46

Моника

преди 10 години

Само едно ще попитам, кой е човекът на тъмно и до там приключвам с коментарът ми! Прокопиев- Росен-на тъмно-задкулисие. А с постоянното си налагане на вето, нищо добро не прави, единствено пречи.

45

Angel83

преди 10 години

Плевнелиев непрекъснато се опитва да налага вето на решенията на управляващите и не мисля, че това е правилния начин да се работи. Ако някой закон трябва да бъде влязъл в сила до няколко седмици, то с това вето се забавят нещата още повече. Изобщо не отиват на добре нещата и си мисля, че с тази политика няма да стигне надалеч.

44

Novoselic

преди 10 години

Аз пък не удобрявам задкулистните ти игри с олигарсите г-н президент !

43

ццццц

преди 10 години

Хайде по бързо си налагай глупавото вето че парламента да приеме отново изборния кодекс.***!!!!

42

Румен221

преди 10 години

За изборитеКонституцияЧл. 3. и Чл. 36. Кампанията се провежда само на български Чл. 10. Гласуването е лично право, по една технология и без посредници хора, технически с-ва Чл. 11. В изборите участват само партииЧл. 60. Гражданите са длъжни да плащат данъци и такси, установени със закон, съобразно техните доходи и имущество. - ДЛЪЖЕН си да платиш данъците, ако си живял 6 м. и 1 сен в България - Уседналост! Другото е ПустословиеКазах!.

41

Анонимен

преди 10 години

Повечето от половината българи искат оставката на този инфантилен ***! Незабавна оставка и прокуратурата да разследва подробно всяко действие на марионетката на Боко!

40

Анонимен

преди 10 години

Много говори, нищо не казва! Вредител номер едно за България в момента.

39

Анонимен

преди 10 години

И ние не одобряваме неговото скандално спускане на президентския пост, но го търпим. Още малко....

38

Анонимен

преди 10 години

Задкулисието действа с такава сила, че никой и нищо не може да го спре. Само едно масово гласуване е в състояние малко да ги озапти, но те ще направят всичко възможно то да не се случи. Дано хората се замислят този път повече и да не се оставят на течението. Заедно можем, бе, български граждани. Личните ни радости са много важни и без тях животът губи смисъл. Те ни държат оптимисти в това общо блато. Истинското удовлетворение обаче, идва от общия успех на гражданите. Нека бъдем такива.

37

Румен221

преди 10 години

Мечти-и-иМокрите мечти на Вильо Офшорналиев, с референдум да наруши Конституцията, заприлича на тричасов порнофилм.1. Всички знаят какво ще стане, но очакват да стане нещо новичко.2. Към средата всички, кой знае защо, се възбуждат и започват да крещят.3. В края на всички така им е писнало, че не могат да се гледат...- Какво да го правиш Силиконова кукла - Президент за мокри конституционни сънища....

36

Анонимен

преди 10 години

Офшорналиев

35

koment

преди 10 години

Президента за пореден път ни показа,че не става за президент,много жалко за нас,действа само в името на собствените си интереси.

34

Анонимен

преди 10 години

кой те пита тебе

33

Костинбродски

преди 10 години

ОФШОРКО...Тоя като Тиквата..глупости дрънка. В Украйна била станала ДЕМОКРАТИЧНА ...РЕВОЛЮЦИЯ....

32

Анонимен

преди 10 години

пак дрънкаш глупости

31

Фронт антиОРКИ

преди 10 години

*** и мутротроловете, са герои от Властелинът на пръстените. Те са уродливи и злобни, те са скверни твари, породени от Великия мрак, те живеят в пещери и подземия, те са враждебни към всичко прекрасно и чисто, те са варвари и канибали, те са зловещата армия на Властелина на мрака- Б.БОРИСОВ най-големия крадец И наркотрафикант в историята на България-8 млрд.държ.резерв,1,4 млрд.здравни вноски,4 млрд.нов външен дълг.Всичко това изхарчено от ББ.

30

Men

преди 10 години

Президентът също се опитва да наруши Конституцията с искането си за задължително гласуване. Не може от право да правиш задължение.

29

Анонимен

преди 10 години

хаха гербавите *** изпълзяха от Мордор. Да не сте в обедна почивка канцеларски плъхове? Довечера всичси *** в Банкя. Тиквата ще раздава пържолки.

28

Анонимен

преди 10 години

"До края на деня президентът Росен Плевнелиев ще обяви мотивите си за наложеното вето на текстове от Изборния кодекс"ДПС не си прокара исканията и президента наложи вето, защото виждаш ли, би могло, евентуално да бъде и по-добре. Теоритично поне.

27

цирк Буда

преди 10 години

Представете си какъв *** трябва да си..за да обединиш БСП ДПС Атака и т.н срещу себе си !!!Смръдливото л..но ББ да се навре в задните части на куклата Президент !!!