15

Анонимен

преди 10 години

Филмът е пълна малоумщина. За какви оскари, за какви 5000 евро си говорим.

14

solaris

преди 10 години

Вижте тази боза със Сандра Бълок,а сега вижте филма със Мерил Стрийп,няма значение кой е и какъв е,все е номинирана за оскар- защо ли ?Тия американци са малумни във имдб оценката на филма е 8.2,та на Кръсника и Изкуплението Шоушенг е 9.1 тия не са добре с главния мозък...без коментар съм.

13

Анонимен

преди 10 години

Е визуалните ефекти, 98% от целия филм вероятно, са нечовешки. Иначе съм съгласен, че като история няма необходимото за Оскар.

12

tyo

преди 10 години

Всеки Оскар за тази тъпня ни приближава до свършека на света.

11

Анонимен

преди 10 години

Cheta komentarite i...nie bulgarite sme totalni typaci.

10

Анонимен

преди 10 години

Хахахахаха, българските киномани отново са се изказали...единия не знае какво е "астрофизик", на другия му бил нереалистичен, трети ни говори как никога никой не е кацал на Луната, майко мила. Филмът си е готин, трябва да вземе Оскар поне за специални ефекти и музика.

9

ДЕНДИ-ПЕНДИ

преди 10 години

и какво му беше хубавото на филма, бозица си е ,тази Бълок се разкарваше между станциите все едно ходи до кварталния магазин където е на 3 мин. път , пълни измислици поне да беше по реален

8

до 7

преди 10 години

Ами от правителството са ги натиснали ,като не могат да вдигнат совалката ,поне да я гледат виртуално как излита.Най-добра реплика в киното си остава "Една малка крачка -една голяма лъжа за човечеството"

7

lupi

преди 10 години

Много неща могат да спрат за Оскарите този,дори не мога да го нарека, филм: пъшкането на Сандра като в старо немско порно, някои сцени, на които доста астрофизици биха се посмели. Като цяло скучен, муден филм, който не ми даде нищо ново. Още се чудя какво изобщо прави в номинациите тази боза.

6

Анонимен

преди 10 години

Ако правилно разбирам минусите, които сте поставили за "12 Years a Slave", то българите не трябва да гледат хубави американски филми, само ***, пропаганда и само турски сериали.

5

Анонимен

преди 10 години

Гравитация е много посредствен филм.На който му се гледа голямо американско кино, ще гледа "12 Years a Slave" (2013), режисьор Steve McQueen.

4

Тръба

преди 10 години

Детските на Дрисни са вредни за здравето. Както си върви и почват песни, танци. ЕХОО! Никой никога умира. Хумора те разсмива с малоумието си. Хепи-енда винаги е толкова мазен, че ме принуждава да разтоваря самосвала с кюспето. Това дори като дете съм го ненавиждал. Дрисни си е чалгията в анимацията.

3

Анонимен

преди 10 години

Филмът е доста ***.Специалните ефекти донякъде го правят зрелищен,но сюжетът прилича на взет от комикс.Кво им стана на тези режисьори само филми взети от евтини комикси правят.Нищо не могат да измислят.

2

vivian

преди 10 години

Филмът беше леко постен и скучен,според мен. Добри визуални ефекти, които евентуално може да бъдат наградени и толкова.

1

чехака

преди 10 години

Филма беше много смислен, заслужава Оскар...