581

Анонимен

преди 10 години

До slavianin/660Аллооо, тази песен е измислена не за руската, а за Съветската армия, голяма част от която са били украинци, както и от други съветски републики !!

580

Анонимен

преди 10 години

Сега на руснаците ще им мацнат една американска база до *** и те ще станат послушни.

579

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНе каза кой кого мрази

578

Анонимен

преди 10 години

До до Шаренкова опорнаяНе е вярно! В Украйна инртереси имат само САЩ и никой друг!Тая исконна македонска територия е на САЩ, защото са приятели на македонците и албанците.Освен това в Украйна живеят предимно афроамериканци, които Обаго трябва да защитава.Вие сте глупави и нищо не разбирате.Не гледате достатъчно реклами!!!

577

до Шаренкова опорная

преди 10 години

До АнонименШаренкова, от писане на опорни точки, ти напълно изтрещя, вземайки българите за напълно неграмотни.Как успя да сътвориш тази тъпота, но това си е характерно за теб, че само САЩ имали интереси в Крим, а Русия нямала никакви интереси в Крим.На коя държава целия черноморски флот е в Крим, Шаренкова опорная?а) на САЩб) на Русия

576

По-полека

преди 10 години

До лъже-българинИ как по-точно ти си с руснаците. Нарамил си калашник може би или се изпускаш от шубе?!

575

Срам

преди 10 години

Я какви войнолюбци са се пласирали в този форум. А ако вие, войнолюбците, трябва да идете на война или да преживеете война, първи ще напълните гащите и първи ще започнете да пишете - Терминал 2, добре ми е в Англия...вие ***...Не ви е срам!Мечката играе при съседите, а вие разпалвате долни страсти с осраните си *** и билета на Плъха за Испания.Срам!

574

HAARP

преди 10 години

... е много се трие - не мога да нацеля номера ХАХАХАХАХА

573

HAARP

преди 10 години

Е - беше 680, но след като се поизтри това-онова - е доанонимен 679

572

HAARP

преди 10 години

До Анонимен 680Не е оръжие. Случайност е.

571

Анонимен

преди 10 години

А днес даже земетресение има в Крим!Вчера беше в Нижни Новгород.По време на олимпиадата беше ту - в Кавказ, ту в морето, ту някъде в Краснодарска област, ама не нацелиха Сочи.Днес - очно в Крим.Проверете, това конспирация ли е , или оръжие?emsc

570

sluchaen

преди 10 години

Ne se otdade na naglite ianki da zagradiat Russia ot kum Iran i Siria , a sega sa se pricelili v Ukraina . I kato razpolojat na Krim takticheski raketi avtomatichno te se iaviavat strategicheski - evtin variant , vse pak Amerika e v kriza.

569

sluchaen

преди 10 години

Kato bivsha Macedonska teritoria, zapadat durji nogo na Ukraina i zatova ne iska da se razdeli s neia.

568

rambo

преди 10 години

ставаи страна огромная ставаи на смертнаи бои.отдавна руската армия трябваше да влезе в украина и със сила и оръжие да унищтожи екстремистите и американските шпиони и предатели.путин да каже че няма да позволи украина да я сподели съдбата на либия ирак и косово кадето американците със военна сила с самолети и бомби превзеха и покориха тези държави.сега в тези държави има американски бази и воени части.да живее социализма долу американския агресор и империалист.путин изпращтаи самолеути танкове

567

българин

преди 10 години

Напред братя руснаци,ние сме с вас!

566

Izbegal

преди 10 години

За да се обедини човечеството ни трябва обща кауза . Това е общ враг - / едвали ще стане скоро , пък и нямаме шанс срещу извънземни/Или обща опасност от унищожение / но ние винаги реагираме в последния момент/

565

Анонимен

преди 10 години

Там, където олигарсите управляват в свий интерес, винаги ще има конфликти.Моля измекярчетата, на които се плаща за публикуван пост, да го разберат.

564

до 704

преди 10 години

Да не бъркаме системите на управление по онова време и сега. Само се надяваме Русия да се е отървала от еврейско-болшевишките-комунистически както да си пожелаем и ние същото, а после на ред да дойдат и еврейско-капиталистическите-демократични агресори от Запада. И едните и другите мразят най-много християни и араби, подклаждат войни между тях и са си чисти убийци. Убиват само за пари и за власт.

563

Izbegal

преди 10 години

Путин е дърт диктатор , мечтае са СССР -2

562

Анонимен

преди 10 години

Щом Америка може да "умиротворява" по цял свят, значи и Русия може. И не съм нито комунист, нито русофил - Путин ме респектира най-много със законите си за педофилията и осиновяването на деца. Русия е източно-православна като нас, корените ни са общи и никога няма да харесвам една имислена нация като САЩ.