17

evgeni1234

преди 10 години

В смисъла на прошката,Дедо попе,ти кога ще простиш на православните и ще спреш да ги мамиш? (Поп+равин+папа+ходжа)= "Звяра".

16

Ставри до 12

преди 10 години

Когато човек прощава "до безкрайност" означава, че прави компромиси със себе си, а това не е добре за него.

15

Анонимен

преди 10 години

Само Тангра може да спре Антихриста.

14

Ставри

преди 10 години

Аз съм атеист. Когато имам вина се извинявам, без да е от значение за мен дали ми прощават или - не.Често прощаваме привидно, от култура, но в душите ни гори обидата, не се изтрива.Ако си засегнат дълбоко трудно се прощава,макар човек да стои над дребнавостите.Спомням си за лошата дума и раната от удар по тялото на мечката, че "раната заздравява, но лошата дума остава ". Важното е да не допускаме да изречем лощо срещу ближния си.

13

Истината

преди 10 години

Христос (и всички производни на тази религия) е/са просто една еврейска секта (бивши роби на Египетските фараони) наложена в света от Римските Империи. Всички изброени са фалшиви религии.

12

Анонимен

преди 10 години

Ай стига сте ни занимавали с тия църковни простотии. Направете раздел за *** вярващи и там ги публикувайте тия глупости.

11

от 11 до 14

преди 10 години

Ами, ТОЗИ. Виждаш ли - прошка било според някои. Ти като вярваш в това що ме ругаеш на празника, ами не ми прости. Виждаш ли прав бях. Не е "прошка". Явно има нещо слабо в цялата тази религия.Ти беше прав, за това, че не само от ника на 1 4 е заключил така. Показа истината. Но не и прошка. Така че явно Исус не е "Пътят и истината и живота" или пък не е прощаващ.Вярващ в Тангра съм и можете всички с прошката си да ходите във еврейо-Византийския ад с мюсюлманиАйде сега подадете и другата буза

10

ТОЗИ

преди 10 години

До Анонимен 11Не само заради ника и коментара на 1, написалия коментар 4 е решил, че става въпрос за политика. А ти си писал, писал, но нищо не си написал..... толкова си ***, че чак прекаляваш.

9

Анонимен

преди 10 години

Къде е границата м/у прошката и да те правят на ***.Простих измама на близък, държа се човешки, но явно човека от другата страна не си взе поука, защото ми "заби" повторно нож в гърба, злоупотреби в това, че съм добронамерене и открита.Този човек част от семейството ми, заблуждава всички и независимо, че показаха неоспорими доказателства, сякаш близките ми не могат да повярват,че това е възможно и че зад супер лъчезарността се крие човек който лъже за всичко.Мога ли да прощавам до безкрайност

8

Анонимен

преди 10 години

Хубава статия!

7

Анонимен

преди 10 години

Мижитурката от четвърти коментар винаги ще си остане голем фантазьор, наричаш непознати "приятелю", проповядващ че другите не виждат, а той вижда. И само заради ника на коментар 1 е решил, че става въпрос за политика. Параноично привиждащо му се, че несъгласните с него са мразещи всичко и всеки. Прошка било??? И кой ти го каза. Исус ли. И по кой календар ти го каза. Грегорианския ли?Важното е фантацията да е на макс и да ни се привиждат празници. И естественно злосторници, които ги провалят.

6

Анонимен

преди 10 години

Ako ti ubiyat blizkite 6te prosti6 li? Vseki da si opi4a akala i da vnimava kakvo pravi, 4e zaradi gre6kite na edni ,tegliat drugi.

5

Анонимен

преди 10 години

Как е възможно да прочетете горната статия и да мислите, чувствате и пишете точно обратното?

4

Анонимен

преди 10 години

Мижитурката от първия коментар завинаги ще си остане дребна/нищожна/ душица. Приятелю, когато мразиш всичко и всички, няма да ти се случи нещо добро, повярвай. На този празник не става въпрос за политика, ПРОШКА Е!

3

Господ Бог

преди 10 години

За да получиш прошка, първо сам прости!Как да простим на бившата ДС, на БКП/БСП на сега управляващите злините които докараха на България?В Господ ние вярваме в комунистите не!

2

Имаме повече

преди 10 години

нужда от справедливост и по-малко от прошка...безнаказаността е навсякъде и води до анархия.

1

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Няма прошка за националните предатели, които заробиха България вкарвайки я в ЕС !Няма прошка за тези, които ограбиха държавата ни и ни превърнаха в колониални роби !Не прощаваме на чуждите слуги и антибългарите !Бог прощава, ние не !Никой не е забравен, нищо не е забравено ! ....