310

Смях

преди 10 години

БРАТЯ БЪЛГАРИ нека благодарим на Велика Русия че си връща Крим. Украинската народност е изкуствена народност . Такава е и Македонската народност . Скоро в източна Македония дето народа пази българско съзнание ще поиска присъединяване към България. Нека последваме примера на Русия и да пратим Българската армия в Македония . Русия ще ни подкрепи.

309

Анонимен

преди 10 години

"Лидерът на украинската крайнодясна организация "Правий сектор" Дмитрий Ярош пък призова лидерът на чеченските сепаратисти Доку Умаров с оръжие в ръце да подкрепи антируските сили в Украйна, съобщи руската информационна агенция". От това става напълно ясно кои взеха властта в Украйна. Едни терористи, търсят помощта на други терористи. Какво повече да коментираме.

308

DK

преди 10 години

ТЕЗИ ТРИМАТА *** РАЗГРОМИХА КИЕВ ОТИВАТ В ДРУГИ ГРАДОВЕ И СЕГА ВИНОВЕН ПУТИН НА ТЯХ

307

Анонимен

преди 10 години

Гросмайсторски ход сега ако са платили колкото трябва и на украинските воени ще последва марш на скок към Киев.Лошото е ,че ще си изпатят най глупавите нацистите на тягнибок.Жалко за момчетата дето ги избиваха евреите снайперсти.

306

Анонимен

преди 10 години

Виктор Янукович е закония президент той е свален с преврат и интервенция от тоцкистите на майдана. Така се прави а не като царя николай 2

305

Анонимен

преди 10 години

намирисва ми на Кръстника сега с един удар путин ще обезглави всички мафиотски структори.

304

Анонимен

преди 10 години

Виктор Янукович e единствената законно избрана институция .всичко друго е бля бля сега идва ред и на военото положение и арестуване на всички превратаджии.От севастопол ще започне освобождениет на украйна от мфв ес ус терористи и фашисти.

303

Анонимен

преди 10 години

- Украйна практически няма флот. Флагманът на ВМФ на Украйна Гетман Сагайдачный днес е преминал на наша страна. Те са издигнали Андреевски флаг. Флагманът си идва след учения от Средиземно море в Черно море с нашия Андреевски флаг. Те са изпълнили заповедта на главнокомандващия Въоръжените сили на Украйна Виктор Янукович и са преминали на страната на Русия, каза Игор Морозов.

302

Герги

преди 10 години

Украинците са богати на полезни изкопаеми, не ги мислете толкоз

301

boyko_stoew

преди 10 години

До 362Не е въпрос на имперски интереси.Тези времена са отминали.Сега интересите не са териториялни.Икономически са интересите и те могат да се удовлетворяват без да се завоюват територии,дори напротив!ИНТЕРЕСИТЕ за поредната война не са на Путин или Обама.Нито пък става дума за ГЕОПОЛИТИКА.СТАВА ДУМА ЗА ИКОНОМИКА.Света се намира в тежка икономическа криза и ДИРИГЕНТИТЕ ОТ ЗАДРУГАТА отдавна се опитват да спретват тежки военни конфликти:"колкото по-зле -толкова по-добре"-това е мотото им

300

Анонимен

преди 10 години

вие не сте добре, наистина ли мислите че на някоя от "великите" сили им пука за украина, българия и др?! гледат си само собствените интереси и това е

299

Анонимен

преди 10 години

Каква пълна бойна готовност може да има една армия демотивирана от самозванци , докопали се с чужда помощ и агресия до власта в страна затънала в дълбока политическа и икономическа криза с неясно бъдеще и още много неизвестности. Много поделения ще последват " Беркут" .

298

Анонимен

преди 10 години

Който е решил да се откъсне от бившия СССР е ял бой от "демократичните" руснаци , но в крайна сметка е успявал. ( Литва , Латвия , Естония , Грузия , сега Украйна , утре Молдова ) Руснаците никой от бившите републики не ги обича и има защо. Те демонстрират само високомерие и сила , но не и демократичност и разбирателство.

