274

ДС

преди 10 години

ДС е виновна.

273

...

преди 10 години

Путинский гамбит ... УкраинаПочему молчание Путина так переполошило Запад?Так никто ничего и не понял...Это о том, что за 4 дня, с тех пор, как Янукович покинул Киев не появилось ни одного достойного анализа и описания сложившейся ситуации, не говоря уж о прогнозе е развития.Диапазон мнений от истерик до невнятного блеянияПопробуем разобрать ситуацию, отбросив эмоции, и анализируя только факты.Для этого сразу уточним, что Янукович и Украина не самостоятельные фигуры на геополитической доске, не субъекты политики, а объекты для более сильных игроков.Обижаться на такое ***

272

Турчинино сочи

преди 10 години

върха и вика, *** реват ,и Аллаааххх крещят татариските орди, но този връх висок е там се веее РУСС, И ТУК ЗА СОРОСОИДКИ *** Е ГРОБНОТО МЕСТО...

271

Ккк

преди 10 години

Комунистите вонка !!!

270

славянин

преди 10 години

Генпрокуратура (ГПУ) и СБУ в Крыму расследуют захват административных зданий в Симферополе, сообщает пресс-служба ГПУ. Уголовное производство открыто по статье " террористический акт".

269

Анонимен

преди 10 години

Това е мярка , за да не се превърне в американска база !

268

:))

преди 10 години

Опорните точки днес са много по-примитивни от когато и да е било.Пълно изчерпване и лозунги от преди 100 години.Ей, другарки Йотова, Бурудж и Шаренкова, едно мога да кажа - много сте мухлясали, макар и много да сте парясали :))

267

Анонимен

преди 10 години

До Румен221 Янукович никой не го е свалил, той подписа споразумение и избяга. Остави властта на Парламента

266

тцЪ

преди 10 години

Крим от време оно си е било руска територия. Хрушчов се прави на велик и го подарява на Украйна... Но в крайна сметка подобни дивотии не са чужди на съветските управници. Все пак по подобен начин са създадени Беларус и Македония. С тази разлика, че все пак Крим запазва статут на автономна република в състава на Украйна, без да се изкривява самосъзнанието на населението. Та въпросът ми е - какви украинци има в Крим?

265

Анонимен

преди 10 години

Жолти татарчинja и бугаришча, да си оjде во Сибир! Рашаните се македоноиди и го сборуве македонскиот. Македония засекогаш!

264

Румен221

преди 10 години

Приятели,Ето защо сме на място 100 по свобода на словото...1. Янукович го свали "мирно протестиращи" (Които убиха 67 полицай и раниха над 600)2. А в Крим са "въоръжени окупатори" превзеха валастта (Макар, че изведоха Хората от сградите, без да проявят агресия към тях, а на охраната е било върнато оръжието)Мотото тие Морал в политиката и медийте и българските медии наистина са морални, "свободни" и "независими", а в Киев красиви борци за демокрация, ляха кръв като река и ако трябва камък върху камък няма да оставят!!!.

263

123

преди 10 години

Турчинов се обърна към гражданите с призива да запазят спокойствие. Всеки опит за завземането на сгради ще бъде разглеждан като престъпление срещу украинската държава с всички произтичащи от това последствия, каза още временният президент на Украйна, цитиран от ИТАР-ТАСС.Колко "демократично"!Когато фашистките формирования палеха и убиваха в Киев не беше престъпление срещу държавата!Тогава не трябваше да се намесват силите на реда!?Що за наглост!

262

123

преди 10 години

Александър Турчинов е наредил да се накажат престъпниците, завзели парламента в КримАлександър Турчинов е наредил да се накажат престъпниците, завзели парламента в Крим27 Февруари 2014 | 10:55 | Агенция "Фокус"Киев. Изпълняващият длъжността президент на Украйна Александър Турчинов е наредил на силите за сигурност на страната да защитят гражданите в Крим и да накажат престъпниците, окупирали сградата на кримския парламент. Това съобщи той от трибуната на Върховната Рада в началото на заседанието, на което се очаква да бъде утвърден новият състав на правителството на Украйна.Турчин

261

Анонимен

преди 10 години

Да, Янукович го свали "народа", а в Крим са "въоръжени окупатори", мотото на БТВ е "всички гледни точки", българските медии са "свободни" и "независими", а Путин е много притеснен от Турчинов, Яценюк, Тягнибок и Кличко!

260

Анонимен

преди 10 години

kakva okraina be ,alooouu, takava darjava nema, i nacia nema....ya da si davate besarabia na rumunia (nie s tiah shte se razberem po evropeiski-besarabskite bulgari da se premestiat v severna dobrudja i tia da e nasha)...da varnete lvov na polsha i ujgorod na ungaria...krim i doneck sami znaete na kogo sa, i...supata! drugoto ostanalo go prodaite na kitai ( v smisal 4e im daljite 3 mlrd doll -taka 4e go daite sreshtu tozi dulg !

259

Bulgatani

преди 10 години

До Анонимен 316, 318, 319. В державата Израел се живеят нормални обикновени хора, както във всяка друга страна. Само политици, олигарси и бандити нямат нито Бог, нито националност. Само пари и власт!

258

Анонимен

преди 10 години

бе aз рaзбирaм християнството, кaто Рим и Цaригрaд, но зa гордост нa русофилите, русия също е измислилa " християнство"- милиционерско- прaвослaвЪно иСповедaние, пред кaгебеец от любянкa. aйде немa нуждa дори дa стъпвaм в подобен " хрaм"

257

ViturStSt

преди 10 години

Новата опорна точкаИзраел срещу християнството:)смешни и жалки *** както винаги

256

Анонимен

преди 10 години

Българи! Тук не става дума за демократи, комуниати и тема подобни ***. Тук става въпрос за християни. Америка се командва от евреи. Те мразят християните. Затова и всички християнски армии трябва да се насочат в посока Израел. Там се крие най-голямото зло.

255

Анонимен

преди 10 години

До ПутинНяма никакъв смисъл от сложни танкови маневри. Просто да насочи всички ядрени глави срещу Израел. И да брои на висок глас до 666.