46

Видинчанин

преди 10 години

Каквото и да ми казвате северозападналият край е най западнал.Със сигурност и в Сахара човек може да си намери работа но не и във Видин!

45

Анонимен

преди 10 години

До 39-ти Ти нямаш никаква представа от София ! Преди 1989 год.,София си беше промишлен град.От пиле млЕко се правеше в София! С малки изключения, във всеки квартал имаше по няколко завода,фабрики,цеха,работилници,сервизи,гаража и т.н.И преди и сега,в София живеят най-работливите хора ,които с данъците си хрантутят останалата *** *** в станата.Нямам нищо против провинцията,но не съм чул или видял някой да плати нещо повече от данък сгради и "гражданска".Пенсийте се плащат от софиянци !!!

44

Тотю

преди 10 години

Това , че с влизането в ЕС народите на източна Европа най- вече българите станаха ратаи на западните господари и капиталисти е факт. Съжалявам, че същата участ чака и Украйна, ама не могат да усетят това. Нашите Крадци и мафиоти нямат равни на себе си. Жалко, че това става методично и планово унищожаване без война, благодарение на подкупните продажни партийни "лидери" и хратутници в парламентаДа не забравяме,че най голямата корупция е в Брюкселските чиновници.От там идва цялата работа -разберете

43

9667

преди 10 години

До Анонимен 48Тъкмо се бях зачудил как се не пръкна пък някой да обвини турците и за това, и ето - чудото стана, и ти се появи с великия си коментар, точно навреме и точно намясто! Алелюя!

42

SeishinBG

преди 10 години

Драги ми, Българи - това е ДЕМОКРАЦИЯТА, за която се борихме! Малко е нелепо да се оплакваме сега от ясните и предвидими последствия! Просто бяхме изманипулирани и заслепени по лъскавите неща на измисления ЗАПАД, изграден и живеещ на кредити към банки печатащи хартийки без себестойност! :)Жалкото от цялата работа е, че повтаряме едни и същи грешки от както сме стъпили на тази земя, но от които не извличаме поуки! ...

41

Анонимен

преди 10 години

Глобалистите умишлено унищожиха България, за да я поднесат на тепсия на вечния им приятел Турция.

40

Анонимен

преди 10 години

България е най-плодородната земя с хубав климат ,затова икономическите силни държави ,се опитват да е унищожат Нека се обединим и да спасим България

39

Анонимен

преди 10 години

КолиоАбе абдали в завод в пирдоп всяка минута се прработва 59 тона обагатен матерялОт които се добиват милиони тонове мед годишно.Кристилинка и Каролев го продадоха за 50 милиона.Монди Стамболийски хрускка по стотина тира най малко на ден бьлгарска гора.Ония от дьнди в челопеч колко крадат не знам с тях не сьм работил.Ако западните инвеститори не крадат 99% от Бьлгаркото национално богатствощяхме да живеем пет пьти по добре от Швеицарците.

38

5 от 6

преди 10 години

Значи имаме 6 района - Северозападен, Северен Централен, Североизточен, Югозападен, Южен Централен, Югоизточен, и 5 български района са сред най-бедните.Тоест само около София се живее криво ляво, другото е погром.

37

Sri

преди 10 години

premachvame bg tzentralnata administratzia v BG i po sveta - tya e nenujna i mafiotska. tolkova e prosto.premahvame problema s bednostta automatichno. mestno razvitie za mestni hora s mestni referendumi - mestni prihodi, mestna armia, mestna politzia, mestni patista, mestni proizvodstva. plastane na danatzite s edna godina nazad, svoboden pazar.neoblagaem minimum 12 000 evro za 1 godina.

36

Julian

преди 10 години

Cheta komentarite v tozi forum I mi e jasno zashto BAlgarija obednjava oshte poveche ....Vsichko e kristalno Jasno , stigaste obvinjavali suljo I puljo a zapochvaite da rabotite zdravo za svoito semestvo ot nas zavisi.Ako li ne togava emigracija ili ako I tva neshtete , prodaljavaite da pishte I da se nadjavate.Uspeh na vsichki

35

Анонимен

преди 10 години

Като се инвестира само на едно място в България с държавни пари, нормално е там икономиката да е най развита. Византийско робство - Турско робство - Софийско робство.

34

az

преди 10 години

Taka 6te e dokato dolnoprobni otrepki upravlqvat smurt za vsi4ki prodajnici v parlamenta

33

Богат съм

преди 10 години

Бедни сте и винаги ще бъдеме бедни и роби на чужденци завладели България

32

Анонимен

преди 10 години

До До 34Реалния бизнес не е реален, ами политически, защото получава поръчки от държавата - метро, мостове, зали, избори, софтуер, болници и т.н. Даже данъците се събират от цялата страна и постъпват в НАП София като оттам решават кой колко ще получи, а не според вноската.

31

st

преди 10 години

До Анонимен Тя бг окрадена още от 1990 година хехехехехех.И крадците са чисти българи от чист бг произход вашите любими другари от БКТ-то

30

До 33

преди 10 години

Това което си написал е абсолютно невярно! Не държавата или общината създават и развиват икономика/БВП/, а реалния бизнес. Данъчните ставки навсякъде в страната са еднакви, така че няма никаква неравнопоставеност, по някакъв географски принцип.

29

До 32

преди 10 години

София всяка година събира данъци и такси от градовете във въпросният район и често държавата отпуска по-малко пари отколко е събрала от тях.Тка че помисли си още веднъж за връзката.Целия финансов поток минава перз София,ама е нужно малко икономически познания да имаш

28

До 29

преди 10 години

Добре де, според теб с какво пречи София на икономическото развитие на Северозападна България например? По тази логика София е отговорна и за лошото икономическото положение в Гана.

27

Анонимен

преди 10 години

защото във всеки район *** по един двама богати Янукович, а другите са роби