13

Злопаметна

преди 10 години

Така-така, ДПС като въведет ЗИП майчин език за турци и *** и на *** ще ви отговарят. Не стига че българчета вече пишат на шльокавица чрез 4 и 6 вместо Ч и Ш.

12

Оптимист

преди 10 години

И по-зле ще става..

11

Анонимен

преди 10 години

"Много от пловдивските студенти пък не могли да посочат точния брой на буквите в българската азбука"Повечето ни студенти са такива ,после се чудим защо България е зле ,ами мозъци бе брат!Средното ми образование беше поне 10 пъти по трудно от висшето.

10

до готината

преди 10 години

Ами въпросните учители са в правото си да си търсят години за пенсия. Така е било по тяхно време и сега нямат изборили да продължават да преподават (преподават неправилно понеже вече на тези години са изкуфяли)или да не преподават и вероятно да ровят по кофите.Имай в предвид, че и те имат деца и внуци.Пък ако си"спрял в 80-те" трудно би се изместила мисленето и самата ти.Но е нормално да защитаваш детето си вместо да защитаваш учителите им.Просто държавата настройва учители против родители

9

Анонимен

преди 10 години

Образователната система не е виновна за писането на шльокавица, а социалните мрежи.

8

Анонимен

преди 10 години

...ученици изненадаха неприятно учителите си..., ами родителите, АМИ РОДИТЕЛИТЕ, те знаят ли за какво иде реч

7

готина

преди 10 години

Е,и как да са грамотни,когато на моя тийннейджър преподавателката по БЕЛ пише на дъската -РОСИЯ,ИЗПАНИЯ и други недомислия!!И не само това,в момента в българското образование се оценява поведение,не знанието(него го мачкат)Пишат се двойки и отсъствия за облекло,говорене,понеже са безсилни да им ангажират вниманието,а и как като масово преподавателите им са "спряли" в 80-те,защото средната им възраст е 55-56 год..,и спрях да се ядосвам.Сега сме на варианта -само да завърши!!!

6

IVo_1

преди 10 години

До 7 ти май не си излизал скоро с жени ми се струва. Това на снимката е Френски маникюр. И като мъж поне този тип разпознавам, а колко още има ...

5

0

преди 10 години

Българи радваите се че си имаме наша азбука!

4

Анонимен

преди 10 години

Тия от Ройтер да вземат да снимат някой с изрязани нокти.

3

биг българин

преди 10 години

не на турция в ес , вън вън вън турците от ес , турците съсипват българия . вън турците от българия !!!

2

Анонимен

преди 10 години

Ами като се неграмотни, кой ги е пуснал да стигнат до 7-ми клас, и то на изпит ? Двойка, скъсване, и марш от училище. Така и така нямаме достатъчно шлосери.

1

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Вече много пъти предупреждавам - ако България остане в Еврогейския циганофилски еврейски съюз - с българите е свършено.