297

фен

преди 10 години

Ситуaциятa в Укрaйнa е в голям тупик в моментa. Лично aз не могa дa кaжa кой е прaв и кой крив. Но ми е много интересно зaщо модерaторa нa този форум е изтрил повече от100 коментaрa. A и друго остaнaлите коментaри сa проруско нaстроени. Явно и модерaторa е свързaн с троловете тук. Съжaлявaм че в БГ всичко е фълшиво дори и свободните уж форуми. Пожелaвaм нa всички ви много здрaве и щaстие. И нa тези минусите и нa тези с плюсовете.

296

Какво да се прави

преди 10 години

Ако войниците на Украинската армия не желаят да бъдат пожертвувани в една братоубийствена война, ако искат да запазят целоста на Украйна, трябва да направят военен преврат и да арестуват Майдановците. Иначе ги грози разцепване на Украйна и много жертви от тяхна страна.

295

ДО 409

преди 10 години

Ти карта гледал ли си ? Русия има излез на Черна море е без Крим. Русия е водила десетки войни за този остров. Това че по времето на СССР Хрушчов го даде да го стопанисват украинците не значи че го имат.Острова си има парламент правителство и те ще решат всичко.А нацистите от Украйна ще го духат.

294

анонимна

преди 10 години

"добра империя" е оксиморон. също като "добра война" - не съществува. може да ви се иска да има, но няма. всяка империя е зло. все за някого. империите винаги имат интереси в "разни точки по света". обикновено интересите на "точките" са коренно различни от имперските. всички империи се раждат, достигат разцвет и умират. лошото е, че гният. а една империя може и 1000 години да гние...обикновения човек няма толкова и му се иска да живее спокойно, а не в интересни времена.

293

Анонимен

преди 10 години

КОЛКОТО И ДА СЕ ПЕНЯВАТ ПО ФОРУМИТЕ НАШЕНСКИТЕ СОРОСОИДЧЕТА И МАЙМУНЯКА В БЕЛИЯ ДОМ ДА ПЛЕЩИ ГЛУПОСТИ С НЕКАКВИ ИЗОЛАЦИИ ВЕЧЕ КРИМ Е ИЗЦЯЛО ПОД РУСКИ КОНТРОЛ,ЛЕТИЩА,ПРИСТАНИЩА,ДЪРЖАВНИ УЧРЕЖДЕНИЯ ,ВОЕННИ ПОДЕЛЕНИЯ ,ВСИЧКО,ДАЖЕ И ФЛАГМАНА НА УКРАЙНСКИЯ ФЛОТ СВАЛИ УКРАЙНСКЯ ФЛАГ И ИЗДИГНА НА МАЧТАТА СИ РУСКОТО ЗНАМЕ ПРИСЪЕДИНЯВАЙКИ СЕ КЪМ ВМФ НА РУСИЯ,В ХАРКОВ,КЕРЧ И ДОНЕЦК НАД СГРАДИТЕ НА МЕСТНИТЕ УПРАВИ СЕ ВЕЕ ВЕЧЕ РУСКИЯ ФЛАГ

292

rambo

преди 10 години

ставаи страна огромная ставаи на смертнаи бой.путин отдавна трябваше да изпрати руската армия в украина да унищтожи екстремистите и американските шпиони и предатели.путин няма да позволи на америка да лапне украина така както ирак либия и косово.американските агресори с оръжие в ръка покориха и ирак и либия и косово.американците са империалисти.братия българи да кажем да на източно православната вяра и да подкрепим братска русия.путин по скоро до изпрати в украина армията самолетите и ракетите .

291

от финландия

преди 10 години

Добре че Финландия нее станала Руска република иначе и те като Българите щяха да си останат бедни.....