17

Анонимен

преди 10 години

До meneMargaret Tatcher? Tia ima detsa i vnutsi.

16

Анонимен

преди 10 години

Какви са тия *** спорове, като между момчета и момичета в 4-ти клас бе! Мъжете ги било яд, че не раждали! Ти на такива дето искат да раждат мъже ли им викаш? Който го е*ат ще ражда, то е ясно!

15

Грую

преди 10 години

До Анонимен 16,хаха, ти пък, да си чула мъж да иска да ражда? Умирали от яд, че не можели да раждат, хахахахахаххахахаххахахаххахаххахахха... аман от *** "***.". Правете кариери, правете, още 20-30 години правете и не раждайте, след това ща правите кариери като *** булки само.

14

mene

преди 10 години

До 8 - от уикито за Ангела Меркел:"По време на следването си, през 1974 година се запознава с първия си съпруг Улрих Меркел. През 1977 година те сключват брак в Темплин. Развеждат се през 1982 г. През 1984 г. Ангела започва да се среща с химика Йоахим Зауер, който тогава все още е женен. Сключват брак през 1998 г. Ангела Меркел няма деца."Нека някой да даде пример за еманципатка, която има деца. Аз за такава не се сещам.

13

Анонимен

преди 10 години

Леле колко ги е яд мъжете, че за разлика от тях жените имат право на избор. Защото една жена винаги може да избере дали да е майка, да гради кариера или да съчетае и двете. А мъжете като не могат да раждат и направо умират от яд, че нямат такава възможност да избират. И за това пишат глупости като номер 2, че дано ограничат и на жените правото на избор и да не са сами в нещастието си.

12

хахахахаха до 12

преди 10 години

да ,има и такива случаи,но са значително по-малко и ТАКА СЕ ДЪРЖАТ в гръцките,италианските,турските и помашките ,да помашките фирми които в Южна БГ бележат голям скок,и даже чорбаджиите си искат....от жените.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!!!!И няма кой да ги защити.Но това не са основната част от работодателите.ЛОШОТО Е че никой не се интересува от това,държавата пък хептен,за да не изплашат ВЕЛИКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ....Но това е друга тема според мен-БЕЗРАБОТИЦАТА И ЛИПСАТА НА ДАЛНОВИДНОСТ в тлнарл БИЗНЕССРЕДИ.

11

Анонимен

преди 10 години

До meneПрав си, но това не значи, че една жена не би трябвало да бъде личност. Разбира се да не и идва насила, а отвътре. Ако е способна, разсъждаваща и има воля не значи, че е еманципирана. Но си написал "твърде много" така, че напълно подкрепям коментара ти. Само реших да доуточня. По принцип човек не бива да се пристрастява към навиците си какво въриши, било то в семейството си или в работата си, ако му идват насила. Рабира се, че трябва уважение към грижовните майки, но не такива описва 2

10

От 8

преди 10 години

До до 8Ми не знам, така пишеше в някаква нейна биография. Не съм ходила да и броя децата. Само помня, че хлъцнах като го прочетох, но дори и да не е вярно има достатъчно други успели и известни жени, които имат деца.

9

до 8

преди 10 години

нещо си се объркал относно танте ангела,и за децата и за семейството ...а за контрола на ЕС-ряпа си ял.ЕС се контролира изцяло от щатите и греатбритън.

8

хахахаха

преди 10 години

Работил съм немалко с жени,и трябва да кажа,че горепосочените качества ги има една на 10000 жени.Основната маса жени-ръководители са се издигнали в резултат НЕ на притежаване на качества,а на креватни връзки,и не се държат коректно с повечето служители.Повечето разиват мании,стават подозрителни и развиват мрежа от доносници-и пари за заплати може и да няма ,но за камери и следене има.Ако не им клекнеш,животът ти става черен от интиригите които въртят.НА ЗАПАД е мн по-различно-има КОНТРОЛ..

7

Анонимен

преди 10 години

До meneМи, не знам. Ако не знаеш леля Меркел има 8 (!) деца и това не и пречи да контролира половин Европа. Така, че явно жените мога да са и майки и да имат кариера. Колкото до Юлиана Дончева това не и е първото дете. Така, че какво лошо има да стане майка отново на 48?

6

mene

преди 10 години

Ако жената се еманципира твърде много и започне да гледа само бизнеса и парите, то кой ще ражда тогава? За уточнение - мъжете не могат да раждат! Еманципатките гледат по телевизията, че Юлиана Донева забременяла на 48 и си викат - "рано ми е още за деца - нека първо да мина 40 и тогава ще го мисля". Алоууу, кой ще ги гледа тия деца - те като станат тинейджъри, вие ще сте пенсионери бе.

5

Анонимен

преди 10 години

Жени, мъже, все тази. Въпросът е кой как мисли в политическа или бизнес среда. Другото е дрън дрън глупости за подрасващи тинейджъри!

4

Анонимен

преди 10 години

А оставете го номер 2, той горкият е толкова комплексиран от някоя жена, дали от съпругата му, дали от майка си, че се чуди как да го прикрие с приказки каква била ролята на жените. Това може да го каже само мъж, който го е страх. Един успял мъж ще е щастлив ако и жената до него е успяла, а не чака да я издържа.

3

от 1 до 2

преди 10 години

"Жената трябва..."Пичага, цялата ти теория и целия тоя булгамач, който си написал се крепи на тази твоя реплика.Жената трябва това, жената трябва онова. Всичко останало било глупости. "Предназначението и било" ???Жената също е човек и независимо какво се твърди в обществото и независимо какво се твърди в "историята" -тя би трябвало(според мен) да е свободна личност и да има смелост и сили. А не да се чувства само като слаба личност.Историята ни е дала личности като Райна Княгина и Жана'Д Арк

2

бала долари

преди 10 години

Жената трябва да си гледа семейството и да възпитава децата!Това е основната й функция в природата, а предназначението й е да бъде лидер и стожер на семейството,другото са глупости.И тъй като е много чувствена,това я прави сексуално зависима и оттам лесно манипулируема.Бързо може да фалира фирма и да съсипе всеки бизнес поради лични амбиции и психика диаметрално противоположна от тази на мъжа.От историята знаем,че там където е замесена жена настъпват смутни времена!

1

Бъдете здрави

преди 10 години

Като мъж бих казал, че много често се подценява качеството на смелост на жените. Не го пиша в смисъл за "пред шефа" и "за кариера". А в смисъл на реално оценяване като личност. Много от тях (жените) притежават това качество и истински не само биха докоснали сърцата на мъжете около тях (не като със съблазън, както го правят обикновенно жените), а и истински биха заслужили тяхното уважение (на мъжете). Нима не бихте допуснали такива жени, за/като любимата ви жена. За част от семействиото си.