31

Анонимен

преди 10 години

от полиция ще избягаш ,съдията ще подкупиш ,а от ГОСПОД къде ще се скриеш

30

vesko02

преди 10 години

Ако насоча пистолет и извикам "Бум" ,това опит за убийство ли е?

29

анонимен

преди 10 години

хора без морал,тези който биха момчето пред очите на цяла държава,кога ще бъдът наказани,и цинизъм е изявлението за протест,много сте силни пред безпомощните,и нямате никъкъв морал това е голяма част от българската прокуратура,която служи само на силните на деня,защото болшинството са некъдърни и обслужват политическата класа която е на власт.

28

Анонимен

преди 10 години

Прокуратурата да каже защо не е повдигнато обвинение срещу тези които малтретираха Енимехмедов когато беше задържан.

27

Анонимен

преди 10 години

Какъв е тоя *** Илиян Тончев бе??? Да не е щатна любовница на някой от сарите? Пълна е прокуратурата с *** без стойност за обществото. Само за *** и *** п*и*ш*к*и си мислят гейовете ненаядени!

26

Анонимен

преди 10 години

Маши долни, не вкарахте в затвора изедниците на България, тези които я ограбиха с Консултантските си договори и станаха свръх богати за сметка на нас, а за този младеж търсещ правдата не ви стигат 3 години?! Господ вижда всичко мръсн.ци.

25

Анонимен

преди 10 години

Да беше вкарал в затвора руското пиянде,което уби и осакати децата, но ...то има връзки!

24

Анонимен

преди 10 години

Срам за тази прокуратура! Това момче трябва да бъде защитено.Всички трябва да излезем и да го защитим!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23

край

преди 10 години

Колега, какъв опит за убииство с газов пистолет бе. Не лижи политически *** ***. Не те ли е срам. Като наплюваш долен политик не значи че целиш да го удавиш. Колега Колега до къде го докара. Или те държат с нещо или са ти обещали нещо или си най тъпия юрист на света.

22

баба Ви Гицка

преди 10 години

Ами дали са поработили върху версията ТЕАТРО, режисирано предварително?! Я от самия доан, я от този, който му дърпа конците... А героят Йенимехмедов да е взел нещичко като награда.

21

Strict

преди 10 години

В част от обществото наистина има нещо сбъркано. Много са заболелите от тъй нареченияСтокхолмският синдром. Да не ви припомням историята на Индже войвода.

20

asd

преди 10 години

Знам, че сравнението е немислимо, но по същия начин никой нищо не е направил докато са съдили Левски. Ние сме овчедушен народ, затова и ни тъпчат. Вече можехме да измъкнем момчето от затвора, с обществен натиск можеше само с условна присъда да се размине. Но ние стоим отстрани и гледаме сеир. *** народ, никога няма да осъзнаем, че само обединени можем да се оправим. Личи си, че сме най-тъпата нация в Европа, както показаха и изследванията.

19

край

преди 10 години

Кога и къде се събираме да отървем мъжкарчето патриот - една година е в панделата заради гнилите политици. Доган да иде да го отървава че всичко става.

18

Анонимен

преди 10 години

Дано тоя прокурорец като протестира да свалят присъдата на Октай !

17

Samo minavam

преди 10 години

Дръндарският ***,трябва да знае нещо по старо и от света.Много трябва да внимава на Октаи да не му се случи нещо лошо.В противен случаи много окемита има да прави и този път пищова ще е истински.

16

Анонимен

преди 10 години

Енимехмедов е повече родолюбец от цялата атака.

15

Хасанчо

преди 10 години

В една нормална държава народа трябва да се вдигне на протест за Октай и не само заради него..но тук "протестират" само "красивите и интелигентните"...

14

Хасанчо

преди 10 години

Вижте лицето или по скоро очите на Октай Енимехмедов и после ги сравнете с лицата на Доган, Местан, Пеевски, Цветанов и Сидеров...

13

мг

преди 10 години

До ?!Ако можеш да убиеш някой като ползваш по предназначение въпросното водно пистолетче... аман от разбирачи

12

манго

преди 10 години

можеше да му вкара един юмрук в суратя или една глава по муцунана,че ако имаше някай чук в ръката си да му счупи кратуната или да го ритне по топките,за къв мъжки полов орган му е този газов пищов?