16

Анонимен

преди 10 години

До "като икономист" "очуден" или "учуден"... ?! Нали си висшист (вишист?!)Като селянин ще ти кажа, че едно "нещо?!" не се оценява само по уникалостта му, тъй като съществува термин "overprice", т.е. надценка над реалната стойност, която може да бъде използвана дори за укриване на данъци и/или спекулации, както и за много други.. Но сигурно ти вече го знаеш :)Да го кажа на икономически език - може да е *** :) Общо взето икономическите балони са измислени от англичаните и американците

15

Раймонд Верхейн

преди 10 години

"Ръководството на Манчестър Юнайтед трябва да е много отчаяно, щом в опит да спаси своята марка предостави седмична заплата от 300 000 на играч, чиито най-добри години вече са назад. Рууни не е тази топ-класа, а футболист, който играе добре от време на време. Проблемът с Ван Перси се състои в това, че той трябва да действа в схема от двама нападатели, а това означава, че Мата е принуден да действа на фланга. За Ван Перси ще е по-добре да напусне манчестърското блато"

14

Сър Пичук

преди 10 години

Престанете да прежеждате статии от английски парцали като Daily Mail, Daily Telegraph и да ги представяте като авторски статии. Може би не знаете, но тези неща за защитени от авторски права.

13

партиен член

преди 10 години

Сега ако го " налазат" нашите фолк звезди, утиде му кариерата.

12

мдаа

преди 10 години

Щом едни ритнитопковци взимат по толкова пари, значи има нещо гнило в цялата работа! Според мен това отдавна не е спорт! Всичко е пари!

11

Анонимен

преди 10 години

Може да му плащат колкото си поискат.Ама вие шефът на ЦРУ или президентът на САЩ ли бихте искали да бъдете или е тоя на ливадата?И един 200 тонен кариерен самосвал харчи повече гориво от един скъп кадилак.Ама няма да се возите във самосвала нали?Ще си купите лаченият седан.Нека е по-евтин.

10

Анонимен

преди 10 години

RITNI TOPKOVEC>>>U4EN

9

Анонимен

преди 10 години

Аз пък като сметна колко абсурден капитал е затворен в разни нереални неща и ми става весело.С две думи света има ресурс за 1000 години напреде да е щастлив и безгрижен ,но ги пропилява за най-големите глупости.А за футбола не се лъжете ,там парата е предимно заради залаганията.Ако беше за известност и "Говореща Котка пада" с 45 милиона гледания щеше да си струва.

8

Анонимен

преди 10 години

Е, в света на комерса такива заплати са нормални. Футболистите са продукт, който се продава - чрез билети, чрез телевизионни права, чрез фланелки, чрез реклама. И цената на този се определя от търсенето. А търсенето в момента е доста високо - просто хората няма какво да правят и търсят нящо, което да ги забавлява.Нали се сещате, че дори и в 7-милионна България сигурно поне 100 хил. човека са гледали последния ман на Юнайтед. Така че шефовете 100% са си избили дадените пари за заплата за Руни.

7

Discovery

преди 10 години

До мрънкалниците под мен:А бе, къде на зле отиват нещата бе... от близо 5000 години насам нещата не са се променили. Там където има голямо зрелище винаги има и много пари. Още от времето на гладиаторите, та до ден днешен!!! Власт, пари, секс, слава и т.н... и т.н... от както човека има разум от тогава до сега не са се променили нещата много... вие да зимахте толкова пари, сигурно щяхте да се дърпате, защото на зле ходи света нали, айде, айде... знаем си се все пак ;)

6

s

преди 10 години

na zle otivat neshtata v sveta shtom edin retni topko vzema v pati poveche ot edin president ili ot edin dobar hirurg naprimer

5

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 1 Г*зарията е скъпо занимание.... когато минутата беше леФче по GSM, на всеки ъгъл имаше обществен телефон и не беше скъпо

4

St. John Red

преди 10 години

До Анонимен 3Като човек ще ти кажа, че седмичната заплата на футбалера са 4 добре платени доктурантури.... както сам се досещаш, една единствена статия е далеч по-уникална и недостъпнна от въпросната ненужна био маса... тази болест се лекува само и единствено с куршуми.

3

Тихомир

преди 10 години

До АнонименТи като икономист може така да оценяваш нещата,но от друга страна - няма незаменими хора.

2

Анонимен

преди 10 години

Като икономист ще ви кажа следното - всяко нещо се оценява според уникалността , и достъпността му. Не се очудвайте на тези суми.

1

Анонимен

преди 10 години

Помня ,че плащах 1че за минута на операторите ни!