54

5555

преди 10 години

До 52 Анонимен:Не е заради Цв.Цв.,а заради прокуратурата,***! Прокуратурата е независима институция.

53

Анонимен

преди 10 години

Гледам гнусния милиционер-физкултурник и се чудя как е възможно такъв тапир да ни е бил министър.А като си помисля , че за малко не стана и президент , направо ми се повръща.Не че помака *** е нещо, но този е отврат.

52

Бойко не Борисов

преди 10 години

Цецко, ако лоялният гражданин Алексей Петров е българският ,, капо ди тути капи" и е оправдан от съдът това е лошо за всички.Но ти бе шеф на МВР и ти и твоите подчинени се оказвате пълни мърлячи неспособни да съберете годен ,,матрял", който да издържи в съда.Уж имаш подкрепата на партньорски служби от краварско и ЕС.Въпросът ми е-Като си се усрал не до ушите, а по нагоре и дишаш със шнорхел за да не се удавиш в собствените си защо се кандидатираш пак за политик и ,,вожд"?

51

Анонимен

преди 10 години

Читателю, българино, не вярвай на петте жалки платени писачи,а пиши наведнъж в GOOGLE Алексей Петров, Братя Галеви, Румен Петков , БСП , сараите, Пеевски и ще ти стане ясно всичко.

50

мой

преди 10 години

А бе, хора добре ли сте, изкарахте престъпниците невинни!

49

Анонимен

преди 10 години

ХЕМ ЛЪЖИ, ХЕМ СИ ВЯРВА.

48

Анонимен

преди 10 години

***!!!

47

Анонимен

преди 10 години

ТОЗИ АКО ПОЛУЧИ ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР, ТРЯБВА ДА СЕ РАДВА.

46

Анонимен

преди 10 години

И БОЙКО НЕ Е СТОКА, А *** ТОЗИ Е ПЪЛЕН ***!!

45

Анонимен

преди 10 години

АЛО, ДОН ЦЕЦИ, ТИ СИ НАЙ- ГОЛЕМИЯ ОКТОПОД.

44

6666

преди 10 години

Нещо не схващам,какво ви е виновен Цветанов,че А.П. си е закупил прокурорите и бавят 4 год. обвинението съвсем умишлено,за да минат всички срокове.

43

Анонимен

преди 10 години

Дамбовеца каза,че вече е завел дело в Страсбург и със сигурност ще го спечели,а ние с още по-голяма сигурност ще плащаме,заради човешкото подобие носещо името Цветан Генчев Цветанов!

42

пенюо

преди 10 години

Всичко като апартаменти не го реализира прокуратурата ся чакаме нап,или да умре тъща муТоя обитак знае 20 думи и ги повтаря като ***/какъвто и е/

41

анонимен

преди 10 години

***,по-*** и най ***!!!!Да видим кой ще плаща като осъдят България в Страсбург.А кой ще плаща изхарчените през тези 4 години пари,а те сигурно не са малко-ти ли Цветанов или народа.Заради тъпите ти акции колко пари се похарчиха.Искам някой да внесе искане до НС да се разследва колко пари са похарчени за неуспелите акции на Цветанов- за полиция,за прокуратура,за съд,в Страсбург и Герб да ги върне на държавата.

40

misil

преди 10 години

roditelite na vsicki koito derebeist vat v bg-sa mrasnizi. s debeli pensi i ohrana.malcat gadovete i gledat kakvo praviat s balgaria,tezi koito sa gi rodili-mnogo da sa prokleti ot salzi narodni,hliaba koito iadat da im zasiada

39

evgeni1234

преди 10 години

Цецо,престани да изсипваш "Бълвоч" в политическите настроения ! Много дообре занеш,че Доган,както и ДПС не са ключов фактор,не го ли знаеш това ? Обаче теб те интересуват "Метафорите" и "конфронтационните програми"-всъщност-"Разорен политическият мир в страната! "Етничеката карта" е вече бита карта,така,че не се прави на "дръж ми шапката"(Гитти пека-гел мееди !"). А Флоров ,как си мислиш,че ще "изяви" надежността на твоята политическа Находчивост.Вече живееш в други времена,не във времената на "Мутренският преход" ! Затова,добре ще бъде: "да клюмнеш ушите -Малко!"

38

Анонимен

преди 10 години

CECO PRADECO PAK SE ISPUSNA

37

Кратко и ясно

преди 10 години

ВСИЧКИ, всички без изключения, ама наистина всички сегашни политици ги сънувах окачени по дърветата.А народа беше усмихнат.

36

до 33

преди 10 години

Не е въпроса,м че са шест, а че ги е купил със злоупотреби, разбра ли *** *** герберска, на *** ***, ***!!!!!!!!!!! Никога повече ГЕРБ!!!!!!!!!!!

35

Анонимен

преди 10 години

Ушев Цецо пак си бърше *ия *** със съдебната власт.