88

ОООХ!!!!

преди 10 години

ТИ РАЗЦЕПИ БСП А СЕГА ГОВОРИШ ЗА КОАЛИЦИЯ - НИКОГА НЯМА ДА ТИ ПРОСТИМ ЗА ТОВА -ГЛАСУВАХМЕ ЗА ТЕБ АГИТИРАХМЕ ЗАЩО??? ИМА ЕДНА ПРИКАЗКА НАПРАВИ ДОБРО ЧЕ ДА ВИДИШ......АКО ГЕРБ СПЕЧЕЛИ ПОВЕЧЕ ОТ БСП ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯШ С НАС ИЗБИРАТЕЛИТЕ - КОГАТО ДОЙДЕ В НАШИЯ ГРАД 80% ОТ ХОРАТА В ЗАЛАТА БЯХМЕ ОТ БСП ДОЙДОХМЕ ДА ТЕ ЧУЕМ КАКВО ОЩЕ ЩЕ НИ ИЗЛЪЖИШ

87

Vankata

преди 10 години

"Планират да окървавят националния празник Първанов, Бойко и Петков с последен опит да бутнат кабинета Бившият вътрешен министър буни ултрасите за 3 март. Парите идват от спонсорите на Гоце, Дучето и Елена Ваташка организират феновете Поредния протест на ултраси стягат бившият шеф на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов-Дучето и председателката на Сдружението на футболните фенове Елена Ваташка.По план мероприятието, чиято крайна цел е да се стигне до сблъсъци и проливане на кръв..."

86

Комунист

преди 10 години

Георги, еврогейовете са пробили Партията и подкрепят фашистите в Украйна!Георги, ИЗЧИСТИ изметта! Изчисти Партията, Георги!

85

lsl

преди 10 години

Коалиция чоже, но без комунисти.

84

Другари

преди 10 години

След като видяхме ограничените възможностите и задкулисието в управлението на бсп+дпс е време да дадем шанс на АБВ да разкрият техният потенциал в правенето на нови политики с повече морал, прозрачност и социална ангажираност. Изберете изцяло българският независим проект АБВ!

83

Комат

преди 10 години

До АнонименНа всичките им е ляв ума - не могат да разделят на 2 кокошки храна,а се натискат да правят закони,които да напълнят джобовете им!

82

argument

преди 10 години

Това, за което ще се бори Седефчов, ако гласуват за него, е неразбираемо и самият той не може да го обясни. Но работата е проста - искам да гласувате за мене, искам да отчетете кои седят до мене и ме финансират, за да ги пратя в европарламента.

81

Анонимен

преди 10 години

За последните 23 години има двама злодеи, които са направили най-страшните злини в България. Това са Андрей Луканов, който изкраде сума пари, пишеше отвратителните си сценарии, заобиколен от агенти, и Георги Първанов(ГОЦЕ), който е зловещ комунист..И НЕКАДЪРЕН ПОЛИТИК.... Той непрекъснато създава около себе си общности, които пречат на демокрацията...

80

Анонимен

преди 10 години

Другарю седефчоффффф,ти и спонсорите ти МУТРИ сте за затвора бе!?

79

Анонимен

преди 10 години

"Не знаех", че сталинисти , руските агенти , мъхлясали фуражки , Гоце и РОвч, златевци и свинарите , Мая- галева и любенгоцевци, *** и сие мафия , дъбовци и т.н. ,,,,са ЛЯВОТО в България :) !!?????? Истински ,съвременни европейски , социалдемократи ..Хахахаа.. И Моника , бедната майка - да не забравя ..И децата на сатрапите и т.н.. И БКП е лявата партия , и партията на КИм, и на Фидел и на Хитлер , дори :) Все леви :)) Наистина трябва да се гордееш с такова "ляво" :))

78

Анонимен

преди 10 години

До СОЦИАЛИСТИ Жан Виденов беше социалист и да си призная по-"социална" политика едва ли е имало в България от освобождението насам.И Мао е бил социалист и колко хора е "съживил".И Сталин ги е "съживявал".Абе изобщо всичките социалисти барабар с Гоце и украинеца(всъщност богоизбрания) само за хората мислят и те затова им се радват и си гласуват за тях.Браво,само така,да видим обаче внуците на социалистите в коя държава ще живеят,защото изчезне ли България,българските социалисти стават безработни

77

Анонимен

преди 10 години

Някои DS,KGB червени БЕЗДАРНИЦИ искат и шамани да са!

76

Анонимен

преди 10 години

КАКВА КОАЛИЦИЯ....ПИСНА НИ ОТ СТАРИ ***-ПОЛИТИЦИ!ИСКАМЕ МЛАДИ ХОРА,НЕОПОРОЧЕНИ ОТ КОМУНИЗЪМ,ГЛОБАЛИЗЪМ,СОРОСОИДИЗЪМ!ИСКАМЕ МЛАДИ ПАТРИОТИ БЪЛГАРИ,ОБРАЗОВАНИ И РОДОЛЮБЦИ!ДУМА ДА НЕ СТАВА ЗА БИВШИ,НАСТОЯЩИ И МЛАДИ КОМУНИСТИ!

75

до #101

преди 10 години

БСП+АБВ+ДПС = БКП

74

Анонимен

преди 10 години

Гоце - социалдемократ !!??? Хахахааааа......

73

Анонимен

преди 10 години

Много червени вождове - малко индианец! Някои червени БЕЗДАРНИЦИ искат и шамани да са!

72

Анонимен

преди 10 години

До реалистНе, солидната коалиция на Гоце е БСП+АБВ+ДПС и евентуално Бареков. Нито ГЕРБ, нито Костов управляваха с ДПС, но българинът си иска турците в управлението и това е...

71

Анонимен

преди 10 години

Съветския гражданин серГЕЙ, който трябва да заклеймява и най-нищожната проява на фашизъм, екстремизъм, дискриминация и расизъм, работи в унисон с фашистко-комунистически политически *** (Волен), за да стои на власт!Зад неговата неспособност да управлява, или поне да води диалог, стои още по-мрачната фигура на комунистически агент на име Гоце Първанов, който посяга отново към властта, за да продължи безсрочно обвързването на България с Русия. Смяната (отново смяна!), ще е отново по приказката от трън, та на глог, но този път с благите словца и имитация на диалог.

70

Анонимен

преди 10 години

Тия дърти къртуни неразбраха ли най-после че искаме нови и млади хора.

69

Анонимен

преди 10 години

тоя *** няма ли да спре с простотийте си?