10

Анонимен

преди 10 години

Винету е за предпочитане пред този сатанински ***! Момчета, за да можете да прецените една книга дали е подходяща за втори прочит, трябва да сте прочели хиляди други книги и сега имате възможност, четете повече! Рано или късно ще стигнете и до книгите на Живота.

9

Анонимен

преди 10 години

Ами то да избиваш чужди народи е още по-зле. Ако навремето турците избиваха цели 5 века собствения си народ вместо невинни чужденци сега никой нямаше да поставя въпрос.

8

Да

преди 10 години

Разликата между нацисти и комунисти - комунистите са престрастени към избиване на собствените си народи.

7

Хайнрих

преди 10 години

Хитлер, един от най - достойните хора живял някога на тази земя...горд съм че сме били негови съюзници!

6

Стефка

преди 10 години

До Анонимен 6Много си прав!!!!!!!!!!!!!

5

Зиг Хайл

преди 10 години

Нашият Фюрер винаги ще живее в сърцата ни. А "Моята борба" е настолното ми четиво още от студентските ми години. Благородно завиждам на щастливеца, който се е сдобил с това безценно копие.

4

Не лумпен а чифутин

преди 10 години

До Еххх Всички *** се крепят един друг, като крастави магарета. Ти си *** и си един от тях. Тази книга не е е издавана в България навремето. Преведе я и я издаде за пръв път в РБ един ***, който беше рекламиран от БХК и Шалом-Балоун, като националист. Не се пише РБ- *** ***. Много ще ревете тепърва.

3

Анонимен

преди 10 години

не е ли забранена тази книга? да се изгори!!!!!!!!!!

2

Българин

преди 10 години

Нашият Фюрер...завинаги жив в сърцата ни...!

1

Еххх

преди 10 години

Тоя *** Хитлер е избил сума ти народ. Какво доживяхме да искаме някой, като него в БГ... Аз лично искам Хителр или Пиночет. Да направят преврат, да метнат по лагерите разни политици, мутрафоьофци, крадливи *** и "бежанци". Ужасно е да го искам ама това е ПЪТЯ в БГ!