231

поздрави на кличко

преди 10 години

По cnn току що казаха 30 украински командири на ескадрили са преминали на руска страна заедно със самолетите си.

230

Анонимен

преди 10 години

До АнонименСамия факт че задаваш такъв въпрос говори сам по себе си какъв си! ДА НЕ ДАВА ГОСПОД ДА СЕ СТИГА ДО ТАМ , ДА СЕ ПИТАМЕ КАКВО БИХМЕ НАПРАВИЛИ АКО РУСИЯ ПОИСКА ДА НИ ОКУПИРА. НАДЯВАМ СЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ ДА СА ПО-МАЛКО ОТ РОДОЛЮБЦИТЕ !

229

Анонимен

преди 10 години

"Какво щяхте да пишете , ако утре Русия реши да ни окупира за да защити правата на руснаците във Влас и Равда ?"Ти какво ще направиш да защитиш българите там?

228

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 262В този ред на мисли, ти от кои *** си?

227

Анонимен

преди 10 години

Леле, колко продажници пишат по форумите. руски ***.

226

Аз

преди 10 години

До ДоколенковНе е боксьор - Кличко е боксьор. Този, с болните амбиции, е джудист, ако не греша.

225

Анонимен

преди 10 години

Какво ще мобилизира този ве.. Вчера най-големият боен кораб на Украйна мина на страната на Русия.. армията им половината че и по-вече са про-руски настроени.. Полицаите им видяха зверщините на протестиращите и само чакат удобен момент и те да преминат към Русия..

224

EUSSR

преди 10 години

РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ! Този принцип прилага запаните корпорации още от времето на римската империя. Създават си изкуствени държави само за да ги поробят и да се доберат "БЕЗПЛТНО" до ресурсите им с цел осигуряване на печалби. Преди 90-те години на 20 век измислени държави като: Македония, Босна, Косово и Украйна не съществуваха. Тези държави нямат история и няма да имат бъдеще. Когато бъдат изчерпани ресурсите същите тези корпорации ще закрият тези измислени държави.

223

s

преди 10 години

Какво щяхте да пишете , ако утре Русия реши да ни окупира за да защити правата на руснаците във Влас и Равда ?

222

СЛАВА УКРАЇНІ !

преди 10 години

Оказа се,че целият СВОБОДЕН СВЯТ стои твърдо зад УКРАЙНА !Зад "братушките" стои Мадуро.И Ким Чен Ун.

221

Доколенков

преди 10 години

Ако съм засегнал някого - да прощава!....без червенушковците...

220

Доколенков

преди 10 години

Заради болните амбиции на един *** боксьор, ще се сбият два братски народа!

219

Анонимен

преди 10 години

тоя(кличко) е доста по-глупав отколкото изглежда

218

БАЧКАТОР

преди 10 години

Асошиейтед прес отбелязва, че в обръщението на Путин се говори за територията на Украйна, а не конкретно за Крим, което подсказва, че е възможно Москва да използва военна сила в други рускоезични провинции в Източна и Южна Украйна, където много хора са против новите власти в Киев. Проруски протести се състоят днес в източните градове Харков, Донецк и Одеса, пише БТА.

217

Kubrat Pulev

преди 10 години

Ква мобилизация , кви 5 лева бе продажна американска подлого .Напълниха ли ти гушката ?...Путиновата армия само ще пръдне и ще ви издуха .Жалко за украинския народ . Бегай в Америка докатоне са се усетили обикновенните украинци , че тогаваи в Америка ще ти се види тясно .

216

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 10 години

ТИПИЧНО ЗА ЧОВЕК ,ДАЛЕЧ ОТ ПОЛИТИКАТА-=- НЯМА И ПОНЯТИЯ ОТ ИСТОРИЯ КЪРВИНСКА ПОЛИТИКА!! КАТО ВСИЧКИТЕ НАШИ ПОЛИТИЦИ!! НО ПОНЕ СИ ИМАТ ЦЕНА--500 000 ЛВ.

215

klichko

преди 10 години

zdraveite az sam Klichko........ puskam armiata iztrelvam raketite vzriviavam planetata sled tova razcepvam slanceto na dve a s lunata 6te pomislia kvo da pravia.

214

Анонимен

преди 10 години

Пичко е престъпник като Борисов и мястото му е в ЗАТВОРА а не да ми се плюнчи по медиите.Айдеееее, Ицо президент.***.

213

Анонимен

преди 10 години

Кличко заслужава да стане президент, най-малкото щото ще нокаутира всеки, който му се изпречи! А ще бъде голям мач между него и Путин, стига последния да се съгласи, нали уж е самбист! И който победи взима Крим! Ще бъде мача на века!

212

fck

преди 10 години

Ох Кличко извинявам се кой бяхте вие.. тоя дето викаше на трибуната на Майдана и заради теб умряха 100 човека а ти седеше отзад и викаше "айде айде за свободата на Украйна " "Слава Украину!" или тоя който го е страх от Кубрат Пулев да не му сцепи главата на две . Щото единия не се прави на псевдо политик а е истински боксьор ! :) Май трябваше Кобрата да ти счупи главата поне да си знаеш с Руснаци и Българи да не се занимаваш ,че боли глава ! :D