, Германия и Австро-Унгария не им беше изгодно за да и разрешат да нападне.

67

Е не точно

преди 10 години

Е колко винаги. от 1800 г. Да не говорим че е бил и български през 6-7 век.

66

Анонимен

преди 10 години

До РУСИЯ --ВЪН!!!Защо си мислиш че изразяваш желанията или вижданията на хората.Не защитаваш ли нечии финансови интереси?

65

Поп Грую

преди 10 години

Много посърнали муцунки на картинката.Къде са смелите, ядосани мъже с каски на фона на горящи гуми?

64

защо е"изверг&q

преди 10 години

Истината е ,че Путин е"изверг"само за тези,на които попари мечтата да видят Сирия бомбардирана като една спирка преди страната на иранците да бъде изтрита от картата.

63

Анонимен

преди 10 години

Голямо *** пада тук... ХАХАХАХАХА

62

Анонимен

преди 10 години

крим винаги е бил руски а не украйнски

61

Поп Грую

преди 10 години

До поп ГруюТо хубаво, че съм известен вече, ама поне да беше написал "Поп" с главна буква...

60

Анонимен

преди 10 години

До АНТИМУТРАРусия винаги е била сама, срещу *** на запад, това не ги плаши.

59

Анонимен

преди 10 години

до 79 ***, ами на България също и опростиха, мисля половината от дълга. Това, че не го знаете, не ви дава право да плямпате. Колкото до руската империя, тя бавно се разпада. От това на никого няма да му стане по-зле, изключвайки разбира се император ***. Надявам се единствено да процесът да не е съпроводен с кръвопролития. а иначе той е необратим и хубавото е, че не зависи нито от моето, нито от вашето мнение, а наи-малко от това на император ***.

58

Анонимен

преди 10 години

Сейф да Джипси!

57

не е мирна

преди 10 години

И разбира се Украйна вече не е мирна страна,но новите и лидери призовават хора като терориста Доку Умаров"да действат срещу Русия".РТ"Украински лидер националост призовава най-търсения терорист Умаров"да действа"срещу Русия"-rt/news/yarosh-nationalist-address-umarov-380/ .Извършилите кървавата революция се оказват директна заплаха за националната сигурност на Русия,а не по-малка заплаха и за ЕС-имам предвид обикновените хора-

56

поп Грую

преди 10 години

Кьопоолар, Русия воюва за Крим от 230 години и няма да го даде,каквото и да да и струва.Преди 160 години англичаните се опитаха, *** много, много бой ядоха, въпреки христоматийната героична атака на леката кавалерийска бригада при Балаклава---------------------------youtube/watch?v=dyqcZMsBOU4

55

Ivanov

преди 10 години

NA TOVA LI MU VIKATE CARKVA I CENOSTI,NA TOIA S RASOTO I BRADATA,KADETO BESHE S PALNO BOINO SNARAJENIE NA MEIDANA V PRODALJENIE NA DVE SEDMICI,I IM 4ETESHE CITATI OT KORANA I IZVIVASHE KATO NENORMALEN,PROSTOTIA E TOVA I JAJDA ZA VLAST I PARI,

54

Анонимен

преди 10 години

Украйна е една измислена държава като Македония Комунистите навремето са я създали като са мислили че един ден ще има световен съюз на съветските социалистически републики само че не станало .....Америка и Полша искат да се възползват от ситуацията! Не случайно хамериканците опростиха много милярди стари дългове на Полша а на България не А за тези земи е имало вековен спор Русия Полша те поляците ще кажат че и Москва е тяхна!

53

Анонимен

преди 10 години

Бог да пази Русия от световните агресори и колонизатори, а на българите да даде повече разум и мъдрост!

52

Анонимен

преди 10 години

Боже упази!Църквата в политиката е страшно нещо - вижте как се използва исляма...Грехота е

51

РУСИЯ --ВЪН!!!

преди 10 години

ВЪН АГРЕСОРА ПУТИН ОТ НЕЗАВИСИМА УКРАЙНА!!!ПУТИН Е МРЪСНО БОЛШЕВИШКО !!!ПУТИН НЕ СПАЗВА СОБСТВЕНИТЕ СИ ДОГОВОРИ С УКРАЙНА!ПУТИН ---ВЪРВИ СИ В СИБИР!!!!ТУКА Е ЕВРОПА -----НА СВОБОДНИТЕ И НЕЗАВИСИМИ НАРОДИ И УКРАЙНА!!!!