6

Homer

преди 10 години

Докторите ни са добри, но липсват консумативи и модерна материална база!

5

Човек

преди 10 години

Гледах репортажа по телевизията такава наглост и безочие от тази вещица не съм виждал.Трепери за креслото си,а за живота на децата нехае, оставка на вампира дърт

4

до 4

преди 10 години

значи,нашите неврохирурзи са на световно ниво.пак казвам,че съчувствм н родителите,но зщо пък френските лекари да не е възможно да си правят експерименти с детето,щото е чужденец и реално погледнато операцията,за която става въпрос,може да му навреди.

3

N

преди 10 години

Ако беше някой *** веднага щяха да го пратят да го лекуват,защото нали все пак е неизбежно да има избори и *** ще гласува но *** и *** не им пука щом е българин.

2

нино

преди 10 години

добре,бе и като ги изпратят да се лекуват в чужбина,там ще им излекуват ли епилепсията.съчувстваам на родителите,о защо се нахвърлят върху българските лекари,които им каазват истинаата.

1

ime

преди 10 години

Тия нещастници всички Г ще ги накаже за наглостта им. Пуста лакомия за постове. Толкова ли не могат да намерят 10-20 милиона и да изпратят всички деца да се лекуват. Неврохирурга какво се учудва че му нямат доверие, българските лекари повечето са касапи, кой е луд да си даде детето някой да експиреминтира с него.